kayıt

ali koç

  1. 76
    dobra adamdır.

    açıklamalarını severek ve gülerek takip ediyoruz.
  2. 77
    Cocu'yu kovan mizyon reis.
    (bkz: peki hiç yanal denedin mi)
  3. 78
    lütfen otomotive geri dönsün.

    kulüp başkanlığı hiç yakışmadı bu adama. böylesine seviyenin düşük olduğu, kaosun hiç azalmadığı böyle bir ortamda ne gerek vardı be hocam...
  4. 79
    fenerbahçe'nin şuanki başkanı.

    Ali bey bu fenerbahçemizin hali ne olacak sizce de kötü gitmiyor muyuz buradan öyle gözüküyor da...
  5. 80
    (bkz: terket burayı)
  6. 81
    Çiçek gibi adam olarak gördüğüm, bir galatasaraylı olarak çok sempati beslediğim fenerbahçe kulüp başkanı.
  7. 82
    twitter.com/...
  8. 83
    adına üzüldüğüm fenerbahçe başkanı.

    ramazan ayında herkesin gözü önünde su içmeseydi belki böyle olmayacaktı...
  9. 84
    mütevazilik örneği, rakibini yücelten, özgüveni yüksek, muhteşem bir insan. çocukluk hayalim dediği fenerbahçe başkanlığına gelmesi, bunu tamamen hak ettiği içindir. taraftarla diyaloğu, kongreyle diyaloğu "ben yaptım olacak" zihniyetinden çok çok uzaktadır. bu yüzden de, zamanı geldiğinde çekilmesini bilecektir, kulübe yapışıp kalmayacaktır. hayırlı olsun bakalım!
  10. 85
    mevcut ekonomik şartlarda, şapkadan tavşan çıkartılması beklenen kişidir. zaten daha kongrede adam kendi söyledi "elimizde sihirli değnek yok!" diye. ne bekliyorsunuz? fenerbahçe, iki ayda şampiyonlar ligi finali oynayacak duruma mı gelecekti?
  11. 86
    Her gün çıkıp ağlıyor, tam bir fb başkanı oldu kendisi .
    • Ne alak ?
  12. 87
    2018 de başımıza gelen en güzel şey.
  13. 88
    lise ve ilkokul çocuklarının kumbarasına göz diken milyarder. sözde kurtarıcı.
  14. 89
    bildirimleriniz var:

    - ali fener'e başkan oldu
    - rahmi bunu beğendi
  15. 90
    suratından ''benden fenerbahçe başkanı olmaz'' ifadesi akan tip.
  16. 91
    yeryüzündeki en itici insanlardan biri. ah ulan aziz başkan, sen ne büyük adamdın.
  17. 92
    Kaybetmediği savaş yok. Büyüksün..
  18. 93
    Tarihin en rezil spor adamı olma yolunda ilerleyen fb başkanı.
  19. 94
    sosyal medyada istifa tepkileri dönen başkan. galiba her şeyin para ile olmayacağının kanıtı.
  20. 95
    kocaman bir balondur. destekledik ettik ama yeter artık. giderinin yarısı kadar geliri olan basketbol'a 30 milyon € harcayıp, futbolun ipini çeken ve futboldan anlamayan adamdır. gidip koç holding'i yönetebilir. bu kafa ile o da aziz yıldırım gibi 10 sene de 8 galatasaray şampiyonluğu görür. loser başkanlardan gına geldi artık.
  21. 96
    başkanlığa gelmeden önce başarısız olacağını söylediğimde ''korkuyorsunuz :d'' tepkisini alıyordum.

    ülkenin en rahat büyümüş insanını gelip de ülkenin en kaotik ikinci ortamını yaşayan kulübüne başkan yaparsanız sonucu başkana değil amigoya sahip olmak olur.

    dediklerine uyan bir şey yaptığını gördünüz mü?

    vizyon dedi, takım yaşlı dedi, ve şampiyon olacağını söylediği takıma yaptığı ilk transfer 39 yaşındaki emre.
    ersun ile çalışmam dedi o kadar, ilk baskıda tak takımın başına geçirdi adamı.
    ferdi kadıoğlunu beşiktaş'ın elinden alacağım diye bonservis ödedi aldı. yine altınordu'dan 4 milyon euroya iki genç aldı. hesapta gençleşilecekti takım, hepsini harcadılar.
    kadro planlaması dedi kadroda en çok oyuncu olan bölge kaleci bölgesi 5 adam var amk. ruh arıyoruz derken volkan'a futbolu bıraktırtmaya çalışıyor o yüzden.

    ne diyelim işte böyleyken böyle. hala körü körüne destek veren varsa da akıl fikir diliyorum.
  22. 97
    Ramazanda herkesin gözü önünde su içmiş fb başkanı. Komik bir etiket..
  23. 98
    taraftarlar birbirlerine sosyal medyadan, tribünlerden küfür etsin, birbirlerini dövsün, bıçaklasın diye uğraşan, halkı kin ve düşmanlığa teşvik eden provokatör kişi. ben fatih terim'in artık devrinin geçtiğini, hem saha içinde hem de saha dışında galatasaray'a zarar verdiğini düşünen bir galatasaray taraftarıyım. ancak ali koç'un temiz bir futbol ve adil bir düzen için çalıştığını düşünmüyorum. yaptığı açıklamalarda terim'i sadece bir araç olarak kullanıyor. onun amacı ömer çavuşoğlu'yla başlayan ve aziz yıldırım'ın arşa çıkardığı fenerbahçe - galatasaray kutuplaştırmasını devam ettirmek. fatih terim galatasaray değil de başka bir takımın teknik direktörü olsaydı yine aynı açıklamaları mı yapardı? ahmet ercanlar, feridun niğdelioğlu, hakan hanoğlu ile twitter ve ekşi sözlük'e yerleştirdiği paralı askerlerine sistematik biçimde algı operasyonları yaptırır mıydı? hiç sanmıyorum.
  24. 99
    2 sene önce bugün Fenerbahçe'nin başkanı olmuş kişidir.

    başkan seçildiği günü, gelmeden önce yıllarca bekleyişimi hatırlıyorum. bir de şimdi bakıyorum. hayatımın en büyük hayal kırıklıklarından biri oldun.

    finansal açıdan tamam ama başka hiçbir elle tutulur yanın yok. öncelikle başkan olarak bir ağırlığın yok. türkiye gibi bir ülkede millete gülücükler saçarak başarılı olabileceğini sanacak kadar naifsin. sportif anlamda hiçbir akla mantığa sığacak hareketin yok. cocuyu getirdin, olmadı. tamam dedik hatadır yapılır. cocuyu gönderdin ama yardımcısını tuttun. tamam dedik galiba koemanla devam edecek. etmedin. takımın anasını siktiler, son sıralara demir attık, gidip koşa koşa ersun hocayı getirdin. adam seni son sıralardan aldı, hakem hataları olmasa avrupa ligine götürüyordu. sonraki sezon başlangıcından itibaren köpek gibi yalvardı. bir tane sol bek alın dedi, inadına gidip salak saçma transferler yaptınız. mert çetin'i istedi komisyoncu dediler adama sesin çıkmadı. oğlunun menajerlik şirketine para sağlıyor dediler sesin çıkmadı, kazandığımız maçtan sonra çıkıp hoca değişikliği olacak dediler sesin çıkmadı. adam sana yalvardı, bir tane sol bek al, başka bir şey istemiyorum dedi amk. almadın...

    türkiyenin en iyi topunu oynarken, istatistiklerde avrupanın en iyi 3-5 takımı arasına girerken hocanın arkasında durmadın.
    hakemler ve tff takımın anasını sikerken çıkıp bir tane delikanlı gibi açıklama yapmadın. sen takımın başkanıyken takımı savunmak hocaya düştü. takımı savunmak oyunculara düştü. ama sen çıkıp bir tane bile sert bir açıklama yapmadın. takımı da hocayı da sahipsiz bıraktın. sonra el birliğiyle bu hocayı yediniz. hocanın gönderilmesine tamam demenden bahsetmiyorum bile. sen çıkıp da ersun hocanın arkasından, senin götünü küme düşmekten kurtaran adamın arkasından kişisel bir teşekkür dahi etmedin.

    ben 15 yıldır maç izlerim, 10 senedir tribüne giderim. feneriumdan alışveriş yaparım, fener ol'a katıldım, kombinem var maç kaçırmayan bir taraftarım. bu seneye kadar fenerbahçe 1, allah 2 diye gezen adamdım, beni bile takımıma küstürdün.

    sen en güzel duyguların katilisin ali koç.
  25. 100
    En son 2 yıl önce konyaspor'da yardımcı antrenörlük yapmış adamı fenerbahçe teknik direktörü olarak getiren TC vatandaşı.

    Abi hiç mi utanmadın? Hiç mesela yüzün falan kızarmadı mı şu işi yaparken? Slip don giyen adamı getirmiş td diye ahahaha. Ulan ağlanacak halimize gülüyoruz.

    Yazıklar olsun. Ben aziz yıldırım sonrası kendisinden cidden umutluydum. Bin beter etti.
    • Özdemir'i ihraç etmezse bırakıyorum fener'i demiştin!!!!