kayıt

burak yılmaz

  1. 1
    trabzonspor'da gol kralı olduktan sonra olay transferle galatasaray'a gitmiştir. e kardeşim madem sen oyuncunun performansından bu kadar şüphelisin sene başında kontratına sadece 5 milyon serbest kalma koymuşsun. daha da adamın arkasından laf yapamazsın değil mi?
  2. 2
    galatasaray forması giyen bitirici forvet. seveni kadar sevmeyeni de vardır.
  3. 3
    kendini atma konusunda eski galatasaraylı arif'i bile aşmış oyuncudur...

    s14.directupload.net/...
  4. 4
    ligde 9, şampiyonlar ligi'nde 6 gol attığı için sevilmeyen forvet oyuncusu. kendini atıyormuş da şöyleymiş de böyleymiş de, kimse veli kavlak'ı konuşmaz, herkes burak'ı konuşur. neden? çünkü ligde 9, şampiyonlar ligi'nde 6 golü var.
  5. 5
    6 ocak 2013 alanyaspor galatasaray futbol maçı'nda kazandığı penaltı için "kendini yere attı." diyen ya futbol cahilidir ya da fanatik bir yasin sülün sporludur.
  6. 6
    gönlü aşk dolu bir adam
  7. 7
    en ufak darbede, hatta darbe bile olmaksızın 17. bizans okunu yemiş baddal gazi gibi yerlerde kıvranması normal değil. bilmem kaç gol atmış galatasaray forvetine yakışır davranış değil.

    hiç mi özgüveni yok anlamıyorum. yerlere yuvarlandığı çoğu pozisyon gol olabilecek pozisyonlar. bu yönünü attığı gollerle savunamazsın.

    midem bulandı benim yarım sezonda. sene sonuna kadar bol gol atar inşallah da güzel paraya okuturuz.
  8. 8
    bugün oynanan antalyaspor karşılaşmasında iyi oyun sergileyerek tekrardan fatih terim'in gözüne giren futbolcu.
  9. 9
    emek hırsızı. onunla aynı mesleği ifa eden emek yoldaşlarının haklarını gasp eden burjuva bozuntusu.
  10. 10
    kuşların morallerini attığı gollerle bozunca atılan boklara maruz kalan, kendini günden güne geliştirip beni de yanıltan ve geldiği günün aksine galatasaray'da oynamasından artık memnuniyet duyduğum forvet.

    (bkz: genç kuşlar rahatsız)
    (bkz: ebabil bir kuşsa saka daha kuştur ve kuş olarak kalacaktır)
  11. 11
    o yer çekimine tepki olarak doğdu.
  12. 12
    atletico Madrid, Galatasaraya 20 milyon euro önerdi. Futbolcuyla temasa geçen Hiddink in takımı Anzhi ise yıllık 7 milyon eurodan 5 yıllık sözleşmeyi önüne koydu. Ancak Burak Yılmaz hayır dedi.
  13. 13
    forvetin fillahı
  14. 14
    gökhan şükürün eski sevgilisi psikolog zeynep ile birlikte olan futbolcu.

    --! alıntı !--

    bu haberi öğrenip Telefona sarılan Şükür milli yıldıza, ?Senin yaptığın ayıp. Eski kız arkadaşımla nasıl birlikte olursun. Biz aynı camianın insanlarıyız. Sana yakıştıramadım. Bunu yapmaman gerekirdi? diye çıkıştı. Yılmaz?sa, ?İkimiz çok mutluyuz. Söylediğin sözler çok yanlış. Zeynep beni seviyor? diye karşılık vererek telefonu Şükür?ün yüzüne kapattı.

    --! alıntı !--
  15. 15
    napoli ve liverpool'un gündeminde olduğu iddia edilen oyuncu...
  16. 16
    hafif sakatlığı dolayısıyla riske edilmediği fenerbahçe karşılaşması sonrası kafa kurcalayan açıklamalar yapan futbolcu. transferin en önemli isimlerinden biri avrupa'da.
  17. 17
    kaprisli futbolcu.
  18. 18
    10 pozisyona girip 1'ini gol atan futbolcu. her maç 10 pozisyona girince gol kralı olması doğal oluyor.
  19. 19
    kimsenin transfer etmeye niyeti olmadığı futbolcu.

    zorla transfer ettirmeye çalışıyoruz. amk milli maçı seyreden bir adam, tamamını değil sadece özetini neden transfer etmek istesin sorarım.
  20. 20
    hala tartışılan futbolcu... eksikleri var mıdır ? elbetteki kapasitesinin hala altındadır. lakin bu adamın oynadığı mevki nedir ? forvet, işi nedir ? gol atmak... bu adam son 3 sezonda 100'e yakın gol atmış hala bık bık konuşuluyor. bırakın arkadaş bu geyiği, şu anda eldeki en iyi türk gölcü bu.. daha iyisini çıkaralım, sonra oturur burak'ı eşşeğin götüne sokup çıkarmaya devam ederiz.
  21. 21
    menajerinin galatasaray'a gelen 14 milyon euroluk teklifi reddettiğini açıkladığı oyuncu. ancak az önce de şöyle bir gelişme yaşandı.

    Burak Yılmaz'ın transferi için Lazio ile son aşamaya gelindi, taraflar ödemeler konusunda pazarlıklara başladı. (DHA)
  22. 22
    bu gece honved karşısında 2 gol atan isim.
  23. 23
    zamanında fenerbahçe'nin gökhan ünal'ı alabilmek için 3.5 milyon euro ile birlikte trabzonspor'a verdiği futbolcu. oku oku gül amk.
  24. 24
    17 ağustos 2014 white star bruxelles galatasaray maçındaki performansı ile çok değişik küfürler keşfetmemi sağlayan top tepici.
  25. 25
    gol kaçırması, gol atmasından daha meşhur olan golcüdür.