kayıt

sevgili kutup günlük

  1. 512
    sevgili kutup günlük,
    1 aydır içerisinden çıkamadığım derdimin son demlerini yaşıyorum artık. bu öyle bir dert ki, ne öldürüyor ne de yaşatıyor. hayatımda bu da başıma gelmez ya dediğim ama gelişine de çok şaşırmadığım bir olay yaşadım. çevremdekiler helal olsun dik duruyorsun bekliyoruz bi zayıflık göster de yardımcı olalım, diyorlar. fakat ben anlamadığım bir biçimde içimde fırtınalar koparken nasıl dik duruyorum çözebilmiş değilim. biriyle konuşmaya ihtiyacım var ama hickimseyle konuşmak istemiyorum kendimi burada buldum. iki yıldır uğramadığım sözlükte yazarak içimin ateşini söndürebileceğimi düşündüm o da kâfi gelmedi. iyi geceler
  2. 511
    müthiş başlık 10/10 kamusal hizmet, bayılayazdım.

    sevgili kutup günlük. bugünlerde işimin sürekli plansız hale gelmesine bir hayli içerledim biliyor musun. nereden bileceksin dimi. bildin işte. bu plansızlık ve karmaşa beni fazlasıyla gıcık ediyor. işim gücüm var ve kendimi bazı konularda boş vakit geçirmekten uzak tutmam gerekiyor. kendimizi geliştirmemiz gerekiyor bilmem anlatabildim mi. evet sana diyorum günlük vallahi sen de hiç tepki vermiyorsun. kendimi ilk buluşmada oturup sadece karşı cinsi dinleyen "hımmm evet, aynen.." diyen erkek kişisi gibi hissettim. bir tepki ver ne bileyim "aynen hacıt ya, doğru diyorsun valla al bi cigara" de mesela. ya da deme vaz geçtim. sigara kullanmıyorum. neyse ne diyordum. bol bol yabancı dil pratiği yapmam gerekiyor ancak ben bir bok yapmıyorum afedersin. onun yerine boş boş sosyal medya vs. kovalıyorum. geçenlerde sırf bu salak huyum yüzünden adamakıllı ölecek ve güvercin donuna girip öte tarafa kanat çırpacaktım. hoş şeyler değil bunlar sözlük günlük, yani günlük sözlük günlüğü, yani şeyy amaan neyse anladın sen sözlük günlüğü kardeş.

    www.youtube.com/... naçizane şarkımı da bırakayım gece geç oldu zaten, beni bir tek sen duyuyorsun günlüğüm, boş bir yaprak parçası gibi komodinimin içinde kitaplarımın arasında bir köşede iyice buruşup, silikleş. seni bir sene sonra arayıp bulacağım ve ne kadar ilerleme geçirmişim hissedeceğim.
  3. 510
    Halen aşk ilişkilerinde mevcut olan bazı durumlara anlam veremiyorum.

    İllaki birilerini bu ilişki içerisine dahil ederek her şeyi öğrenmesini sağlamanın faydasından çok zararı var diye düşünüyorum. Şöyle açıklayayım. Bu kişi ikiliden yalnızca tek tarafı tanıdığından bu kişiyi kendi yaşadığı eski, başarılı ya da başarısız ilişkilerinden doğan dogmalarla manipüle ederek ilişkiye zarar verebilir. Hatta genellikle verdiklerini gördüm.

    Yahu bir insan arkadaşına "Ortak karar aldık, kimseye ilişkimiz hakkında bilgi vermiyoruz. Ayrılacaksak da buna kendimiz karar vereceğiz. Uzlaşamayacak duruma gelene kadar sizler hiçbir şey bilmeyeceksiniz." diyemez mi? Birilerinden onay almak zorunda mı bu ilişki? Noter mi bu insanlar?

    Ben birisiyle bir sorun yaşamışsam bunu o anda çözmek isterim. Öncelikle kendime ve karşımdakine sakinleşme payı bırakır, daha sonra bu konuda bir uzlaşıya varmaya çalışırım. Nedense bu tekniğim şu zamana kadar hiç şaşmadı. Birileri araya girmeden, hiçbir sorun yaşanmamış gibi hayatıma devam edebildim.

    Bıktım yahu, bıktım. Aranızdaki sorunları çözemeyecek kadar birbirinize öfkeliyseniz ayrılın gitsin. Ne diye bir başkasını meşgul ediyorsunuz ki?
  4. 509
    Bugün yuno ve cord ilişkisi ifşalandı aşırı keyifliyim. Nirvana mod'a da ettırı vıttırı dendi şimdi ağlıyordur kesin.

    Yayından anladığımız kadarıyla Yuno komikli biri ama ayk>yuno yani seri eksiye devam..
  5. 508
    bugün sana gereken zamanı ayıramadım. üzülme tamam mı? yerim seni.
  6. 507
    browserImI bir anlIk gIcIk olma nedeniyle silmistim. yeniden yukledim. chrome kadir kIymet bilmiyormus browserIm, sen kadar kimse sevmiyormus.

    simdi tabii ki her seyim gitti diye tekrar kaydetmeye calIsIyorum. yorucu olacak ama deger cok rahatladIm.
  7. 506
    Merhaba sevgili günlük. Sana tek cümle bir şey söylemek istiyorum. Şiştim amk. Öyle bir işin içindeyim ki hani yaptıkça bitiyor sıkıntı yok ama öyle bir yavaş ilerliyor ki sözde bugün on tane bitirecektim. Ama öğlenden bir saat öncesine kadar bir tane yapabildim düşün. Karantina sürecinde yapıp bitirmeyi hedefledim yarın bir gün karantina bitti derlerse ortaya bir iş çıkaramamış olma fikri beni delirtiyor. Kendime bir program yapayım diyorum bu lanet olasıca iş yüzünden olmuyor, olamıyor. Çok sıkıldım bunaldım. Neyse hiç yoktan iyidir diyeyim de rahatlayım bari.
  8. 505
    Evveeet kutup günlük.. daha önce de vadettigim üzere evi boyamaya başladım hatta salonu bitirdim bugün ama resmen lincim çıktı ( ama müthiş oldu) üstüne bir de kendimi sakatladım 10 numara 5 yıldız oldu bir o eksikti çünkü. ( ve daha boyanacak 2 koridor ve 1 oda kaldı) üzerine girdiğim sınav bok gibi geçti. Kafa dağıtalım diye sözlüğe geldim pokemonu gördüm moralim bozuldu üzüldüm hevesim kaçtı.. herkes icin standart birsey olabilir ama benim için farklı hatırlatıcı kaynaklara sahiptirler kendileri, şahsen nefret ettim soğudum. Bir süre görmemek icin girmesem mi diye bile düşünüyorum sebepsizce cok içselleştirdim. Bugün baya baya sınanıyorum sanırım ben. Mübarek Ramazan’da da bu kadar olmaz ki canım. Her şey beni üzmek için var bugün sanki...
  9. 504
    Sanırım içimdeki Derya Baykal ortaya çıkıyor çok sevgili kutup günlük. 20 kilosu duvar boyası 5 kilosu ahşap ve akrilik boya ile sprey boya olmak üzere totalde 25 kilo boya sipariş ettim sözlük. ( şaka değil) ve ciddi ciddi kocaman 3+1 evi ve mobilyaları boyucam. Aynı zamanda bu hafta vize haftası olduğundan dolayı 5 tane daha sınavım var ve aynı zamanda KPSS’ye de çalışayım dedim onlar da var ama nedense umrumda değil taktim sağ solu boyucam. Geldiler galiba bana iyice. Ramazan Ramazan da boya kokusu nasıl olur bilemedim ama kargoya verilmiş yarın elimde olur. gittim bugün fırçaları ruloları da aldım. Herhalde bu evi boyarsam işi okulu bırakırım boya işine girerim :D tabi mobilyaları da boyayacağım icin atolyemsi biryerler de açabilirim ( anca rüyamda) Tabii bunları yapacağım icin garip şekilde heyecanlıyım. Annem kızım delirdi gözüyle bakıyor ama çok da yapacak birsey yok krizi fırsata çevirmek lazım. 12 tane tablo da gelecek iki Güne. Evi cafeye çevirmeM insallah. Evdeki yapay çiçekleri boyamak icin bile boya sipariş ettim valla sonum nereye gidiyor Bilmiyorum ama bu durumdan dehset keyif alıyorum ( tabii buraları boyarken de aynı keyfi alır miyim bilemiyorum ) tek bildiğim evi ciceeeek gibi yapacağım. Boya kokusuyla da kafayı buldum mu değmeyin keyfimeeeee...
  10. 503
    Saat 13.00 oldu ben hala uyumadım. Birazdan büyük keyifle uyumaya gidip akşam saatlerinde uyanarak olmayan düzenimin mnakoyacağım. Kıymalı börek çok güzel nimet, iyi günler.
  11. 502
    1 saat önce falan uyandım, berbat bir baş ağrım var. Uyku düzenime mi sövsem, bu saate kaldığım için kendime mi sövsem yoksa baş ağrısına mı sövsem onu düşünüyorum.
  12. 501
    Eveeet bugün de cinnet geçiriyoruz sayın kutup günlük. Haftaya vizeler başlıyor kendimi çalısmaya ikna edemiyorum, yeni infaz yasasından ötürü ise çağırıyorlar gidesim yok. İki hafta içerisinde teslim edilecek 8 dersten ödevler var, yapasım yok. Acaba bir yanım ata sporu olarak KPSS’ye mi hazırlansan diyor, bir de onu mu çıkartıcam bu kadar isin gücün arasında o da var. Bu arada spor da yapmam lazım ama kim kalkacak. Normalde zamanım yok diye isyan ederim suan herseyi yapmaya zamanım var, yapasım yok. Vallahi bir yılmışlık bezmislik gidiyor...
  13. 500
    sevgili kutup günlük. bugün de şeref yoksunu hocalarıma söve söve makale okuyorum. dünden ondan önceki günden hatta öncesinden hiçbir farkı olmadan. makale şartlarından bıktım. ayrıca 12 punto times news roman karakteri size girsin. sen o konuda 3 sayfa yazı yazabilecek misin acaba amk diye düşün düşün akşamı ettim bugün de.
    neyse gece uzun konu derin makale okuruz...
  14. 499
    karantinada otururken farklI ne yapalIm gunluk? well i don't know
  15. 498
    yaklaşık 11 aydır işsizim sözlük. tam istediğim işe alınmışken virüs dolayısıyla alımlar durdu ve işim askıya alındı. üzerimde aşırı saçma bir şansızlık var ve iyi düşüneyim dedikçe daha beteri oluyordu. işsiz olmuşum diğer tüm planlarımı ertelememe neden oluyor. Bu çok can sıkıcı ama bu durumun iyi bir yanı var boş kaldığım için yarım kalan tüm kitaplarımı bitirdim, yarım bıraktığım dil öğrenimimi tamamladım, bol bol cilt bakımı yaptım, üniversite döneminde aldığım bütün kiloları verdim ideal kiloma ulaştım, yaşadığım iyi ve kötü şeylerin farkına vardım, normalde aşırı sinirli bir yapım olmasına rağmen artık çok önemsiyorum kimseyi ve bu yüzden daha az sinirleniyorum. işsizliğimin ilk 7 ayına baktığımda çoğu şeyi aşmışım. kocaman aferin bana.
  16. 497
    yoruluyorum, yalnızlığımdan sıkılıyorum ama değişim için hiçbir adım atmıyorum.
  17. 496
    soguk algInlIgImI tam atlatamadIgIm halde tekrar soguk alarak bedeviligin nirvanasInda geziniyorum galiba neyse ya daha beteri olmasIn bu kadarIna razIyIz.

    ha bir de a man called ove'In kitabInI bitirdim bugun. normalde bitirdigim e kitaplarI silerim tutmam telefonda falan ama bunu tutuyorum sevdim cunku arkadas.

    yarIn 4 subat geliyor ama bana gelmiyor. kankam da ben de meyve yiyerek ve kendi cikolatamIzI kendimiz alarak geciricez dedik bence iyi plan.
  18. 495
    Ah canım gün geçmesin ki şu kızın sinirleri bozulmasın. Evet evet yine aynı şeyler.
    Evet evet amk
  19. 494
    sevgili gunluk, yaklasIk bir haftadIr hem kansIzlIk hem grip nedeniyle yoruluyorum cabucak. yuksek yuksek tepelere keci gibi tIrmanIrken ikidir yokusu otobusle cIkIyodum. bugun biraz dinlenerek de olsa yokus cIktIm ve kendimi psikolojik olarak iyi hissettim. gunun bundan sonrasInI da dinlenmeyle geciricez zaten. yavas yavas daha da toparlanacagIz.
  20. 493
    Sevgili günlük;

    Bugün de uyandık. Bugün de kalbimiz kırık. Yaşanması gereken şeyler bugün de yaşanmadı.
  21. 492
    şu an en sevdiğim yerim sağ böbreğim, niye bu kadar çok ağrıyor bilmiyorum .dün acile gittim idrar testinde bir şey çıkmadı sabah ürolojiye git dedi doktor ama gitmedim. nedense böyle doktora gitme olaylarından çok korkuyorum bir yerimde bir sorun çıkacak diye. gerçi sadece ben değil herkes korkuyor. hastalıklardan nefret ediyorum!
  22. 491
    Sevgili kutup günlük,
    Zannettiklerimiz ile yaşadıklarımız arasında büyük bir uçurum olduğuna inandığım bir gün geçirdim. Geneli güzeldi ama özeli biraz üzdü.
    Bir şeylerden vazgeçmek her daim acılı bir süreç geçirtir. Bunu biliyorum. Ama yaşamak istiyor muyum, orasından emin değilim.
  23. 490
    Sevgili günlük,
    Oğlum napıcaz lan. Neyse şu sıralar bir takım değişiklikler yapmaya çalışıyorum. Umarım her şey bir nebze dahi olsa iyi olur. Bu kadardı kendine cici bak.
  24. 489
    şu an yapmam gereken bir iş var başlamamak için elimden geleni yapıyorum. işin kötü tarafı hiç beceremeyeceğimi düşünüyorum.
    • Ne ki yapman gereken
    • Ne için yazacaksın ki?
    • Hmm üni mi?
  25. 488
    yorgunluklarımı anlatırken yorgun düşüp uyumaktan korkuyorum. bir tek uyurken rahatlayan bir hayatım var. keyif aldığım şeylerin sayısı gün geçtikçe azalıyor. hayatıma eklemek istediğim herhangi bir amaç ya da nesnenin olmaması bu ateşe odun atıyor. kafamı dinlediğim gecenin şu saatlerinde aslında yenildiğimi anlıyorum. hayata dair ne kadar isabetli tespitim varsa kurşun olup, bu gece namluya konulmuşlar sanki. giderek karamsarlık ve depresif nöbetlerimin sonunun gelmeyeceğini biliyorum.
    hep tek başımıza.