kayıt

antalyaspor

  1. 26
    güzel takım oldu bu. dünya yıldızı, yeni stat falan derken sempatik ve başarılı bir takım haline geldiler.

    taraftar da genel profilin üzerinde bir yapıya sahip. şu ana kadar küfürlü bir tezahürat duymadım. fenerbahçe'nin deplasman maçlarını izlerken takımıma edilen toplu küfürlere o kadar alışığım ki, küfür edilmeyince tuhaf geliyor. takım da oyununa bakıyor. geri çekilip 1 puanı alayım demiyor. ha birkaç rolcü futbolcu yok mu, var. ama genel olarak futbol oynamaya konsantreler. helal olsun diyorum. puan kaybedeceksek böyle deplasmanda kaybedelim.
  2. 27
    Beşiktaş'ın samuel Eto'o İçin mustafa Pektemek + 1 milyon Euro Teklifini Sadece 1 Milyon Euro Olması İçin Direten kulüp...
  3. 28
    rıza çalımbay ile çıktığı 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet(beşiktaş) elde ederek 11. haftayı trabzonspor'u yenerek 11. sıraya yükselerek kapattı. ilk 6 hafta sadece 2 puan toplayabilmişti bu takım.
  4. 29
    sakaryasporluların kendileri hakkında şöyle bir bestesi vardır ki artık her takım söylüyor;

    www.youtube.com/...
  5. 30
    konyaspor'un türkiye kupasını kazanmasıyla avrupa'da mücadele etme hayalleri suya düşen kulüp.
  6. 31
    bu sezon için muazzam formalar hazırlamış takım.

    twitter.com/...
  7. 32
    Sonunda bir anadolu takımı, şehrin karakterini formaya yansıtmaya çalışmış. Bravo.
  8. 33
    zamanında bunları tokat manyağı yapardık. bizle çok sidik yarışına girerlerdi. 20 otobüs geliyoruz der, 5 otobüsü doğrultamazlardı. şimdi durum tepe taklak. ahh ahh kadere bak. kimler kimlerle beraber.

    8 senede bir gelirler
    yavşak 07'liler
    topu topu 15 kişiler
    deplasman görsün pezevenkler.
  9. 34
    forvet hattı fenerbahçe'den çok daha iyi olan takım.

    eto'o
    el kabir
    deniz kadah
    emre güral
    drole.

    düşünün fenerbahçeliler ne kadar kötü bir hücum hattımız var.
  10. 35
    maç bitmiş üzerinden 3 gün geçmiş ağlamaya başlamış kulüp.

    pbs.twimg.com/...
  11. 36
    bu sezon ligde 15 maçta 14 puan toplamış olan takım.

    henüz ligin başlarında(19 eylül 2017) rıza çalımbay ile yollar ayrıldı.akabinde 28 eylül'de göreve inter ve milan'da da görev yapmış olan, asıl görevi sportif direktörlük olan leonardo getirildi. 7 aralık'ta leonardo istifa etti. şu anda takımın başında alt yapı sorumlusu var.

    takımın teknik direktörsüzlüğü bir yana, başkan ali şafak öztürk de istifa etti. şu an ne takımın başında birisi var ne de kulübün başında birisi var...

    kadrosunda eto'o, nasri, menez gibi dünya çapında tanınırlıkları olan futbolcular var. ama eto'o dışında bu iki isim hiçbir şey yapmıyor. resmen para ezmeye gelmişler. takım cidden sıkıntılı bir süreçte. küme düşme potasındalar. bakalım ilerleyen günler, bize neleri gösterecek.
  12. 37
    Hocasızlığın akabinde başkanlarının istifasıyla ( takımın gidişatı gözönünde tutularak) muhtemel küme düşme adayı. Bu sezonki yatırımları ve transferiyle düşerlerse geri gelmesi pek mümkün gözükmüyor.

    (bkz: beter olun )
  13. 38
    akp'li belediye elinde çocuk oyuncağına döndürülen kulüp.

    tamam büyük bir tesis kurdu belediye de adeta osmanlıspor gibi yönetilmeye başlanmıştı. bir önceki başkan siyasetçilerin zorlamasıyla istifa ettirilmişti, yerine bu genç arkadaş getirildi. o da sıçtı sıvadı. antalyaspor tanınsın diye önemli isimleri transfer etti, ben bunu kötü karşılamıyorum fakat sadece oyuncu transfer ederek değil teknik direktör tercihi açısından da aynı vizyon gerekirdi.

    mesela raineri, cuper, lippi, tarzı kariyerinde başarıları olan saygın ama son zamanlarda pek de başarısı olmayan marka bir teknik direktör tercihinde bulunmaları gerekirdi. zaten ligde şampiyonluk yarışı yapmayacakları için avrupa kupası yarışı yapabilecek bir yarışmacı-tecrübeli bir isim almak varken kariyer açısından oyuncuların gerisinde olan bir tercih yaparak leonardo'yu getirdiler, hata ettiler. bu saatten sonra kimi getirirler bilmiyorum ama nasri ve eto'o yu yönetebilecek, sözünü dinletecek saygınlıkta birisi şart.
  14. 39
    kendilerinden pek bir farklı olmayan hatta fazlası olan sakaryasporlular tarafından kendileri için yazılmış güzel bir beste mevcut;

    8 senede bir gelirler
    yavşak 07'ler la lay lay lara lay
    topu topu 15 kişiler
    deplasman görsün pezevenkler.

    (bkz: beter olun )
  15. 40
    bugün yapılan seçimli genel kurul'da başkanını seçen kulüp. başkan, cihan bulut olmuştur.
  16. 41
    hücumdaki oyuncularıyla büyük takımların canını yakan takım.
  17. 42
    açtığı güzel yoldan ötürü teşekkür etmemiz gereken takımdır. işi çözdük. bundan sonra böyle.