kayıt

abdurrahim albayrak

  1. 1
    galatasaray'da yönetici. heyecanlı bir kişilik.
  2. 2
    altur turizm yönetim kurulu başkanı.
  3. 3
    duygun yarsuvat'ın galatasaray başkanı seçilmesinin ardından yönetime bir defa daha giren şahıstır.

  4. 4
    birxsozluk.com...
  5. 5
    vakti zamanında orduspor maçında gol sevinci sırasında fatih terim'e kerkinme denemelerini prandelli üzerinde denemesi halinde kendisnin tazminatsız kulüpten ayrılmasını sağlayabilecek yöneticidir.
  6. 6
    eğer bugün sabri'nin ilk onbirde olması ve wesley sneijder'in olmaması konusunda bir dahli varsa bugünden sonra asla kendisine iyi gözle bakmayacağım yöneticidir.
  7. 7
    aksanını özlediğim kişi. c harfini ne güzel de "z" diye telaffuz ediyordun be reis.
  8. 8
    twitter.com/...
  9. 9
    yönetimde kendine alan başkan olur arkadaş. bu adam galatasaray için bug gibi bir şey.
  10. 10
    galatasaray kulübüne yakışmayan yönetici. sayesinde geçtiğimiz yılın ilk yarısını forvetsiz geçirdik ve tarihin en kolay şampiyonlar ligi grubundan çıkamadık. neyse devre arasında telafi edilir dedik, dünyada sadece iki forvet varmış gibi bütün transfer dönemi alan ve pato'yla uğraştı. son gün kulübe diagne kazığını soktu. şimdi de o kazığı çıkarmaya çalışıyor. lig başlayacak ön libero mevkiisinde hala koca bir delik var. suç sadece sende değil ama sen tek kelimeyle beceriksizsin. be-ce-rik-siz. mustafa cengiz'i hep destekledim ama bu transfer dönemi de fiyaskoyla sonuçlanır ve avrupa'da yine babayı alırsak hepiniz topluca istifa edin.
  11. 11
    6 senede 6 şampiyonluğu olan yönetici. Bu adam sportif direktör değil. fatih terim hayal ettiğiniz kurumsallıkla çalışamıyor. istifa isteyecekseniz terim'den isteyeceksiniz. Albayrak'tan değil. Adamın çapı belli. Marcao, luyindama nasıl geldiyse istense yapılır demek ki tercih edilmiyor.
  12. 12
    nacizane benim ve spor kamuoyunun, açıklayacağını söylediği belgeleri/kayıtları açıklamasını sabırla açıklamasını beklediğimiz galatasaray yöneticisi. zira kendisi zamanı geldiği zaman çok şey paylaşacağını söylemiştir.

    www.youtube.com/...

    aklıma 2 olasılık geliyor:

    1-) ya gerçekten elinde şaibeyi doğrular nitelikte belgeler var, fakat federasyonun kendisine ve camiasına bir takım sus payı vermesi * neticesinde açıklamaktan vazgeçmesi.
    2-) ya da kötü gidişat nedeniyle suyu bulandırmak için, bir takım içi boş açıklamalarda bulunup, sezon sonu mutlu sona ulaşınca her şeyin unutulacağını düşünmesi.

    2 şekilde de ortada bir problem var gibi görünüyor. başakşehir spor kulübü bugün yaptığı açıklamada, bu konunun takipçisi olacaklarını belirten bir kamuoyu duyurusu yapmıştır. inşallah takipçisi olurlar ve inşallah abdurrahim bey de, bulunduğu pozisyonun ağırlığına uygun şekilde davranıp, bu işin iç yüzünü bütün şeffaflığıyla anlatır ve bizleri aydınlatır.
    • bunların hepsi iler-tutar yanı olmayan sinirlen söylenmiş günlük iddialar.elinde kayıtların olması ya da olmaması da bir şey ifade etmiyor bence.aziz yıldırım da zamanında çok söylüyordu konuşursam yer yerinden oynar falan diye.
  13. 13
    odasında hakan şükür ile olan fotoğrafını ve polis teşkilatından aldığı plaketi yanyana sergilemekte beis görmeyen gstö üyesidir. koronavirüsü atlattıktan sonra cnn programında kendisini gördükten sonra gözyaşlarıma hakim olamamıştım.

    i.hizliresim.com/...
  14. 14
    Öğrenmiş bir "Galatasaray'da transfer bitmez." geyiği transfer döneminde verdiği her demeçte papağan gibi tekrar ediyor. Transfer işlerini senin gibi profesyonellikten uzak duygusal insanlar yürütürse tabii ki bitmez AMK. Bize Bülent Tulun, Haldun Üstünel, Ali Dürüst gibi iş bitirici yöneticiler lazım.