kayıt

fernando muslera

  1. 1
    galatasaray forması giyen uruguaylı milli kaleci. zor maçlarda kurtarışları ile takımda en çok öne çıkan isim. yeşil forması ile akıllara gelir.
  2. 2
    ingiliz devlerinin kıskacında olduğu iddia edilen file bekçisi... yaklaşık 20 milyon euroluk teklifler geldiği iddia ediliyor...
  3. 3
    real madrid
    manchester united
    chealse nin transfer etmeyi düşündüğü isim.

    Muslera'nın transfer olasılığının en yüksek olduğu kulüp manchester united olarak gözüküyor. ispanyol kaleci David De Gea, ülkesini özlediği için geri dönmek istiyor. De Gea, kalecisi Victor Valdes ile yolları ayıracak Barcelona'nın gündeminde. Bu transfer gerçekleştiği takdirde Muslera'ya Ada yolu sonuna kadar açılabilir.
  4. 4
    gitmesi halinde galatasaray kulübü biraz zor kaleci bulur.
  5. 5
    asıl adı nestor fernando muslera micol olan kaleci.
  6. 6
    (bkz: kedidir kedi)
  7. 7
    barcelona'nın kalesine aday gösterilen isimlerden biri... yakışır mı? elbette... satılır mı? paraya bağlı...
  8. 8
    bugün doğum günü olan galatasaray'ımızın kalecisi.

    fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/...
  9. 9
    kaleci bonservisleri genelde düşük olduğundan galatasaray taraftarının iddia ettiği gibi 20 milyon eurolara filan gidemeyecektir. kaldı ki muslera o derece elit bir kaleci değil evet iyidir ancak elit değildir. ederi kaleci piyasasında 8-10 milyon euro arasındadır. fazlasını kimsenin vereceğini sanmıyorum.
  10. 10
    Muslera elit bir kalecidir lakin bonservisinin 20 nilyon euro olması pek mümkün gözükmemektedir .
  11. 11
    epey zaman geçmiş olmasına rağmen aklıma geldi, manisa maçında tribünlerden ismini duyduğunda, fatih terim'den izin çıktığında yüzündeki ifade ne kadar samimi ne kadar mutlu olduğunu gösteriyor. yahu galatasaray için 2-0dan 3-0 yapan sıradan bir gol ama o adam için sıradan bir gol değil işte. golden sonraki sevinci, arkadaşlarına sarılışını o kocaman sırıtışını görünce etik diye zırlayan insanların duygusuz olduğuna inanıyorum. yahu, bir insan muslera'yı neden sevmez, neden ona antipatiyle bakar anlayamıyorum. tamam melo için çirkef desinler, ujfa için messi örneğini versinler ne bileyim kulp taksınlar ama el insaf bahsettiğimiz adam muslera. dünyanın en sempatik futbolcularından biri, yahu git messi'den dahi nefret et ama muslera'dan neden nefret edilir. aklım mantığım almıyor. kendisi bizim takımda değil de fenerbahçe'de de oynasa o gol sevincini görsem sesimi çıkarırsam ne olayım. alex'in oğlunun sahadaki hallerini izlerken gülümsedim muslera'ya ağız dolusu küfür edildiği gün. yıllar sonra hatırlamayacağımız bir maçı unutulmaz kılmıştır. volkan babacan adlı at hırsızı modundaki adamın kalesine golünü atması da adaletin nasıl bir şey olduğunu göz önüne serdi zaten. sen bütün sene hiçbir halt yapma takımın küme düşsün, ülkeye yeni gelmiş gencecik senden kat kat daha yetenekli muhtemelen 5 mislin para kazanan, senin tanınırlılığının 987456318 katı kadar tanınan bir adam için "ahahah nasıl gol yedi" minvalli tweetler at, bunu bir kez filan da değil defalarca yap. keser döner sap döner gün gelir hesap döner sözünü tamamen unut, sonra maçtan sonra etik diye ağlayıp hakeme salla, yok ya. o kadar basit değil volkan (babacan) efendi.

    düşünsenize bu gol videosunu izleyen, taraftarın onu penaltıya istemesine şahit olan, gol sevincini gören ülkesindeki insanları, italya'da onu tanıyan napıyo nediyo diyen insanları. nasıl gurur duymuşlardır.

    benim için dünyanın en iyi kalecisidir, dünyanın gole en güzel sevinen kalecisidir yalnız olmadığımı da adım gibi biliyorum, iyi ki armamızın altında. kocaman gülüşü şampiyonluk kupasını tekrar kaldırırken daha da büyüsün. daha da fazlalaşsın. seviliyorsun kerata.
  12. 12
    hep dikkat ettiğim, altını kişi kurum ayırmadan çizdiğim bir mevzu var, sporcu ve kişilik ahlakı olan kişiler bu işi yapmalı.

    temiz yüzlü, sevimli, inançlı, azimli ve son on yılı düşündüğümde ; aslan'a gelen son 3 kaleci bu endam ve terbiyede. üstelik iyi galatasaray'lı olmanın gözlerine yansıdığı adamlar gelmekte. muslera da sevgili kalecimiz kendisinden çok memnunuz, geçen yıl hatalı üç beş durum dışında çoğunluk takımı ipten aldığı maçlar sürüyle ki defansımız kendisini delirtmedi ise kendi efendiliğindendir, ne diyelim herkese efendi ve çalışkan kendisi gibi iyisi nasip olsun ki sporun güzelliği de aynen budur.

    galatasaray bir his takımıdır, bakın adamın gözlerine nefret ve kinden eser yoktur olmayacaktır.
  13. 13
    2018 yılına kadar galatasaray'da sözleşmesi uzatılmış başarılı kalecidir.

    (bkz: oooo zam alırım bir dal )
  14. 14
    öyle bir sempatik oyuncu ki, kazandığı para zerre umurumda değil.

    sanki tüm parasıyla gidip gofret alacakmış gibi geliyor.

    helal olsun sana o paralar aslan parçası.
  15. 15
    galatasaray'a lazio'dan gelmişti. ülkesi ile 2010 ve 2014 dünya kupalarına katıldı.
  16. 16
    www.youtube.com/...

    önemli kurtarışlarının derlendiği bu video galatasaray'ın şampiyonluk aldığı yıllarda şampiyonluktaki en büyük payın kendisinde olduğunu ve galatasaray defansının ne kadar cacık olduğunu göstermiştir.
  17. 17
    dünyanın en şeker kalecisi. iyi ki galatasaray kalecisi dediğim, insanlığı ve işinin uzmanlığı ile dört dörtlük kaleci.
    ha arada kızmıyor değilim ama olur öyle.
  18. 18
    canını yediğim

    o kadar iyi bir karakteri var ki rakiplere armağan olsun kendine saygı duyan, sıcak gülüşü.
    malum çirkini kimse hak etmiyor ama gel gelelim, boş teneke çok ses çıkarır bu devirler de geçer, kimse gibi olma o asaletin bize yeter.
  19. 19
    yabancı sınırı 1 bile olsa takımda kalması gereken panterimizdir.
  20. 20
    Hala nasıl gs de kaldığını anlayamadığım futbolcu.
  21. 21
    galatasaray'ın kurtarıcı meleği.

    hani başka kaleciler gibi yobazlık falan yapmaz, efendidir.
  22. 22
    bir rüştü olmayan kaleci.
  23. 23
    fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/...
  24. 24
    Aldığı paranın hakkını veren kaleci.beğenerek izliyoruz.şu anda galatasarayın en formda oyuncudur aynı zamanda.
  25. 25
    scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...