kayıt

türk telekom

  1. 26
    nakil işlemleri için aradıktan 20-25 gün sonra ancak teşrif edebilen kurum. en son genel müdürlüğe gittim ertesi gün gelmişlerdi. telefonla bir işi halletmek imkansıza yakındır. ayrıca geçtiğimiz mart ya da nisan gibi kampanyalı tarifelerine dahil olduğum halde her ay faturaya ek 40 lira gelmiş. evde olmadığım için kontrol edemedim. eve gelip aradığımda yanlışlık olduğunu kabul ettiler ve paramı iade ettiler ama problem çözülmüş değil. her ay fatura yine aynı kampanyasız haliyle gelmekte ve her ay tekrar şubelerini aramaktayım. düzeltiyorlar bir sonraki ay tekrar aynı fatura geliyor. düzenli bir ilişkimiz var... yine şube yolları göründü bize. sorsan türkiye'nin en büyük kurumlarından birisi ama küçük bir problemi bile çözmekten acizler.
  2. 27
    gerçekten bir telekominikasyon harikası.

    1 buçuk ay önce işim gereği eskişehir'e taşındım. evim de merkezi bir yerde, öyle dağ başı filan değil. telekom il müdürlüğüne yaklaşık 2 km mesafede oturuyorum. ama buraya fiber altyapısı döşemediği için hiçbir firma, mecburen adsl/vdsl internet başvurusunda bulundum. efendiler 16 dairelik binaya 7 tane port açtığı ve o portların hepsi dolu olduğu için bağlantımı gerçekleştiremediler.

    neyse gidip dilekçe verdik. "ne kadar sürede geri dönüş alırım" dedim, kadın kendisi de inanmıyor "15 gün yasal süreci var ama belli olmaz" dedi. nitekim 15 gün oldu, ne arayan ve ne soran. twitter'dan bunlara yazdım. arayıp şikayet kaydı aldılar. gene bir dönüş yok. bu sefer bunları etiketlemeden ttnet ile ilgili sitem dolu bir twit attım. müşteri memnuniyetine çok önem veren bir firma olduklarından olsa gerek(!), twitimi görüp alınmışlar, arayıp tekrar şikayet kaydı aldılar. "ne zaman benim sorunum çözülür" diyorum, "belli olmaz, 1 haftada çözülen de var, 1 yıl bekleyip çözülmeyen de var" diyor. sağol gerçekten çok yardımcı oldun.

    dün telekom evime ekip göndermiş. geldiler, uğraştılar sonra da boşta port yok diye gittiler. ulan zaten port olmadığı için sizi çağırdım, bunun için mi ekip yolluyorsunuz eve!

    kasım 2017 ttnet rezaleti diye başlık açmayı gereksiz gördüm, çünkü artık bu tarz şeyler ne yazık ki ttnet için bir standarta dönmüş. işin daha da acı yanı, bunlar benim sorunumu çözmedikçe, ben türk telekom mobil hattımdan internet satın alıp bunlara daha çok para kazandırıyorum. sanırım artık bunları protesto edip, mobil operatörümü değiştirmenin zamanı geldi.
  3. 28
    Son 4 5 saattir telefonda şebekem yok görünüyor. Anlayamadım genel bir sorun mudur yoksa benim sim kart falan mı bozuldu?
  4. 29
    aynı hizmeti farklı abonelere kafasına göre fiyatlarla hizmet satma politikalarından ve evlere şenlik müşteri hizmetleri kalitesinden dolayı hattımı ve internet aboneliğimi farklı operatörlere taşımam neticesi öfke patlaması, tansiyon, çarpıntı, göz seğirmesi vb yaşam kalitesini düşüren şikayetlerimin kendiliğinden ortadan kalktığı doğrudur.
  5. 30
    ya allah sizi kahretsin. 1 saat önce riverdale'den tek bölüm izleyeyim sonra uyurum dedim 1 saat geçti ilk 10 dakikasını anca izledim aq. şu an mobil veriden yazıyorum, verdiğimiz paralar haram zıkkım olsun.
  6. 31
    Gülümse odaklı bir reklam çekmiş, çok duygulandım izlerken sonra aklıma her ay otuz(30)lira vermeme rağmen çekmeyen interneti geldi ve halı desenine odaklandıktan sonra küfrettim şirkete, reklama ve birçok şeye.
  7. 32
    internet bağlantısı leş olan kurumsal şirket
  8. 33
    turkcell'in galatasaray'a yatırımından sonra ufaktan gsmobile reklamlarını ortaya atmaya başlamış. ördek gidiyor elden tabi. Arada yemlemek lazım.
  9. 34
    tablolar konuşuyor projesini başlatan şirket. teşekkürler türk telekom.
  10. 35
    satılmıştır.
  11. 36
    devlete satılacak olan şirkettir.
  12. 37
    Batsa da kurtulsak aminiyum.
  13. 38
    gün itibarıyla hazine'ye tüm borçlarıyla birlikte resmen devredilen şirket. halbuki özelleştirme antlaşmasına göre süre bittiğinde yani 8 sene sonra zaten borçsuz ve altyapıyı çalışır durumda bırakmak zorundaydı özelleştirmeyi kazanan şirket. ne diyelim.

    www.cumhuriyet.com.tr/...
  14. 39
    (bkz: Elimize verdiler)
  15. 40
    Beğenir beğenmezsiniz orası ayrı, şirketinde 1 ay kadar çalıştım. Çalışanları insan. Stajyere köpek çekmiyorlar. İş öğreniyorsun ve neden bazen kuruluma gelemediklerini yada onların elinde olmadığını anlıyorsun. Şu binaları yapan mütahitler, size çok ahları var o çalışanların.
  16. 41
    Akn'siz internet fiyatlarını duyurmuş kan emici şirket. 4 mbps hıza 60 tl alacak kadar soyguncu bir kuruluş. Enflasyonla mücadeleye darbe vurmuşlar, sanırım fetöcüler. En kısa zamanda yöneticilerin ölmesi dileğiyle..
  17. 42
    Sahtekar. Sitesindeki, selfy paketlerinin fiyatı ile istedikleri miktar çok farklı. Sosyal LARGE paketi, beş gb normal iki gb ise yalnızca sosyal medya sirenleri için veriyorlar, otuz üç TL yazıyor sözde ancak kodu gönderdiğimizde kırk tl talep ediyor. Neyse ki param yoktu da kazıklanmadım. Medium paketi ise yirmi sekiz TL yazarken gerçekte olsan otuz beş TL... Allah belanızı versin.
  18. 43
    bir telekom.
  19. 44
    Çok karlı bir yatırım keşke benim olsa. Hiç para ödemeden 21 yıllığına kiralayabiliyorsun giren çıkan devlete.

    twitter.com/...
  20. 45
    Hala bazı yerlerde çekmeyen operatör. Çok fena patladı bugün ve kaybettiği güven de cabası.
  21. 46
    hattımı hala kullanıma açamayan operatör. bir deprem olmamış hali bu. insanları whatsapp'ten aramaktan ciğerim soldu.
  22. 47
    26 eylül istanbul depremindeki kesintisi nedeniyle gb hediye eden gsm operatörü. mobil teknoloji yenileme çalışmaları yaptıkları sırada deprem olduğu için sistemlerini devreye alamamışlar ve kesinti olmuş. o yüzden hediye kararı vermişler. zamansız meydana geldiği ve yenileme çalışmasını sekteye uğrattığı için deprem tt'den özür dilemeli bence.

    odatv.com/...
    (bkz: türk telekom'un 5+5 gb internet hediye etmesi)
  23. 48
    Siber saldırı nedeniyle bugün tamamen kapalıya yakın olan şirket. Adı Türk Telekom ama ne kadar yerli ve milli tartışılır. Gavur
  24. 49
    Valla türkiye'de sayılamayacak kadar çok acı var ama ölüm/hastalık hariç herhalde en büyük acı Türk telekom'a işinizin düşmesidir.

    1 ayı geçti başvuralı. Hala merkezi bir yerde olan evime İnternet bağlatamadım. Korona morona dedik hadi 3-5 günden bir şey olmaz. Öyle öyle oldu 35 gün. Artık akşamları yemekte birbirimize esprisini yapıyoruz. Bununla eğlenmeye başladık. Telefonlara Ek paket almaktan hayatım sikildi ama gülüyorum.

    Herhalde olmayacak ya. Ben artık umudumu kaybettim. Neyse napalım. 2020 yılında İnternet bağlatamamak güzel bir anı oldu bizim için. Toruna torbaya anlatırız ilerde.
  25. 50
    öğlenden beri bulunduğum bölgede internet hizmeti veremeyen firma. aradığımda ise 1 haziran 13:42'ye kadar arız çalışması olacağını söylediler. hafta sonumu zehir ettiniz amına koyim. bravo.