kayıt

ttnet

  1. 1
    yazarlara yüksek fiyatlarla interneti sağlayan kuruluş. ayık olun sikiyorlar.
  2. 2
    ülkedeki tekel pozisyonunu çok iyi kullanmış internet şirketi. yükseltmedikleri adil kullanım kotası ve upload hızının acınası olması gibi durumlardan ötürü bırakıp başka servise geçmeyi düşündüğüm lanet şirket. müşteri hizmetleri içler acısı. bağlantı kesintileri deseniz, sürüsüne bereket. hepten kaçıp kurtulmak gerek ya neyse..
  3. 3
    türkiye'deki en kötü internet alayı piç.
  4. 4
    ikide bir bağlantısı kopan sikkodan internet.
  5. 5
    adam gibi bir hizmeti bulunmadığı halde habire kullanıcıya sokmak isteyen şirket
  6. 6
    kendini dünyadaki ender internet kuruluşlarından biri gibi gösteren firma.
    edit: imla
  7. 7
    müşteri hizmetleri sanılanın aksine iyidir, iyi derken hemen vurmayın diğer internet sağlayıcılarına göre daha iyidirler en azından.
  8. 8
    şu anda pek çok siteye erişim sınırlandıran internet sağlayıcısı...
  9. 9
    iktidar uşağı internet servis sağlayıcısı.
  10. 10
    zamanında çok sövülen ama rakiplerinden daha hızlı olan internet servis sağlayıcısı.
  11. 11
    bir haftada 4 kere aynı kampanya için arayan firma.
    her aradıklarında istemiyorum deyip kapatıyorum, bugün onlar söylemeden ben anlattım kampanyayı ve istemediğimi söyledim. yüzsüzler yarın tekrar ararlar.
  12. 12
    parayla rezil olunan internet sağlayıcısı.

    geçen ay teyzem türknet'ten geçiş yaptı buraya-zaten daha önce ttnet kullanıyordu- bu ay iki adet fatura gelmiş ve müşteri hizmetlerindeki çocuk iki adet müşteri hizmet numaranız var demiş, yani ikisine de fatura kesilmiş. aynı adreste aynı ad-soyada aynı modemde iki fatura kesilebilir mi? kesilmez her halde! bugün belli olacak sorun bakalım, ne olacak bahaneleri.
  13. 13
    az önce tarafıma ibretlik bir uyarı yaptılar:

    i.hizliresim.com/...

    3'e düşmüş. şunları arayıp da söyleyeyim amk benim internetim zaten 1 megabit. nasıl 3'e düşürmüşler deminden beri onu düşünüyorum. hayır hafiften de hızlanmış gibi geldi bana. bunlar napıyor amk belli değil.

    bu hızda bir internetle kotayı doldurmayı başardığım için de kendilerinden plaket bekliyorum.
  14. 14
    hem pahalı hem de yavaştır.
  15. 15
    x'e kadar limitsiz adı altında internet paketleri satan o x'i asla göstertmeyen iss

    işin ilginç yanı kişiyi paketin adında, kullanıcıya alenen kullanıcıyı x'e limitleyeceğini (-e kadar) ve onu limitlemeyeceğini (limitsiz) aynı anda taahhüt eden iss.
    bir de adil kullanım kotası muhabbetleri var ki o taraklara bulaşmamalıyız bence.

    yine de alternatifleri arasında (fiberler, kablonetleri falan değerlendirmeye almıyoruz bu cümlede) sanırım en kaliteli olmasa da en sürekli bağlantıyı sağlayan kurumdur kendileri. ya da ben alışkanlıklarıma çok bağlıyım.
  16. 16
    i.imgur.com/...
  17. 17
    beni sinir krizine sokan kurumdur. adil kullanım kotası hedesinden dolayı internetim 3 megabit'e düşürüldü.* düşürüldüğü gün gidip normali 8 megabit olan internetimi ultranet'e çevirdim. 16 megabite yükselmesini beklerken 3 megabitte devam etti. "fatura tarihini bekleyeyim o zaman düzelir herhalde" dedim. fatura tarihinden itibaren 6 gün geçti tık yok. aradım konuştum internetimi yükseltin diye kemküm ettiler düzelttiler. şimdi yaptığım ölçümler sonucunda 16 megabit değil 8 megabit internetim olduğunun farkına vardım. şimdi ben size ne kadar küfür etsem az. vereceğiniz internete sokayım.
  18. 18
    ayda 3-4 defa "adil kullanım kotasını aştığınız için hızınız 3 megabite düşürüldü" uyarısı gonderen şirket. be hey amına koyduğumun çocukları zaten hep 3 megabit olan hız nasıl 3 magabit oluyor tekrar. mantığınıza sokayım.
  19. 19
    adres yazdıktan sonra beni uyarı ile karşılayan firmadır. bilgilendirildiğim kadar bilgilendirmek isterim. buyrun; s29.postimg.org/...
  20. 20
    işleyişini çok değiştirmiştir. geçmişte kabız etse de, şu anda gerçekten problem çözebilmektedirler ama hala yavaş ve pahalıdırlar.
  21. 21
    Fiber internet diye boktan ve pahalı bir internet sunan şirket. Upload hızı yerlerde.
  22. 22
    pbs.twimg.com/...
  23. 23
    bu kadar beddua karşısında yıkılmayışıyla saygıyı hak eden kuruluş.
  24. 24
    süperonline'a geçip iptal ettiğimden beri peşimi bırakmayan firma. her gün arıyorlar. yok efendim "neden iptal ettiniz?" yok efendim "niye bizden vazgeçtiniz?" vs,vs. neden olduklarınında iyi biliyorlar ama neyse.
  25. 25
    24 saattir, sinyal ulaşmama, - belki de ip alamama artık ne karın ağrısıysa- sorununu çözememiş internet servis sağlayıcı.

    hotspot ile yazıyorum.