kayıt

babalar günü

  1. 51
    Saçma bulduğum günler silsilesinden... hiç öyle romantizm kasamayacağım.

  2. 52
    Az önce sözlük duyurusunu okudum. Birkaç kez hatta.

    Anneler gününü bir kez daha kutlamak isterken, isteksizce babalar günü mesajı yayınladı arkadaş galiba. *
  3. 53
    görmedim, tanımadım seni. gördüm de hatırlayamıyorum, affet... senin isteyeceğin bir adam olmaya çalıştım hep, senin gözüne girmek istedim hayatım boyunca. keşke buralarda olsan be... o kadar özledim ki seni anlatamam, o kadar seviyorum ki seni daha tanımadan kelimeler yetersiz kalır. ben bu günü hiç sevemedim, hep nefret ettim herkes alırdı bir şeyler, yazarlardı bir şeyler belki ağlıyorlar da bilemedim şimdi. ama ben hiç ağlamadım baba, sen buralarda değilsin diye hiç korkmadım da baktım başımın çaresine... Ha annem mi? o iyi. gözüm gibi bakıyorum emanetine, korkma buluşacaksınız yine oralarda bir yerde. sizin aşkınız benim aşka aşık olmamı sağladı. Babalar günün kutlu olsun. senin oğlun olmaktan hiç bir zaman sıkılmayacağım, hiç şikayet etmeyeceğim. seni çok seviyorum.

    kusuruma bakmayın dökmem gerekiyordu içimi. gidin sarılın babanıza, ha sarılamadınız mı? açıp arayın. baba olanlarsa sarılın evlatlarınıza, ölümlü dünya...

    bütün babaların babalar gününü kutlarım. umarım hep kravat alırsınız da mutlu olursunuz... seviyorum hepinizi.
  4. 54
    Babalar günün kutlu olsun canım Ataaaaam
    i.hizliresim.com/...
  5. 55
    Babalar günün kutlu olsun bir tanem.
    i.hizliresim.com/...
  6. 56
    Yazdınız da hatırlamış oldum, eyvallah.

    Sabah babama patates kızartayım da kutlamış olayım canım bal arım benim.

    Allah eksikliğini vermesin, bir babanın gölgesi bile kafi ve sanırım şunu demiş olsam yanılmam neredeyse en kötü baba bile babasızlıktan iyidir.

    Ailenizle mutlu bir gün, bir yıl dilerim.

    Canım atam başta olmak üzere Sigmund Freud'un, Turgut Uyar'ın, don Vito Corleone'un ve babamın babalar günü kutlarım.
  7. 57
    İçi bomboş bir gün benim için.

    İyiki babam benim babam olmuş ama o olmasaydı ben, ben olamazdım. Ona olan öfkemi ne kadar eritmiş olsam da bitmediğinden dolayı yalandan kutlar geçerim. Gerek Yok zaten fazla samimiyete.
  8. 58
    içimde kocaman bir burukluğa sebep olan gün. bugüne özel öpücüklü sarılmalı fotoğraflarla reklam yapıp diğer günlerde saygısızlık yapmaya devam etmeyin arkadaşlar. değer bilin. benim gibi mezarlıkta babalar günü geçirmek zorunda olan insanlar hatırına değer bilin. iyi kalpli ve babalık yapmayı bilen tüm babaların babalar günü kutlu olsun. senin de babalar günün kutlu olsun babacığım.
  9. 59
    babalarınızın kıymetini bilin.

    hepsine de benden selam söyleyin, babalar günlerini kutlayın.
  10. 60
    babalar günü kutlu olsun.

    www.medyafaresi.com/...
  11. 61
    henüz kutlamadığımdır.

    Hayırlı bir evlat olduğum için anneler gününü de kutlamayı unutmuştum.
  12. 62
    Benle hiç ilgilenmeyen 5 yaşındayken benden ve annemden ayrılan ve başka kadına kaçan. Ardından o kadınla anlaşamayıp 2 çocuklu başka bir kadınla evlenen 4 ay sonra boşanan daha sonra yüzümü bile ara sıra görmesine rağmen oğlum seni çok seviyorum diyen bir kişinin kutladığım günü.
  13. 63
    her sene içimi burkan zaman dilimi.
  14. 64
    Hayatım boyunca hiç kutlamadığım bir gün.
  15. 65
    En başta babam olmak üzere bütün babaların babalar günü kutlu olsun.
  16. 66
    "Sen güçlü bir çınar gibisin… Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim… Çünkü bana hep güç veriyorsun… Babalar günün kutlu olsun…"

    asla bir ozel gunler ve haftalar insanI olmadIgImdan, hazIr mesaj konduruyorum bir adet.
  17. 67
    baba olan ve aday adayı olan herkesin babalar günü kutlu olsun.
    ben erken davranıp cumartesi kutladığım için trip yedim..
  18. 68
    Benim hayatımdaki en yakın iki arkadaşım da annesini erken yaşta kaybettiğinden anneler günü kutlamam ben. Böyle günlerde hep olmayanların çektiği acıyı düşünür, üzülürüm. Bu kutlamalar onlara haksızlık gibi gelir bana nedense. Konuyu değiştirir bir şekilde geride kalmasını sağlarım.
    Bana hep teselli etmeyi bildiğimi söylerler sağolsunlar, iyi geldiğimi söylerler. Şimdiye kadar elimden geleni herkes için yaptım, yaparım da. Avutmak ne kolaymış avunmanın yanında...

    Babalar günün kutlu olsun babam
  19. 69
    Şimdi Twitter’da okudum. Bizi hayata hazırlayan babalarımızın babalar günü kutlu olsun yazıyordu.

    Ben ne öğrendiysem babamdan öğrendim. Onunla olan bütün kavgalarım, bütün tartışmalarım, bütün her şey beni ben yapan değerleri bulmamı sağladı.

    Babamı çok seviyor olmama rağmen ona olan öfkem daha şiddetli. Çok özlüyorum çok üzülüyorum çok öfkeliyim çok kırgınım ama çok seviyorum.

    Kendimi bulmama yardım ettiğin için tüm kavgalarımız Tüm tartışmalarımız bütün her şey için çok teşekkür ederim. Kutlu olsun.

    Gönül isterdi ki hepsini ona söyleyeyim ama o kadar cesaretim yok maalesef. Buraya yazmak kısmetmiş.
  20. 70
    Şu instaya babalar günüyle ilgili story atan tayfadan kaç kişi babasına Allah korusun bir şey olduğunda, gö**ndeki b**u temizleyebilir acaba, sorgulamak lazım.
  21. 71
    başta babamın, sonra benim ve diğer tüm babaların babalar günü kutlu olsun.
    tahminime göre anne olmanın yanına bile yaklaşamaz bu his. ancak babalık hissini hayata sırf bu hissin tadını almak için bile gelmiş olsam yeter diye açıklayabilirim. allah isteyen herkese nasip etsin.
  22. 72
    Düşünceli kız evlatlık vazifemi yerine getirip babamı arayarak gününü kutladım.
    Abimler aramadığı için biraz sitem etti. Kız evlatların anlam ve önemi hakkında kısa bir konuşma yapıp "senin de kız evlat günün kutlu olsun" dedi.

    Babamın ev sevdiği çocuğu benim galiba mihihi.

    İyi ki varlar, babalar günleri kutları olsun.

    hepsinin değil ama bazılarının...
  23. 73
    Adı biyolojik baba olanların değil baba gibi babaların günüydü bugün. Geç de olsa babalarımızın ve baba adaylarının babalar günü kutlu olsun.
  24. 74
    her yıl walter bishop'ı tebrik ettiğim özel gün.
  25. 75
    Ben ne anneler ne babalar gününü kimseye göstere göstere kutlamazdım, annesi babası olmayan insanlara ayıp ediyorum gibi gelirdi. Nitekim hayatıma sonradan hep annesi olmayan yakın arkadaşlar, hep babası olmayan erkek arkadaşlar girdi.

    Ben çok üzgün oluyorum bazen, bunu sözlüğe illa ki yazacaklardır, ters bi anda görmemek için ben yazayım. babalar gününü kutlarım baba, hâlâ kutlayabiliyorken