kayıt

kendinden nefret etmek

  1. 1
    Ergenlik belirtisi.
  2. 2
    yıllardır boş yaşadığını ve hayatında hiçbir şeye sahip olamadığını anlamış insan.

    ya da olmak istemediği birine dönüşen...
  3. 3
    hayatında istemediği yerde bulunan, hayallerini gerçekleştiremeyen ve hiç gerçekleştiremeyeceğini anlayan insanın en doğal hissiyatı.
  4. 4
    anlık kendine kızgınlıklarla karıştırılan durum.

    yıllarca aynaya bakmaya bile zorlanıyorsan, ondan sonra bundan bahsedeceksin.
  5. 5
    birisini üzmeyi hazmedemeyen insanların yine aynı boku yediklerinde büründükleri ruh halinin getirisi.
  6. 6
    Anlık bir hezeyanla vuku bulmuyorsa Kendini sevmeye giden yolda bir basamaktır. Kendini gözlemleyebilmenin sonucudur. Kişi bu hüzünlü tablonun içinde hapsolmazsa düzelme kendiliğinden gelir.
  7. 7
    kibir ve egonun göstergesidir. söylemek istediğim şeyleri pek çok kişinin kalbini kırmamak için söylemediğimden içimde büyüyen sinirin ,stresin bana yansıması ve sustuklarım yüzünden kendimden nefret etme durumumdur.
  8. 8
    (bkz: misantropi)
  9. 9
    Kendinden nefret eden ve kim olduğunu bilmeyen kişidir ve özgüveni yoktur. Bazen de yaptığı hatalardan dolayı kendinden nefret eder ama son pişmanlık fayda etmez. Olmuş ve bitmiştir. Olduğunuz kişiyi olduğu gibi kabul edin.
  10. 10
    Zordur,yapmayın çok büyük nedenleriniz yoksa.
  11. 11
    bu mesleği seçtiğimden beri kendimden ettiğim nefretin haddi hesabı yoktur.
  12. 12
    Sadece insana özgür bir davranıştır. Sebebi bireyin gerçekleştiremediği beklentilerin yaratmış olduğu yetersizlik hissi olabilir.
  13. 13
    Artık içinde bulunduğum durum.
    Kendimi o kadar gereksiz hissediyorum ki hiçbir şeyin tadı yok.
  14. 14
    İçinde bulunduğum hal, artık kendimi tenhaya kıstırıp sikip atasım geliyor.
  15. 15
    Genelde başka insanların görüşlerini çok önemseyen kişilerde görülür, başkası onu sevmeyince o da kendini sevmez başkası yaptığı işi beğenmeyeceğini o da beğenmez. Başka insanlar bu kadar önemli olmamalı.
  16. 16
    Kendimden nefret ediyorum. İyiliğimden. Olgunluğumdan. Yaralarımdan. Sevmemden. Şefkatimden.

    Etraf orospu çocuğu dolu. Keşke ben de onlar gibi umarsız, gamsız ve arsız olabilseydim.
  17. 17
    Hata ve kusurlarını kabullenemeyen insanın içine düştüğü durumdur. Genelde bu durum, o kişinin soruna çözüm bulmak yerine yalnızca kendini suçlaması ve acı çekmesiyle sonuçlanır diye tahmin ediyorum.

    Çünkü - benim için - bir konuda ancak kendimden nefret etmeyi bıraktığım zaman çözüm arıyorum veya çözüm aramaya başladığımda kendimden nefret etmeyi bırakıyorum.
  18. 18
    tanrının insan özüne eser miktarda kattığı katkı maddelerinden birisi bu hezeyan.

    insan kendinden nefret edemedikten sonra devam edemez. hayatta doğmak, büyümek ve ölmek gibi büyük günahların arasında bir top misali sağa sola çarpan insanoğlu kendi etinden kopan parçaları bir nefretle yerden toplarken, neden o duvarlara çarptığını kendine anlatamaz. korkak insanlar kendinden nefret edemez. kendinden nefret etmek güçtür.
  19. 19
    Kendime tahammül edemiyorum sözlük. Çok üzülüyorum. Çok canım yanıyor. Sıçıp bıraktığım bir şeyi düzeltebileceğimi düşünerek daha da bok ediyorum. Bok ettikçe panikleyip daha da bok ediyorum.

    Kendimden nefret ediyorum. Artık kimseyi de hayatımda istemiyorum. Ben kendimi yeterince üzüyorum ya. Bir başkasını üzmeme gerek yok.
    • neden?
  20. 20
    genelde ötekine duyulan nefretin, kabullenmemenin, güvensizliğin de kaynağıdır. yansıtırsınız da yansıtırsınız....

    alakalı olabilir:
    (bkz: repetition compulsion)
  21. 21
    kendinden nefret ettirilmek olan hadise.

    kendimden nefret ediyorum zira bu hayatı bir şekilde ben seçtim ve kendime eziyet ediyorum gibi hissediyorum. bu da geçer, şu da biter diyoruz okey de biterken biz de sönüp gitmezsek iyidir.