kayıt

metro

  1. 1
    ülker'in lezzetli çikolatalarından biri...
  2. 2
    ulaşım aracı.
  3. 3
    metro(nom) müzikte ritim.
  4. 4
    Ankara'da kızılay-batıkent arası çalışan araç. Ara hattır. Ana hat için (bkz: ankaray)
  5. 5
    izmir'de bulunan raylı taşıt. yavaştır. 2 tane şirket sahiplenmiştir. (bkz: izban) (bkz: izmir metro)
  6. 6
    genellikle yer altı sistemleri olduğu düşünülse de yeryüzünde de çalışan raylı taşımacılık sistemi.
  7. 7
    (bkz: metro turizm)
  8. 8
    hayran olduğum ulaşım aracı. keşke ankara'da doğru kullanılabilse. japonya'da manyetik alan dolayısıyla havada daha hızlı gidebilen halini yaptılar, melih gökçek daha keçiören'e sincan'a metro getirecek. sonra da ankara en yaşanılabilir şehir seçildi bla bla bla...
  9. 9
    www.imdb.com/...
  10. 10
    alman menşeli hipermarket zinciri. toptan ve perakende satış yapar. fiyatları, diğer süpermarketlere göre daha uygundur esnafa ya da kobilere hitap ettiği için. metro kart'ı olmayan giremez, girse de alışveriş yapamaz, kasada kartı sorarlar zira. bunların yanında kasada avrupa'nın pek çok yerinde olduğu gibi poşet paralıdır, içerisi marketten ziyade depo gibidir.
  11. 11
    en sevdiğim alışveriş merkezidir.çünkü net olarak kazıklanmadığımı hissettirir.son 1 yılda 500 tl kadar kâra geçmemi sağlamıştır.o da sadece benim farkında olduğum.aro
  12. 12
    oldukça uygun fiyattan satış yapan hipermarket zinciri. bir çok kaliteli gıda ürünü buradadır. zaten toptan-perakendeci olmasının nedenidir ürün yelpazesinin geniş oluşu.
  13. 13
    it. metre.
  14. 14
    ortalığa bakış atmamak adına bindiğimde adeta bir vahe kılıçarslan'a dönüştüğüm ulaşım aracı.
  15. 15
    yeraltı treni.
  16. 16
    insana viski yerine süt içirtecek şıklıkta bardakları 2 liraya bulduğumuz market. tam hollywood ünlülerine 500.000 dolar karşılığında satmalık. 432 park avenue'da lüks bir dairede otursan, bu bardaklar hiç göze batmaz.

    yalnız göz zevkim harbiden tavan yapmış benim.
  17. 17
    araba otobüs şirketi merkezi manasına gelir.
  18. 18
    hic sevmedigim ulasIm aracI. bununla 15 dakikada gidecegim yere otobusle 45 dakikada gitmeyi tercih ederim. yerin altIna girdiginde afakanlar basIyor. bir de yer yon ozurlu oldugumdan, yalnIzken binince hep yanlIs yerlerden cIkarIm.

    market olanIysa kazIktIr. toptan alImlarda uygun olabilir (mahallemizin bakkalI abur cubur tarzI seyleri ordan alIyor yIllardIr) ama perakendesi cidden kazIk.
  19. 19
    az önce hayatıma mâl oluyordu. hay senin gibi sütlü çikolata kaplamalı karamel ve nugalı bara.
    • 1.25 tl yazmasını unutmuşsun kenks
    • resmen şansa yaşıyoruz
  20. 20
    Az önce dolaptan aldığımı dişleyerek hata yaptım. Bunun karameli nasıl taşlaşabilmiş anlamadım. Zaten sabah da fındık kırmıştım dişlerimle. Yoğun diş ağrısı annemin dedesini hatırlatır bana.