kayıt

arabaların ve motorların kaldırımdan gitmesi

  1. 1
    *

    kaldIrImlarda yururken bile biz yayalarI rahat bIrakmadIklarInI gosterir. bari oraya cIkmayIn ya.
  2. 2
    motoru anlarım ama keşke arabaların bile gideceği kadar geniş ve düz kaldırımlarımız olsaydı bu ülke de. ancak insan yürüyemiyor bizde araba ne gezer ?
  3. 3
    Normalde dışarıda halim selim adamımdır ben. Tanımadığım insanlara her zaman nezaketle yaklaşırım. Kavga etmek benim için herhangi bir şeyin çözümü değildir ammaaa geçen nöbetten çıktım eve yürüyorum. Kaldırımdan yürüyorum tabiki de davar olmadığımdan.
    Arkadan bip bip korna basıyor birileri ama bana bastığını algılayamıyorum. Sonra korna sesi daha yakından gelmeye başladı, hafifçe arkamı döndüm kuryenin biri eliyle bana çekil çekil işareti yapıyor. Normalde çekilirdim ama o an ne oldu bilmiyorum “bu yol ne güne duruyor amına kodumun çocuğu!” Diye adama bağırmış bulundum. Adam hiçbir şey demeden yola inip oradan gitti. Ulan halbuki kalan son gücümü herife küfür etmekte kullanmıştım. “Ne dedin lan sen?” Diye inse veya üzerime sürse motoru muhtemelen beni fena benzetirdi. Tesirli bir şekilde bağırdığım için kendimle gurur duydum ama bir taraftan tr serverında canın ne kadar kolay alındığını bildiğimden gerizekalı olduğuma da kanaat getirdim.
    Yani demem o ki çok kızıyorum böyle orospu çocuklarına. Yapmayın etmeyin lütfen.
  4. 4
    Anasına bacısına sülalesine envai çeşit ilginç küfürler etmeme sebep olan şoför hareketi. Duysa küfürleri ufku genişler.
  5. 5
    hiçbir mazereti olmayan durumdur.

    yapılmamalıdır,yapanlar ve teşvik edenlerin araba veya motoru üzerine sürülmelidir.