kayıt

aziz yıldırım

  1. 201
    (bkz: allah canımı alsa da ölmüşlerini siksem)
  2. 202
    Seni adalet sarayının önünde bekleyenlere, metriste sana bayram havası yaşatanlar yüzüne tükürse kimse bir şey diyemez. Acıbadem sponsorluk ne?
    Ali Koç başkanım mayısta geliyor.
  3. 203
    yarın başkanlığının 20. yılını kutlayacak olan gelmiş geçmiş en büyük başkan, gözünü demir parmaklıkla korkutmaya çalışanları şamar oğlanına çeviren asi diyarbekir çocuğu.
  4. 204
    Birçok hatası olmasına rağmen bir Fenerbahçe efsanesidir. Fenerbahçe sadece bir futbol takımı değil spor kulübüdür. Futbolda alınan kötü sonuçların yanında atletizm, basketbol ve voleybol gibi birçok dalda sayısız başarılara imza attı bu kulüp Aziz Yıldırım döneminde. Ayrıca Aziz Yıldırımdan başka Fenerbahçe uğruna hapis yatabilecek biri tanımıyorum ben.
  5. 205
    mehmet, cantekin ve ben.

    o perşembe günü öğleden sonrası, hasanpaşa'daki evimizin önünde top oynuyoruz.

    mehmet fanatik fenerbahçeli. bizim komşunun oğlan. cantekin de fenerli.

    aralarındaki tek galatasaraylı benim. biraz da 2000'lerin rüzgarına kapılmışım. baba da galatasaraylı tabi.

    ufacık apartman kapısı kale. kaç gol attık, kaç kupa kazandık, kim 9 aylık oldu. kim anne kim baba. meşrep karışmış durumda bende.

    hasanpaşa her zamanki hasanpaşa, karşıdaki market çalışıyor, tek tük insanlar görüyorum içeride, karadeniz kahvesi de yeni yeni açılıyor. işsiz ve boş tayfa orada, ferit ile evren abi de birer oralet götürüyor. itlik ve serseriliğe bir mola vermişler.

    hava soba dumanından isli ve puslu, boş çatılar görüyorum. siyaha boyalı çatılar. inşaat demirleri çıkık çatılar ve çıplak kiremit binalar, müstakil gecekondular.

    iki sene önce babam ticaretle uğraşırken ve henüz batmamışken hiçbir şey böyle değildi diye düşünüyorum. her şey kabus gibi şu an. içinde bulunduğum şu ortam. bu mahalle arkadaşları hiçbiri benim hayatıma ait değil.

    mehmet, cantekin'e aziz yıldırım istifa etmiş diyor. taraftarlar geri getirmek için yürüyecekmiş filan. atıyor herhalde diyorum ama hakikat öyle değil işte.

    ilk ibiş fenerli grubu hızırbey caddesinden kopuyor.

    dillerde hep aynı tezahürat, taraftarız biz çekeriz cefa büyük başkan bizi bırakma lay lay lay.

    şaşırmıyorum. aziz'in yükselme dönemleri. ancak şimdiye dönünce belki de tarihin kırılma noktası olmuş o tezahüratlar.

    aziz başkan iyi ki varsın iyi ki biz galatasaraylılarla birliktesin.
  6. 206
    Fenerbahçe'ye daha çok hizmetleri olacağına inandığım başkan. Dursun Özbek kalsaydı o da büyük hizmetlerde bulunacaktı ama *
  7. 207
    ali koç'a başkanlığı kaptıracağını anladı. muazzam derecede çamura yatıyor. efsane olmak varken kestane olmayı tercih etti. gelsin şu 3 haziran. hadi bakalım.
  8. 208
    kestane olmak varken efsane olmayı tercih etmiş büyük başkan. taraftarız biz, çekeriz cefa, aziz başkan bizi bırakma!!
  9. 209
    2 ay sonra fenerbahçe başkanlığı son bulacak.

    iyi veya kötü bunca yıl fenerbahçe başkanlığı yaptı. kalbini kırdığı çok insan var. eğer onlar dahil tüm fenerbahçelilerin gönlünü kazanmak istiyorsa şu saniye tüm branşların faaliyetlerini durdurur. işte o zaman gerçek efsane olur. çıkıp açık açık "fenerbahçe ile oyun oynayanın arvadını koynundan alırız" diyeceksin başkan. ne çıkar lan? en fazla 1 yıl daha yatarsın içerde. yatırmadılar mı zaten? korkmayacaksın.

    görelim bakalım şu rte-tüpçü iş birliğinin etekleri nasıl tutuşuyor. altlarına sıçarlar altlarına. fenerbahçe'nin olmadığı türkiye'de aç kalırlar.

    hadi be aziz başkan. yap son deliliğini. o andan itibaren heykelini dikmeyen de kendine fenerbahçeliyim demesin.
  10. 210
    IQ seviyemi -200 e düşürdü.Vizyonsuz !
  11. 211
    yürüyen akp.

    Aziz Yıldırım numara yapma şeker hastasısın dilin damağına yapıştı iç 2 damla su kendine gel.
    • twitterda okuuğunu neden entry olarak yazıyorsun
    • sanane
    • saygısızlık yapma
    • muscle
  12. 212
    Tam şovmen. Su içmem ben deyip arkada yemekleri götürüyor. Madem prim yapacaksın niye bunu şova donusturuyorsun.

    twitter.com/...
  13. 213
    fenerbahçe spor kulübünün eski başkanı. yaptıklarını inkar edemeyiz ama fenerbahçe'yi itici hale getirdin... gerek demeçlerinle gerek hareketlerinle. taraftara köpek dedin, kombineleri iptal ettin. özellikle futbol branşında sıvadın.

    güle güle. seni özlemeyeceğim.
  14. 214
    seni güzel hatırlamayacağım
  15. 215
    -anlık-
    www.exkutupsozluk.com/...
    -anlık-
  16. 216
    Hani benim gençliğim nerde sorusunun yegane cevabı.
  17. 217
    "bir günü daha fenerbahçeli olarak yaşamak için ömrümüzün geri kalanını feda ederiz" sözünün sahibi, futbol dışında fenerbahçe'yi avrupa'nın zirvesine taşımadığı branş kalmayan efsane bir başkan olarak anılacaktır.

    hayatımda asla bitmeyecek şeylerden biri gibiydi aziz yıldırım başkanlıığı. şu an çoğu fenerbahçeli benzer duygular içindedir. tıpkı arsene wenger sonrası arsenal taraftarı gibi. içten içe seviniyoruz ama bir boşluk oluştuğu kesin.
  18. 218
    fenerbahçe’nin eski başkanıdır kendisi. ali koç’a açık ara yenilmiştir. 20 senelik tahtı sona erdi.
  19. 219
    (bkz: hort)
  20. 220
    oy veren 16000 kişiye şu sıralarada bi tarafıyla gülen eski başgan.
  21. 221
    "ama bugün görüyorum ki demokrasi diyorsunuz şu diyorsunuz bu diyorsunuz, bunun dışında kalkıp beni tehdit ediyorsunuz. beni kimse tehdit edemez. ben öyle bir babanın oğluyum ki hayatta beni kimse tehdit edemez, benim damarımda kan başka akar, başka akar! ben şunu da bilen bir adamım, her gecenin sabahı olmaz. bunu da çok iyi bilen bir adamım. herkes de bilsin."

    tüyler diken diken be başkanım.. koskoca fenerhaçe'mizi çoluk çocuğun elinde oyuncak ettiler..
  22. 222
    "ben şunu da bilen bir adamım, her gecenin sabahı olmaz. bunu da çok iyi bilen bir adamım. herkes de bilsin."

    fenerbahçe o statta sizi ıslıkladıkları gün bitti başkanım. umarım küme düşerler ve avrupa kupalarından men edilirler.
  23. 223
    Bundan sonra gülücem çekecem gülecem gibi dile pelesenk olan cümlenin sahibi.

    www.youtube.com/...
  24. 224
    Fenerbaçenin ihtiyacı olan eski başkandır fenerbahçe sevdalısı dır r leri söyleyemez.
  25. 225
    genel kitle tarafından anlaşılamamış isimdir ama süleyman seba anlamıştı, anladığını dost meclisine kabul edişinden anlarsınız. malum yapıya karşı mücadele edebilmek için aziz yıldırım olmasınız. "efendi" karşı koyuşları hemen sindiren bir yapı varsa, aynı tarafta olduğunuz kişilere karşı antipatik görünme pahasına elinizden geleni yapmalısınız. o varken fenerbahçe iyi kötü ayakta kalabiliyordu ama artık zor. ali koç büyük fedakarlık yaptı, 1 milyar liraya yakın para koydu ama bu yapıyı parayla yenemezsiniz. türk futbolunda 3 tane aziz yıldırım olsa malum yapı tarihten silinir.