kayıt

ankara pavyon ortamı

  1. 3
    gerçekten çok farklıdır.

    asker uğurlamayı, beklenmedik yerden gelen parayı, işe yeni girmeyi kutlarken hep kendimi pavyon koltuğunda buldum. millet ne güzel pasta, börek, çörek yer biz oturur el çırparız. amcam yıllar önce şöyle demişti bu dünya’da götün bir mercedes koltuğuna, iki pavyon koltuğuna değmeyecek. ne kadar haklı olduğunu şimdi anlıyorum.
  2. 2
    haşmetli devletimiz tarafından; bu ortama üç defadan fazla girip hiç dayak yememiş tüm türk erkeklerine düzenlenecek törenle otuz beşer adet cumhuriyet altını verilmelidir.

    ben çok gittim hiç dayak yemedim diyen biri varsa buyursun anlatsın. nasıl olsa inanmıycam. masal gibi gelir. uyurum bi güzel.
  3. 1
    türkiye'nin diğer hiç bir ilinde olmayan klas ortamdır .klas evet pavyon ortamının kendi kültürü içerisinde klas bir durumu vardır ve bu sadece ankara'da bulunur .izmir ve istanbul'un olayı deniz kıyısı mekanlarıdır ancak ankara'da olay pavyondur .istisna mekanlar elbette vardır ancak genel anlamda gerçek pavyon adabını yaşamak isteyen kişilerin gitmesi gereken yerler oldukça çoktur .diğer büyük şehirlerde nossa nossa çalan mekanlara denk gelirken ankara girmez bu saçma işlere aslanlar gibi angara'nın bağları ile eğlendirmesini bilirler .