kayıt

anlatmak

  1. 1
    *

    Bir eylem.

    Lakin bu aralar benim için Dünyanın en güzel eylemiymiş gibi gelen şey.
    Meğer ne kadar kıymetli bir şeymiş bu. Hayatım boyunca hep birilerini dinledim, yanlarında oldum. Tavsiye verdim. Kendimden de hep çok az bahsettim. Hayatımdaki her insan ilişkisinde bu oldu. Ailemleyken de arkadaşlarımlayken de böyleydi bu hep.

    Çok konuşmayı sevdiğimden midir nedir, bilmiyorum. Fazlaca anlatmak istiyorum. En saçma şeyleri, en unutulmazları, bildiklerimi, hissettiklerimi ve kendimi. Bir insan tarafından tanınmaya çalışmak, anlatılan bir şeyin dinlenmesi tepki verilmesi nasıl bir şey acaba
    Huzur veriyor mu insana ya da üzüyor mu..
    En tuhaf şeyleri anlatmak en gereksiz detayları dahi konuşmak istiyorum. Nasıl geçiyor bu durum onu da bilmiyorum. Ama sanırım ruhum bir şeyleri kusmak istiyor. Ondan oluyor böyle.
  2. 2
    bir boka yaramadığını farketmeniz çok zaman alacaktır ama elbet bir gün herkes bunun farkına varır. hem ne değişiyor ki anlatınca bir şeyler azalmıyor ya da artmıyor sadece azaldığını sanıyorsunuz fakat ilk yalnız kaldığınız anda bütün düşünceler tekrar beyninize nüfuz ediyor.
  3. 3
    Bir şeyler anlatasım hatta karşılıklı bir anlatıma ihtiyaç duyuyor gibiyim. Ama bunu o kadar da istemiyorum ki. Konuşmak için pek bir istek hissetmiyorum. Sanırım sonuma hoşgeldim. Ama heyecan dolu bir sohbet için vazgeçebileceğim bir sürü şey var. Asdfghjklşi