kayıt

vodafone

  1. 1
    türkiye'nin ikinci gsm operatörü olan telsim şirketini satın alarak türkiye'ye gelen ingiliz şirket.
  2. 2
    dünyanın en büyük gsm operatörlerinden biridir. 65 ülkede hizmet vermektedir.
  3. 3
    www.vodafone.com.tr/...
  4. 4
    (bkz: kırmızı)
  5. 5
    türkiye'de ki en kaliteli operatör.

    2 aydır tam internet paketim bitecekten, yani bitimine 6-7 gün kala, 1 gb'lik paket tanımlıyorlar hattıma sağolsunlar.
  6. 6
    okuduklarıma göre fakir dostu bir operatörmüş. şu fakirleri şımartmasalar iyi olurdu ama neyse.

    yurt dışından gelen telefonlarınızı tanımlatırken avea ve turkcell'den farklı olarak 15 tl alandır. avea ve turkcell ise bu işi 40 liradan aşağı yapmamaktadır.
  7. 7
    saçma sapan mesajlar atan operatör. çocuğunuzu internette fotoğraf, bilgi paylaşmamaları konusunda uyarın demiş. iyi misiniz siz.

    1 günde 2 defa aynı mesaj gelmesi de ayrı sinir bozucu.
  8. 8
    beşiktaşımızın ana sponsoru olan dünya devi gsm markası.
  9. 9
    beşiktaş'a verdikleri destek ile destek görülmesi umulan istenilen marka.
  10. 10
    sabahın köründen beri beni arayan operatör. amk ben avea'yı bile açmıyorum sana niye bir güzellik yapayım.
  11. 11
    (bkz: 4 şubat 2015 vodafone rezaleti)
  12. 12
    Red sahiplerine haftanın her günü bir sinema bileti almak koşuluyla bir adet de beleş bilet verir.

    Kahve dünyası'ndan her gün beleş kahve alabilirsiniz. Bunda şart yok, şifreyi söyle al.

    Böyle böyle ödediğin faturanın hiç değilse bir kısmını çıkarma imkanı sunan gsm şebekesi.

    Kazıklık açısından ise turkcell'in bir tık altı.
  13. 13
    Red tarifeleri ile kullanıcılarına lig tv'den seçtiği bir takımın tüm maçlarını izleme imkanı sunan gsm operatörü.. Aynı zamanda spotify premium üyelik de sunuyor...Saha ekipleri ile bayiden ve shoplardan daha uyguna tarifelerden faydalanabilirsiniz.. Yahut aile indiriminden faydalanabilirsiniz..
  14. 14
    her ay 75 lira verdikten sonra bi kahve ısmarlayan operatör. siz de kendinizi lord ilan edersiniz.
  15. 15
    Tartışmasız en iyi operatördür.

    Arayıp doğum doğum günümü kutlayacak kadar nazikler. Hem öyle telesekreterle değil, kanlı canlı insanla.
  16. 16
    az önce kesilen konuşmamın dakikalarını, tarifeme tekrardan iade eden telekomünikasyon şirketi. bildiğin konuşurken küt diye bitti bir anda konuşma. baktım hat çekmiyor, 7. cadde nin başı gibi bir yerde nasıl çekmez diyorum kendi kendime, sonra bir anda full çekmeye başladı telefon. sonra ben bir şey olmamış gibi konuşmamın yarıda kesildiği arkadaşımı tekrar aradım ve devam ettik konuşmaya. ardından bir 20 dk sonra şöyle bir mesaj geldi:

    --- mesaj içeriği ---

    akilli kapsama kampanyasi garantisiyle 04/11/2013 15:52 tarihinde kesilen konusmanız icin 24 saat gecerli, vodafone lularla 6 dk 2 sn niz iade edilmiştir.

    --- son ---

    sonuç olarak bu uygulamasını yerinde bularak bu entry i girme işlemini gerçekleştiriyorum. diğer bir rakip operatörün yaptığı kol gibi fatura itekleme olayını yapmıyor, öteki gibi kalitesiz bir operatör değil. e daha ne olsun. yalnız bu kesilme olayı ortalama 16 günde bir oluyor vodafone cuğum ve mesajlarında türkçe karakter kullanma olayını bir türlü çözemediğin için sana puanım dokuz kanka.

    son olarak mesaj üslupları hakkında ekleme yapmam gerekirse operatörümün senli benli attığı mesajlardan hoşlanmıyorum. ben kendimi orta çağ lordu(!) gibi hissederken hoop bakıyorum freezone dan mesaj gelmiş: "freezonlu akşam sinemaya var mısın? bla bla bla" diye. hayır bu en resmisi, bir de direkt "sen" diye mesaj attıkları oluyor. nereden geliyor bu samimiyet, bir türlü çözemiyoruz bizde. bildiğin enseye şaplak şeye parmak durumunu andırıyor. yani her ay faturamı 10 gün geç ödüyorum diyeyse çok üzülürüm ama vodafone.

    özetleyecek olursam, bilumum operatörlerde yıllarımı geçirmenin verdiği tecrübeye dayanarak, en iyisinin vodafone olduğunu salık veriyorum.
  17. 17
    twitter başına insanları toplayıp, dünya gündemini trollemeye çalışan melih gökçek misali, insanları televizyon başına toplamaya çalışan operatörüm. haydi hayırlısı bakalım.
  18. 18
    Ulan nasıl bir hizmet veriyorsun anlamadım gitti. Tablette 3g çekiyor 1-2 çubuk, ama nedense şuraya şu entryi girmem 5 dakka sürdü. Turkcell 4.5g ile yağ gibi akıyor, sen nabıyon yarram

    i.hizliresim.com/...

    Edit: foto upload ayrıca 15 dk sürdü amk
  19. 19
    Peltek ve kaz kafalı müşteri temsilcilerine sorduğum soruya; "Tarife değişikliğinde herhangi bir cayma bedeli almıyoros sisden hanımefendi bıdı bıdı" cevabını aldıktan 5 gün sonra faturama ek 200 tl cayma bedeli takmış operatör.

    Güvenmiştim oysaki. İnanmıştım.
  20. 20
    pişmanlıktır. buralarda hiç çekmiyor. interneti yavaş. paketleri pahalı. ve uydurma ücretler ile her ay 2-3 tl fazla ödüyorum. aklınız varsa değiştirin.
  21. 21
    tek kelime ile: pişmanlıktır.

    uzun yıllardır turkcell abonesi olarak mutlu mesut geçinir iken deli dürtmesi hasebiyle mart ayında turkcell ile taahhüdümü yenilememiş ve avantajsız şekilde kullanmaya devam etmiştim. ta ki 4 ağustos tarihine kadar. ardından mart ayından beridir geçmeyi düşündüğüm vodafone'a geçiş işlemlerimi kc göksu şubesinde başlattım. 7 ağustos sabahı yeni sim kartım açıldı, mutlu mesut geçinecektim, oysa ki vodafone'un içimi ferahlatması gerekirdi lakin öyle olmadı. *.

    önce tarifemin eksik tanımlandığını, aptala anlatır gibi anlattığım, oradaki katalogdan elimle göstererek "işte bunu istiyorum !!11!!" diye gösterdiğim tarifemi taahhütsüz tanımlamışlar, üstelik spotify paketimi de etkinleştirmemişlerdi. bu süreç öncesinde 2 yıldır kullandığım spotify premium hesabımı facebook bağlantısı yüzünden iptal etmiş ve bu geçiş sürecini beklemeye başlamıştım. #iyibilgi. artık turkcell'e kol gibi faturalar ödemeyecek, artan paramla ülkenin dış borcunu bile kapatabilecektim böylelikle. fakat işler öyle olmadı. yönlendirmelere göre gereken tüm işlemleri yapmama rağmen spotify sayfasında otomatik olarak dolu gelmesi gereken premium kod satırı boş geliyor dünya daha da çekilmez bir yer haline geliyordu. bir yandan artan spotify reklamlarının rahatsız edici sesi öte yandan vodafone müşteri hizmetlerine oturtulan köylülerin kulak tırmalayan şiveleri ve o köylülerle konuşmak için her seferinde en az 10 dakikamdan fedakarlıkta bulunmak beni derin bir buhrana sürüklüyordu.

    ta ki beyaz atlı kurtarıcı meleğime kadar. evet bir kurtarıcı ile görüşmüştüm sonunda. 8-9 tane köylü call center çalışanından sonra kalite kokan sesiyle tüm derdime derman olmuş, 2 sn içerisinde kodumu sms olarak göndermiş ve tüm premiumsuz saatlerime deva olmuştu. teşekkürler kurtarıcı adam. zaten kodunuzu isterseniz yollayabilirim şu an dediğinde anladım ve işte aradığım şey bu diyerek evde sevinç naraları atmaya başladım.

    öte yandan, tecrübe ettiğim üzere vodafone: müşteri hizmetlerinde vasıfsız köylülerin çoğunlukta çalıştığı ve şive ile konuşan, dünyadan haberi olmayan dangalakların çalıştığı bir yer olmuş. adam bana "efendim bir kapatın yeniden açın düzelir" diyor. asdkjldaskl. tam türk mantığı. hayır bilmiyorsan ben size yardımcı olamıyorum dilerseniz başkası ile görüşün de, sizden üzülerek sabırla beklemenizi ve anlayış göstermenizi bekliyorum diyor adam bana. ulan ben hizmet satın alıyorum, üzerine anlayış gösteriyorum nasıl bir mantıktır bu? şaka gibi ama değil. bu yüzden acı zaten. eminim bu süreçte spotify'a mail atsa idim bana 1 aylık premium hediye ederlerdi. sorunun zaten para olmadığını onlar da biliyor ama bizim yerli işletmelerimiz şirketlerimiz vs vs köylü zihniyetiyle ve köylü zihniyetine sahip çalışanlarıyla sahada at koşturabildiklerinden mağdur olan yine biz oluyoruz.

    özetle, kolayca çözülebilecek bir şey için beni 26 saat boş yere beklettiler. öncelikle onlara güvenen aklıma sokayım sonra turkcell'i bırakıp vodafone'a geçen aklıma sokayım. evde ancak cam kenarında çekiyor telefon, ankara'nın göksu'sunda evde telefon çekmiyor. yıl 2016. teşekkürler vodafone. sanırım eylül ayına kadar olan süreci bu vasat operatörle geçirip yine turkcell'e geçeceğim. belki iki kuruş fazla veriyorsunuz lakin kafanız rahat oluyor. şaka gibi ya müşteri hizmetlerindeki adamın sana yardımcı olabilme ihtimali yok, aralarından 8-9 tanesiyle görüşüp anlaşıyorsun ancak sadece 1 tanesi gerçekten işi hakkında fikir sahibi. bahsi geçen kurum da küresel çapta bir şirket ve lokal olarak da ikinci büyük şirket. garip. neyse velhasıl siz müşteri hizmetlerine inanıp beklemeye kalkmayın, (derdimi anlatabildiğimi ve anlaşıldığımdan kesin olarak emin olduğum bir durumu anlattım mesela ama buna rağmen çözemediler. ) ısrarla müşteri hizmetlerini arayın ve gerçekten işinin ne olduğu hakkında fikri olan sesi kalite kokan insanların karşınıza çıkmasını umun.

    bu arada söz konusu işini iyi yapan çalışana teşekkürlerimi iletip gözlerinden öpmeyi ihmal etmedim telefonda. *. lakin köylü zihniyetiyle yönetilen ve köylülerin ele geçirdiği bir şirkette ne kadar dayanabilir bilmiyorum :/ ülke gerçekten rezil bir halde imiş. bir kez daha anlamış olduk. bu da böyle bir anımdır. şu an tekrar rutin hayatıma dönüp müziğimi dinlemeye başladığım için mutluyum.
  22. 22
    son 2-3 aydır canımı oldukça sıkan operatör.
    4g'si tutarlı ve sürekli değil. çok sık kopuyor. edge hızına çok sık düşüyor.
    çekim kalitesi yeterli değil. 3g çekerken bile vodafone yanımda uygulamasına giriş yapamıyor ve çıldırtıyor.
  23. 23
    6 sene önce turkcell e geçerek arkadaşlar arasında burjuva olarak anılsam da cok doğru bir sey yapmışım. Vodafone kullanan hiçbir arkadaşım memnun değil Olmasınlar da zaten.internet çekmez,fatura fazla gelir ,müşteri hizmetleri ilgilenmez hiç gerek yok bunları çekmeye
  24. 24
    bugün note 7 almak için uğradığım operatör şirketi.

    elektronik eşya tutkumu bilirsiniz gençler en büyük hobim lakin peşin almayı hiç seven yapım yoktur. neyse gittim bu gençlere yavrum oradan bi note 7 rica edeceğim dedim, tabii efendim falan fistan işlem kısmına geçtik yalnız bu cihaz için puanınız yetersiz dedi...

    ya dedim sen kim köpeksin!!! sen karşında kim var biliyor musun amk?

    nedir dedim bu puan dalgası, işte her cihaz için belli bir limit var aslında puanınız yüksek ama bu cihaz için çok yüksek puan çıkarmışlar bilmem ne kafa sikiyor... 100 puan eksiğiniz var dedi hatun. dedim kaç para ulan bi 100 puan?

    neyse efendim uyuz oldum amk, dedim peşin ver o zaman bu seferde cihazı standart peşin fiyatının 100 tl üstünde söyledi... sebep? dedim, mağazalarda değişkenlik gösterebiliyor dedi... mağazasına göre soyuyoruz insanları öyle diyorsun yani dedim baktım tatavaya başlayacak dedim tamam canım cihazınız sizde kalsın.

    gittim karşıdaki turkcell'den peşin aldım standart fiyata...

    amk nasıl bir kafa yapısı ile yönetiyorlar çözemedim, hayır sanarsın ki puanın yüksek olunca bedavaya veriyorlar amk!
  25. 25
    ÇEKİM KALİTESİ KONUSUNDAKİ ŞÜPHELERİM HÂLÂ DEVAM ETMEKLE BİRLİKTE, YAKIN TARİHTE GEÇİŞ YAPABİLECEĞİM OPERATÖR. İSTANBUL İÇİ SIKINTI YOK AMA, ŞEHİR DIŞINDA SIKINTI ÇEKERİZ GİBİME GELİYOR.
    • Çekmezsin abi benim okul köyde mesela iyi çekimi, interneti de iyi tabiki bir turkcell değil ama ben hiç zorlanmıyorum.
    • KURTULAMADIK ZATEN Bİ TURKCELL' DEN.
    • Ehehe kurtul işte şehir dışında dağda bayırda mı gezeceksin sanki ben köyde kullanıyorum diyorum. :)
    • VALLA KIZIM İŞTE ADAM GİBİ Bİ RED TARİFESİ BULAYIM KENDİME EN AZ 10 GB İNTERNETLİ. SONRASI KOLAY HALLEDERİZ.