kayıt

alucard

  1. 1
    *

    hellsing'in muazzam karakteridir. vampir gibi vampirdir.
  2. 2
    ova'sını izlerseniz 2. murad tarafından tecavüze uğramıştır. son bölümlerde yeniçeri büyüsü yaparak papa'nın piçlerini şaşkına döndürmektedir.

    en karizmatik anime karakterlerinden biridir.

    sıpoylır mı oldu lan biraz ?
  3. 3
    anime dünyasının en efsane karakteridir! civalı kurşunlarıyla aklınızı alır.

    izumi curtis de elbette canımız ama alucard, ama alucard yani... o değil de adamı kavgaya çağırmasam yemnediyorum başlığı kim bilir ne zaman açılacaktı. var sanıyordum, o ilk entry benim olmalıydı!
  4. 4
    vampir denildiğinde akla gelen en delikanlı en sadık en tutarlı karakterdir kendisi.
    hellsing adlı animede hellsing ailesinin önceleri tutsağı sonrasında da sadık hizmetkarıdır kendisi.
    Kimdir hellsing ailesi, kraliçenin hizmetine çalışan supernatural olayları, şehrine, memleketine zarar verecek durumları bertaraf eden aile kuruluşu. kuruluş dediğim bildiğin teşkilat, ordu.
    Hikaye sir integra hellsing in daha küçük bir çocukken önce alucard'ı kurtarması ve alucard'ın da buna karşılık onu kurtarması ile başlıyor.
    İsim sir integra hellsing ama bana kalırsa "sir" ünvanına rağmen gerek sesi, gerekse fiziksel durumu ile kendisinin bir kadın olduğu konusunda beis yok. Bununla beraber alucard'ın yanlarına aldığı polis kızı dönüştürmesi ile ortalık şenlenir ve 13 bölümlük mükemmel bir anime serisi kopar gider.
    --Spoiler alert-
    -- spoiler --
    Ayrıca dikkatinizi çekmediyse şu ana kadar uyandırayım, alucard'ın neden böylesine güçlü ve yenilmez olduğunun sırrı direkt olarak isminde saklı. İsmini tersten okursanız sırrı da çözmüş olursunuz. Bu kadar basit, ne bekliyordunuz altı üstü bir anime. belki en güzellerinden, ama anime işte.
    zaten son bölümde göreceğiniz değişik bıyığı ve yeniçeri kanı bol olan saldırıları ile kendisi izleyenlerin aklını almakla beraber kimliğini ele veriyor.
    -- spoiler --
    Varsa böyle şeylerle ilginiz ve hala izlemediyseniz, bir göz atın, naruto'ya başlamak gibi değil, vakit ayırdığınız bir iki gecelik bir maraton ile seriyi sonlandırabilir, özellikle geek ortamlarda ziyadesi ile havasını atabilirsiniz.
  5. 5
    hellsing anime/manga karakteri. japonların l harfini telaffuz edememesinden dolayı ''arukardo'' diyerek seslendirirler.
    13 bölümlük animesinden ziyade ova'sının izlenmesi iyidir. hem gerçek hikayesi öğrenilir, hem de orada daha vahşidir.
  6. 6
    orospu çocuğu gibi gülüyorsa birazdan yargı dağıtacağı anlamına gelen üstün anime karakteri.

    (bkz: bir gülüşü var sanırsın eskişehirspor'un borcu bitmiş)