kayıt

alinur aktaş

  1. 1
    *

    inegöl belediye başkanlığı yapmış olan kişi.

    bursa büyükşehir belediye başkanı recep altepe'nin istifasından sonra, yapılan seçimde, bursa büyükşehir belediye başkanı olmuştur.

    tr.sputniknews.com/...
  2. 2
    mevcut bursa b.başkanı. bu seçimde de aday sanırım. önceden inegöl belediye başkanı idi. gürcü asıllıdır. zaten inegöl'de artvinliler, ardahanlılar baya bir nüfusa sahiptir. artvinliler bu gürcü kesim işte. milliyetçidirler.
  3. 3
    rivayete gore makam arabasInI neredeyse hic kullanmIyor, hep toplu tasIma ile gidecegi yerlere gidiyormus ve bu nedenle de bir anda karsInIza cIkma potansiyeline sahipmis.
  4. 4
    Pilavlı sohbetlerin müdavimi olduğunu gösteren fotodur.
    twitter.com/...
  5. 5
    (bkz: pilavlI var dediler geldik)
  6. 6
    Utanması, arlanması olmayan, 30 Ağustosu zafer kabul etmeyip zafer kazanmış devletin en büyük şehirlerinin birinin başkanlığını yapan pişkin tip. 2-3 saatlik kalkışmayı destan yapıp, gerçek destanları itibarsızlaştıran zihniyetin üyesi tiplerden. Böylesi birinin yönettiği şehirden yaşamaktan utanıyorum. Vereceğiniz oyu sikeyim.
  7. 7
    30 ağustos zafer bayramı için "halkın genelini ilgilendiren bir bayram değil" diyen bursa büyükşehir belediye başkanı.
  8. 8
    #1599705

    (bkz: nereden nereye)
  9. 9
    Adeta il nasıl yönetilmez nasıl hiçbir şey yapılmaz bu dönemde büyükşehirlerin tamamı AKP'nin olsa neler yapardı dersi veren Bursa belediye başkanı.

    Son icraatı

    twitter.com/...
  10. 10
    yaptığı icraat olmayan şey sonrası akıllarda tek bir soru oluşturan belediye(?) başkanı.

    (bkz: allah yer mi lan bunları)
  11. 11
    İnegöl denen çomarkent olmasa başkanlığı rüyasında bile göremeyecek olan vasıfsız. Güzelim memleketim bursanin birkaç sene daha bu vasıfsızın elinde olacak olması beni üzüyor
  12. 12
    Göreve geldiğinden beri suya 9 defa zam yapan kral. O seçim günü hepimizin yüzü gülerken bir tek Firne ağlıyordu. Onun gözyaşına da zam yapmıştır bu xd.
    • Yok onun yerine bu ay doğalgaz faturasını zamlı yolladı :D