kayıt

akrabaların sevilmemesi

  1. 1
    *

    Sırf kan bağınız olduğu için kendisini sevilmeye layık gören insanlara değer verilmemesidir.

    Sayın akrabalar, istemimiz dışında oluşmuş olan kan bağı size zerre kadar değer vermemiz için bir sebep değil kaldı ki siz bu hayata bizim mutsuzluğumuzla mutlu olmak, maddi manevi zarar vermek, psikolojimizle oynamak, gereksiz laf kalabalığı yapmak, insanları salak yerine koymak, her şeyi çok bildiğini sanmak, haddiniz olmayan şeylere karışmak, aile içi gerginlikler yaratmak, dedikodu yapmak gibi emeller ile dünyaya gelmişken bütün bunlara rağmen sırf akrabamız olduğunuz için sevilmeniz gerektiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, sizi biz seçmedik malesef hayatımıza önceden konumlandırıldınız. Önce insan olun, sonra akraba oluruz.

    İyi geceler.
  2. 2
    Normalde çevremde dahi bulundurmayacağım benle alakası olmayan insan topluluğunu anlamsız bir kan bağım var diye niye seveyim ki? Nerde saçma şey nerde kötü olay varsa hep onlarda. Kendi iradem dışında hayatıma girmiş kişiler işte. Uzak durmak en iyisi. He ayıp olur muhabbetindeysen ayda yılda bir görüş denk geldiğinde selam merhaba de geç. HAyatına çok sokma. Aç bak haberleri arada millet akrabasının arkasından çeviriyor işini. Boşuna dememişlerdir insanın başına ne geliyorsa akrabadan geliyor diye.
  3. 3
    dogal bir haktIr. bunu anne babanIza falan anlatabilmisseniz sorun da yoktur da, genelde anlatamazsInIz, anlamazlar ve zorla akrabalarInIzIn huyuna gitmenizi beklerler. eziyet.
  4. 4
    Anne ve baba tarafımızda birbirinin kuyusunu kazan yakın akrabalarımız olmadığı için böyle bir durum geçerli değil ben de.
    Tuhaflık sınırlarını zorlayan bir iki kişi var ama onları da idare ediyoruz, nefret etme aşamasına gelmeden.
  5. 5
    Siyasi görüşleri yüzündendir. Hepsi çok s*k biliyormuş gibi bir de ''ona oy atılır mı yauv'' gibi yaklaşıyorlar ya bir de.

    Ha bir de çıkarı dışında selam vermedikleri içindir. Bir tane düzgün akrabam var o da kuzenim. Bir ondan hayır gördük şükür.
  6. 6
    geçtiğimiz ramazan bayramında sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine sevinme sebeplerindendir.
  7. 7
    Şeytana pabucunu ters giydirecek fesatlıkta olmalarından kaynaklanır. İçten pazarlıklı kenafirler.
  8. 8
    Dedikodu kapasitelerinin asla azalmıyor oluşu Ve sürekli body shaming yapmaları ile ilişkili olandır.
    • beden olumlaması yapacak halleri yok ya, fabrika ayarlarında o var, get over it asap.
    • Beden olumlaması yapsınlar diyen yok ki. Mümkünse fikir beyan etmesinler.
    • mümkün değil :( o da default olarak gelen bi özellik.