kayıt

arkadaş kalalım

  1. 1
    kahreden bir cümle. aklıma geldi 20 ay be dile kolay amına kodugumun kızı 20 ay... sözlük hayatım bile onun sayesinde başladı. sırf kafamdan atmak için 100 bin entry girdim. fake hesaplarla girdiğim 30 bin entryleri saymıyorum bile. allah belasını verir umarım. 20 aydan sonra arkadaş kalmak he? hayatımı siktin be hayatımı. senden sonra bir daha kendime gelemedim kahretsin ki hala ara ara aklıma geliyorsun ve ben keşke mesaj atsa diyorum. kafamı sikeyim.
  2. 2
    eski sevgiliden ya da flört aşamasında olduğun kişiden duyduğun en saçma cümle.ya ben seni arkadaş olarak görsem zaten neden sevgili olalım aramızda neden aşk sevgi vs duygular olsun. ve bu durumu nasıl arkadaşlığa çevirelim.gözümüzün içine baka baka yaşadığımız anıları hatırlayıp susalım hiç olmamış gibi mi davranalım yani bu nasıl bi genişlik anlamıyorum ben.bu arkadaş kalma olayına da zerre kadar inanmıyorum.çünkü arada bi gerginlik aşılmaz bi mesafe mutlaka olacaktır.
  3. 3
    teselli ikramiyesi gibi bir sözdür. daha sevgili olmayı becerememişsin arkadaş kalalım diyorsun. arkadaş olup ne yapacaksın? zaten arkadaştık.

    bu teklifle gelen insanları silin komple bir de utanmadan vay efendim niye insanlar saygı çerçevesinde ayrılamıyor, yok niye arakdaş kalamıyoruz derler.

    bir umut arkadaş kalalım teklifine onay veren gavatlar var görüyorum arada sevdiği kız grup seks partilerinde, swingerda 3. ye dönüyor garibim evde kös kös '' acaba mesaj atsam uyumuş mudur'' , '' yazsam cevap verir mi '' gibi sorular soruyor kendine.. yazıktır yav..