kayıt

terazi burcu kadını

  1. 1
    en asil duyguların insanıdır.
  2. 2
    ekimde doğan kadındır. sabırlıdır.
  3. 3
    burçlara inanmıyorum ama bir terazi burcu kadını gerçeği var diyebileceğim ekim doğumlu jelibon insanlardır.
  4. 4
    tam anlamıyla ''kadın'' diyebileceğimiz kadındır.
    diğer burçtaki kadınlar terazi kadını ile pek anlaşamaz. çünkü terazi kadını çevresine hayranlık uyandırır ve bunu nasıl değerlendireceğini iyi bilir. diğer kadınlar bununla kolay baş edemez.
  5. 5
    güzel olmasalar bile bir albenileri olan kadınlardır. burç olaylarındaki tüm saçmalıklara rağmen bu kadınlar özelliklerini gerçekten venüsten almışlardır, asil ve çekicidirler. tüm bunların yanında zeki de insanlardır. ve tanrı kadını yarattı cümlesinin kesinlikle bir terazi kadınına söylendiğini düşünmekteyim. pahalı ve gösterişli şeyleri severler pek de yakışır lakin en rahat kıyafetlerin içinde bile mükemmel görünürler. tuhaf kadınlardır, her eve lazımdır.
  6. 6
    (bkz: ben değil bi arkadaşım ) *

    estetik ve zarafetin göstergesi olduğu kabul edilir.
    güçlü adalet duyguları ve keskin zekalarıyla ön plana çıkarlar.
    umursamazlık en kötü özellikleridir.
    her ortama ayak uydurabilirler ve girdikleri her ortamda sempatik tavırlarıyla dikkat çekerler.
    hakimlik , avukatlık , savcılık gibi meslekler adil olmaları bakımından onlara en çok yakışan meslekler gibi gözükse de diğer taraftan estetik ve lükse düşkün olmaları açısından iç mimarlık , ressamlık gibi meslekleri de tercih ettikleri görülmüştür.

    bulduysan kaçırma derim , zira çok zor sever ama tam sever.
  7. 7
    Dengesiz ve hirslidir. Ayaklarin yere sağlam basmiyorsa bulaşma hayatını siker sana da yorganla memelerini kapatıp ağlamak kalır .
  8. 8
    diğer burçlara mensup kadınlardan daha farklı olan kadındır. çok aşırı bir güzelliği olmasa bile tavırlarıyla farkını hissettirirler. bir ortamda dikkatimi çeken bir bayan varsa o kişi genelde terzi burcu oluyor.
  9. 9
    dengesiz gibi görünse de aslında kendi içinde herkesten fazla dengesi tam olan burcun kadınıdır. normalde dengelidirler fakat insanlar bu burcun dengesiyle oynayabilir iste o zaman dengeyi düzeltmek uzun zaman alır, çok uzun zaman. adalet duygusu yüksek olan kişilerdir, haksızlığa gelemezler. bir şey onun hakkıysa sonuna kadar savunur ve onu alır. az biraz da inatçıdır bu burcun kadınları. girdiği yerde hemen dikkati çektiği söylenir ne kadar doğrudur orası bilinmez. annelik duygularının tavanda olduğu bir burçtur bu, en iyi annenin bu burçtan çıkacağı söylenir. hep enerjik hep bi pozitiftir, sıcakkanlı karakterdir, morali bozuk olsa bile insanlara yansıtmamaya çalışır ancak ve ancak gerçekten çok kotu bişey olduysa yüzünden anlarsınız bu burcun sıkıntısı olduğunu. onun dışında hep içinde yasar duygularını. kolay bağlanmaz, zor unutur. sevdi mi tam sever hemen vazgeçmez sevdiğinden, sildi mi de tam siler arkasına donup bakmaz. ayrıca sevdiklerini aşırı derecede kıskanma huyları da vardır ama bunu karşı tarafa yansıtmazlar. bu burcun insani olarak aklıma gelenleri ben size yorumladım, saygılar..
  10. 10
    tam çılgındırlar, hele hele merkür'ün etkisi altına girdiler mi off değme keyfine. ama merkür yüzünden uranüs bu kadınlara küsebilir, uranüsle muhabbeti kesmemekte de yarar vardır.

    ayrıca çakralarına dikkat etmesi gereken kadındır. bu dönem kışın gelmesiyle birlikte harcadığınız çakra artabilir:D
  11. 11
    Zerafet kelimesinin vucüt bulmuş hali. Her girdiği ortamda ışıl ışıl parlar. Seviniz bu hatunları.
  12. 12
    bu burçtaki kadınları belediye otobüslerine arka kapıdan girmeye çalışırken çok gördüm.

    tutumlular yani, sevin.
  13. 13
    değişime açıktırlar. egzotik karakterleri vardır.
  14. 14
    Subhesiz ki biz onu siz iman edesiniz diye yarattik. Eylul terazisi tercih sebebidir. Bulunamadigi zamanlarda ikizler is gorur.
  15. 15
    bunlardan biriyle bir yıl nasıl yaşadım dedirten kadın. bi de bana yeniden şarkılar söyleten kadın var; ama o ikizler, oğlak filan; terazi değil.
  16. 16
    bir adet hayatımda barınan insan ama burçtan bağımsız konuşuyorum. artık ankara'ya yerleşiyormuş. özlediydim iyi oldu. iyidir, candır.
  17. 17
    (bkz: heybetini gizli tut yiğidim duruşun çakalları korkutuyor)

    muhteşem kadındır.
  18. 18
    yalanır.
  19. 19
    dünyanın en güzel burcudur. beğenmeyen bok yiyebilir efenim. (bkz: bok)
    • Bu ne mütevazilik yiğidim seni tanımak isterim.
    • Aslan değil yalnız canım, sırtlan.
    • Eyvallah.
  20. 20
    Tek falsosu aşırı kararsız olmalarıdır. ha bu bana kalırsa kötü bir özellik değildir. Ona kararını sormam olur biter :d. Pek fazla kötü bir özelliği yok bana göre. Hatta düşmanına bile iyilik yapabilecek kadar yüce yüreklidir. Zarif, sanata yatkın, tatlı dilli, aşırı saf ve kırılgan kadınlardır. Kurnazlık, arkadan iş çevirme, içten pazarlık gibi şeyler doğasında bulunmaz. Öyle biri olmak istese de beceremez zaten.
  21. 21
    Baya bi özelliğini taşıdığım güzel burcum
  22. 22
    hiçbir özeliğini taşımadığım burcun kadını.

    çünkü neden taşıyayım?
    burcum terazi değil.
  23. 23
    hiç bir özelliğini taşımıyorum ben de. hem terazi degilim hem de erkeğim.

    2 sarti da saglasam yine de terazi burcu kadini olamam çünkü burclar yalan. buradan sevgili kadinlara sesleniyorum (burclara inanan erkege henuz rastlamadım) gezegenlerin ve dogum tarihinin karakter gibi komplex bir seyin üzerinde ciddi etkisi olduğuna inanarak vaktinizi harcamayın. yazıktır günahtır.
  24. 24
    Kendi denge şartlarına sahip, kararsız, ilgi isteyen koca birer bebektir terazi burcu kadını.
    Ayrıca, olayları kendiyle çözmeyi kafasında kurmayı çok sever.
    Her kadınında ayrı bir çekicilik vardır. Kiminin sesine yansınış kiminin bir gülüşüne.
    inatçılıkları da çok fazla ama bazen böyle bi kuru hırsa sahipler ki düşman başına..
  25. 25
    (bkz: bir öyle bir böyle)
    (bkz: ikizler burcu kadını)
    (bkz: allah başka dert vermesin)