kayıt

turkcell

  1. 1
    türkiye'nin ilk gsm operatörü.
  2. 2
    hattı kendi üzerime almak istediğimde geçerken faturalıda yapalım sizi diyen hayır dedikçe ısrar eden ve bu yüzden bana üç farklı t.i.m gezdiren operatör. şükür ki tekrar eski operatörüme dönüyorum. (bkz: avea )
  3. 3
    operatörlerden en kalitelisi olmasına karşın en pahalısı olan operatör. diğer operatörlerde 1 gb internet 15 tl iken burada nasıl 25 lira oluyor anlamadım gitti. kalite farkı bu kadar oynatır mı?
  4. 4
    532 diye bir numaradan arıyorlar.
    ama sakın açıp da konuşmaya çalışmayın telesekreter o.
  5. 5
    www.turkcell.com.tr/...
  6. 6
    ülkemizin en büyük gsm operatörü olan mega şirketin ismidir. 14 yıl boyunca emsallerinden fazla bedel ödeyerek hizmet satınaldığım ancak operatör değiştirince bir numarasının olmadığını fark ettiğim, masum görünüşlü bir mesajla telefon ayarlarımı değiştirip, telefonumun özelliklerinden dolayı, ücretsiz yaraladığım hizmetlerden bile para alan, kazıkçı şirket.
  7. 7
    abonelerine iyi giydirdiği söylenen gsm operatörüdür.
    zaten bunu bir öğrencinin kullanmasının mümkün olmayacağını düşünüyorum.
    zira öyle paketleri var ki 10 kişiyi arasan tüm dünyayla konuşmuşsun kadar fatura ödüyorsun.
    zengin hattıdır vesselam.
  8. 8
    7 yıl boyunca kullandığım ve memnun kaldığım, bir sıkıntı yaşamadığım gsm operatörü. tabi maddiyat hariç. cebi siker.
  9. 9
    Her yıl ahmet kaya'nın doğum günü şarkısı sözleriyle doğum günümü kutlayan gsm operatörüdür. Sağ ol, var ol.
  10. 10
    (bkz: iyi ki varsın)

    i.imgur.com/...
  11. 11
    i.imgur.com/...
  12. 12
    kapitalizm sayesinde yıpranmaya başlamış gsm operatörü.
    fiyatını indir anam indir. rakiplerin 20-30 liraya kampanya hazırlarken 60 lira ne demek.
  13. 13
    mobil imzasını almak için yırtındığım operatör.

    ama alamıyorum yok amk mobil çip.
  14. 14
    Bok gibi çekim gücüne sahip operatör.
    Antalyanin göbeğinde mobil internete bağlanma sorunu çıkarıyor.
  15. 15
    İtibarını gün geçtikçe yitiren bir operatör. Alanlarını genişlettikleri için mi bilmiyorum fakat hizmet kalitesi yerlerde. Superonline'ı hızdan yoksun, çin menşeili telefonları hemen bozuluyor, kendi internetleri de keza aynı. Eskiden müşteri memnuniyeti ve toplumsal projelere verdiği katkıdan ötürü iyimser bakardım ama artık pek öyle değil. Nitekim kardelenler projesinden elini eteğini çekmiş, ensar vakfı gibi fantastik gruplarla ortak sponsorluklar yapmıştır. Turkcell'in logosundaki antenler bir arıdan çok, başka bir böceğinkini andırıyor artık.
  16. 16
    canlı yayında 4.5g butonuna bastı.

    twitter.com/...
  17. 17
    koca koca adamları selocan gibi giydirip 4.5g butonuna bastırmış operatördür.

    #745423

    edit: dua mı okutuyorlar 4.5g için anlamadım ki.
  18. 18
    Ensar vakfına verdiği destekten ötürü aboneliğimi iptal ettirdiğim gsm operatörü.
  19. 19
    Bir türlü kurtulamadığım operatördür.

    her şey 2014 yılında bir faturamı geç ödememle başladı. o zamana kadar, yani yaklaşık 10 yıl boyunca tek bir faturamı aksatmamış ve zamanın şartlarına göre yüklü fatura tutarları ödemiş ( gerzek kafam benim ), son 1 yıllığı baz alırsak da aylık fatura ortalamam yaklaşık 300 tl. yani kısaca ben turkcell için yağlı bir müşteri ve yolunacak kazım.

    neyse konu daha fazla dağılmadan mevzuya dönelim. yurt dışına çıktığımdan dolayı sadece 10 gün geciktirdiğim 317 tl lik faturam döndüğümde 440 tl olmuştu. işte tam o zaman yıllarca kazıklandığımı kafamdan aşağı kaynar su boşalırken anladım.

    kullandığım numarada yılların dostlukları var, aynı zamanda iş telefonu olarak da kullandığımdan hattı kapatmak istemedim ve içindeki tüm paketleri iptal edip, aylık 9 tl telsiz kullanım ücreti,vergi v.s. ücretlerini ödeyip hattı açık bıraktım ( numarayı taşımadım çünkü çalarken dıt dıt sesi gelmiyor mu deliriyorum * ).

    ilk ay 9 tl geldi,sonraki ay 10 falan derken bir yıl boyunca bu tutar aylık ortalama 23 liraya kadar çıktı. hem de hiç kullanılmadığı halde. kullanılan tek şey gelen aramalar. mobil veri daima kapalı zaten kendi yaptığım aramaları da vodafone ve türk telekom hatlarımla yapıyorum.

    neyse baktım bunun sonu yok hattı kontörlü hatta çevirdim. en azından 3 ay da bir 30 tl atarım hem acil durumlar da kullanır, hem de hattın kapanmasını engellemiş olurum diye düşündüm ama düşünmez olaydım.

    hattı kontörlüye çevirdiğim tarih olan 15.08.2015'te herhangi bir borcumun kalıp kalmadığını sordum ve sadece önümüzdeki ayın ekstresinin geleceğini belirttiler. ekstre geldi borcu ödedim, hat zaten 20 gün önce kontörlü olmuş kafa rahat yani.

    bugün ise bir mesaj geldi 0532 5** ** ** nolu hattınızın, 417.65 tl'lik borcu nedeniyle yasal işlem başlatılmıştır diye.

    ben hattı 8 ay önce kontörlüye çevirmiş olmama rağmen, 6 ay öncesine ait olan 36 tl'lik borcum katlanmış ve 417.65 tl olmuş, avukatlık masrafı hariç *.

    hemen arıyorum müşteri hizmetlerini;

    soruyorum hat kontörlü iken nasıl fatura geliyor ?
    - ııımmm,şey,kem küm

    soruyorum kardeşim hadi geldi 8 ay önce kapatılan hatta , kapatıldıktan 2 ay sonra ( tam ekstre günü toplan 76 ) nasıl fatura geliyor?

    - ımmmm,şey,kem küm

    soruyorum bak güzel kardeşim sen bana fatura çıkarmadan 2 ay önce ben sırasıyla 30,50 ve tekrar 30 tl'lik kontör( tl ) yüklemesi yapmışım.

    - ımmm,şey,kem küm

    soruyorum kardeşim hattım faturalı ise nasıl lira yükledim? yok kontörlü ise nasıl fatura geldi ?

    - ımmm,şey, kem küm

    kapatırken söylüyorum " allah sizin b.... versin "

    ve gidiyorum faturamı ödeyip sonsuza dek turkcell'den kurtulmaya.

  20. 20
    ellerine düşünce enseye kadar dayayan operatör. ameliyatlı yerime vurma'nın başına gelen olay gibi bir olayı bende yaşamış bulunmaktayım. o zamana kadar ortalama 200 küsür ortalamalarda seyreden faturamı ödeyip hattı kapattım. borcum var mı diye sorduğum da yok denildi ve vodafone'a geçtim. 4 ay sonra bana 632 TL'lik fatura ve yasal işlem beyannamesi geldi. aradım kalan borcunuz var katlanmış dendi. hattı kapatırken borcum olmadığı söylendi dedim. hattı kapattıktan sonra turkcell genel merkezi arayıp hattınızı kapattığınızı borcunuzun olmadığını teyit etmeniz gerek gibi saçma bir şey söylendi.

    gerekli bedduamı ederek kapadım telefonu ve götüme baka baka borcumu ödemek için yola koyuldum.

    ulaşım, iletişim konusunda gayet iyi ama hizmet politikası konusunda beş para etmez operatör.
  21. 21
    www.exkutupsozluk.com/...
  22. 22
    tecavüzcell diye tweet atanların tweetlerini mahkeme kanalıyla kaldırtmaya çalışan firma. ağırına gitmiş galiba.
  23. 23
    yaklaşık olarak beş yıldır kullandığım operatör. Özellikle son dönemlerdeki kurumsal duruşları inanılmaz derecede berbat adını kullanmaktan bile iğrendiğim malum firmaya verdikleri destek mide bulandırıcı. Bunun dışında eskiye oranla rakipleriyle arasındaki makasında kapandığını söylemekte fayda var. Son dönemlerdeki Avea'nın yapmış olduğu birleşme hareketi vodafone'nın özellikle düşük fiyat maksimum hizmet eşiğini de düşünürsek bir zamanların rakipsiz telefon operatörü hakettiği degere hızla yaklaşıyor.
  24. 24
    yaşanan iğrenç olaylardan sonra 4 yılda kazandığı 600 bin aboneyi 3 ayda kaybetmiş operatör.
  25. 25
    Son reklami çok itici.

    "Orodogonoz kosoyo so on olosolomoyor" diyen kadinin ses tonuna icimdem manali, manasiz kufurler etmek geliyor. Ve bunu durduramiyorum.