kayıt

sevgili kutup günlük

  1. 476
    bugun nefretle doldum tasiyorum. bence ben bile kendime bulasmak istemezdim.
  2. 477
    sevgili kutup:

    Gece şuan. Teyzemin bulduğu bir tür kahve karışımını yaptım koca bir kupa doldurdum ve buraya yazıyorum. Dışarda sokak köpeklerinin sesi var. Saat sabahın dördü. Kendi sesimden başka babamın sesi var. Babamın sesi hep olsun. Hep mutfaktan tıkırtıları gelsin. Hep nefes alsın. Hep burda olsun...

    Herşeyi yapabilirmiş herkesi kucaklayabilirmişimmiş gibi bir gece yaşıyorum. Yarın finalim var. 2 gün sonra yeni yıl bitiyor. 2020de büyük hedeflerim var. Bilahere gelip o konudan da bahsediceğim. Şimdi şu derse döneyim.

    Herşeyi yaparmış herkesi kucaklarmışım hissi hiç eksilmesin eksilmesin.
  3. 478
    son çilekli danonemi ekmekle sünnetlemek münasebetiyle bir güzel mideye indirdim. bu beklenmedik hareketim karşısında masada kalan diğer somun ekmeğin ağzını kapatmakla yetindim.

    üzülmüşler midir acaba?
  4. 479
    sevgili gunluk, yeni yIl tantanasIndan bezdim. gun iyiydi ama su an sIkIldIm. bitse de gitsek.
  5. 480
    Sevgili kutup günlük
    Bugün de ders çalıştım hala çalışıyorum uyu Türkiyem uyu yılbaşı gecesi bizi ders çalışmaya mahkum bırakan rektörler bu durumdan utanır mı... Sanmam
  6. 481
    sevgili kutup günlük

    yarın 20 kredilik dersin yüzde atmışlık etkili final sınavı var ve ben buralarda sürtüyorum. Söyleyeceklerim bu kadar ve günler sonra gelip ağır küfürler yazmazsan alta sevinirim :(

    En azından dürüstüm :(
  7. 482
    sevgili kutup gunluk. bu soguklar moralimi ayrIca eksiltiyor, hava da halen cabuk karardIgIndan gunumden bir sey anlamIyorum. yazcIyIm zaten yazI cok ozledim... guzel gunler gunesli gunler gorelim yine.
  8. 483
    Sanırsam artık geri dönüşü olmayan bir yola girdim veya bana öyle geliyor bilmiyorum. Bundan sonraki süreçte ne olur, hayat bana ne getirir bilmiyorum ama hayatımın şu son kısımlarını buruk gülümseme ile hatırlayacağım. Çift kişi kurduğum hayaller askıya alınmış olsa da kendim için kurduğum hayallerin temelini kurmaya başladım. Gönül isterdi ki beraber hayali kurulan şeyler gerçekleşsin ama bazen ne yaparsak olmuyor, galiba bunun adı da kabullenmişlik oluyor. Anlatırken sürekli ikilemde kalmış gibi anlatıyorum çünkü ilk defa böyle bir his içindeyim. Tarifini anlatmak istesem de anlatamam.
  9. 484
    Hayatımı düzene oturtmak ve değiştirmek için oluşturduğum planı anca tamamlayabildim ve yakın süreçte de uygulamaya koyacağım. Bu zamana kadar çektiğim zorlukların, dibe vurmaların ödülünü alacağımı umuyorum. Yeni insanlar, farklı yerler ve bambaşka bir ortam. Şu sıralar hayatıma yeni giren insanların ve bu zamana kadar da daima arkamda durmuş insanların verdiği destekten ötürü ayağa kalkma sürecim hızlı oldu, onların hakkını yiyemem iyi ki varlar. Bundan sonra her şeyin çok güzel olmasını istiyorum ve olması için de elimden gelen her şeyi yapacağım. Yanımdaki insan/lar ile olacak bunlar. Rahmetli annemin ve babamın bu zamanlarımı görmesini çok isterdim ama kısmet olmadı. Biliyorum beni bir yerden izliyorsunuz, elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz veriyorum.
  10. 485
    çok yalnız kalmışsın. zaten hiçbir zaman über dolu olmadın ama yaklaşık beş dakikadır sol frame hiç gitmiyor. üzüldüm.
  11. 486
    dIsarI adIm atmadIgIm s*kko bir gun oldu, oluyor. hava da cok guzeldi ustelik. biraz cIkar dolanIrdIm aslInda ama enerjik hissetmedim hastayIm diye.

    salak salak gezilebilecek ne kadar internet sitesi varsa gezdim. zamanI cope attIm. puh yazIklar olsun bana.
  12. 487
    Bugün bir kaç kez kalp krizi geçirmeme sebep olacak sesler dışında aşırı sıradan ve normal bir gündü yani en sevdiğimden. Üstüne bir de kuzenimle konuşup muhtemel ilerki yaşlarımızda ne halde ne yapıyor olabildiğini düşündük ve kuzenimin benim hayatımda ki tahminleri hem çok doğru hemde bir o kadar da komikti. Tanıyor bu beni yaa .d
    Dedikleri " insanları dolandırıp ülkeyi birbirine katıp, organ mafyacılıgi gibi işlerde bulunup o zamana kadar da bir kaç kere hapse girip çıkmış o ortam senin bu ortam benim bir şekilde kafana göre yaşıyor olursun " dedi. Djjdkd daha yazmadığım şeylerde var ama onlar özel olduğu için yazmıyorum günlükcüğüm .d
    E şimdi de biraz takılıp yatayım diyorum seni de çok öpüyorum hadi öptüm yanaklarından şapurşupur görüşürüzzz.
    Hadi önce sen kapaatt
    Yaaa olmaz sen kapat
    Tmm
  13. 488
    yorgunluklarımı anlatırken yorgun düşüp uyumaktan korkuyorum. bir tek uyurken rahatlayan bir hayatım var. keyif aldığım şeylerin sayısı gün geçtikçe azalıyor. hayatıma eklemek istediğim herhangi bir amaç ya da nesnenin olmaması bu ateşe odun atıyor. kafamı dinlediğim gecenin şu saatlerinde aslında yenildiğimi anlıyorum. hayata dair ne kadar isabetli tespitim varsa kurşun olup, bu gece namluya konulmuşlar sanki. giderek karamsarlık ve depresif nöbetlerimin sonunun gelmeyeceğini biliyorum.
    hep tek başımıza.
  14. 489
    şu an yapmam gereken bir iş var başlamamak için elimden geleni yapıyorum. işin kötü tarafı hiç beceremeyeceğimi düşünüyorum.
    • Ne ki yapman gereken
    • Ne için yazacaksın ki?
    • Hmm üni mi?
  15. 490
    Sevgili günlük,
    Oğlum napıcaz lan. Neyse şu sıralar bir takım değişiklikler yapmaya çalışıyorum. Umarım her şey bir nebze dahi olsa iyi olur. Bu kadardı kendine cici bak.
  16. 491
    Sevgili kutup günlük,
    Zannettiklerimiz ile yaşadıklarımız arasında büyük bir uçurum olduğuna inandığım bir gün geçirdim. Geneli güzeldi ama özeli biraz üzdü.
    Bir şeylerden vazgeçmek her daim acılı bir süreç geçirtir. Bunu biliyorum. Ama yaşamak istiyor muyum, orasından emin değilim.
  17. 492
    şu an en sevdiğim yerim sağ böbreğim, niye bu kadar çok ağrıyor bilmiyorum .dün acile gittim idrar testinde bir şey çıkmadı sabah ürolojiye git dedi doktor ama gitmedim. nedense böyle doktora gitme olaylarından çok korkuyorum bir yerimde bir sorun çıkacak diye. gerçi sadece ben değil herkes korkuyor. hastalıklardan nefret ediyorum!
  18. 493
    Sevgili günlük;

    Bugün de uyandık. Bugün de kalbimiz kırık. Yaşanması gereken şeyler bugün de yaşanmadı.
  19. 494
    sevgili gunluk, yaklasIk bir haftadIr hem kansIzlIk hem grip nedeniyle yoruluyorum cabucak. yuksek yuksek tepelere keci gibi tIrmanIrken ikidir yokusu otobusle cIkIyodum. bugun biraz dinlenerek de olsa yokus cIktIm ve kendimi psikolojik olarak iyi hissettim. gunun bundan sonrasInI da dinlenmeyle geciricez zaten. yavas yavas daha da toparlanacagIz.
  20. 495
    Ah canım gün geçmesin ki şu kızın sinirleri bozulmasın. Evet evet yine aynı şeyler.
    Evet evet amk
  21. 496
    soguk algInlIgImI tam atlatamadIgIm halde tekrar soguk alarak bedeviligin nirvanasInda geziniyorum galiba neyse ya daha beteri olmasIn bu kadarIna razIyIz.

    ha bir de a man called ove'In kitabInI bitirdim bugun. normalde bitirdigim e kitaplarI silerim tutmam telefonda falan ama bunu tutuyorum sevdim cunku arkadas.

    yarIn 4 subat geliyor ama bana gelmiyor. kankam da ben de meyve yiyerek ve kendi cikolatamIzI kendimiz alarak geciricez dedik bence iyi plan.
  22. 497
    yoruluyorum, yalnızlığımdan sıkılıyorum ama değişim için hiçbir adım atmıyorum.
  23. 498
    yaklaşık 11 aydır işsizim sözlük. tam istediğim işe alınmışken virüs dolayısıyla alımlar durdu ve işim askıya alındı. üzerimde aşırı saçma bir şansızlık var ve iyi düşüneyim dedikçe daha beteri oluyordu. işsiz olmuşum diğer tüm planlarımı ertelememe neden oluyor. Bu çok can sıkıcı ama bu durumun iyi bir yanı var boş kaldığım için yarım kalan tüm kitaplarımı bitirdim, yarım bıraktığım dil öğrenimimi tamamladım, bol bol cilt bakımı yaptım, üniversite döneminde aldığım bütün kiloları verdim ideal kiloma ulaştım, yaşadığım iyi ve kötü şeylerin farkına vardım, normalde aşırı sinirli bir yapım olmasına rağmen artık çok önemsiyorum kimseyi ve bu yüzden daha az sinirleniyorum. işsizliğimin ilk 7 ayına baktığımda çoğu şeyi aşmışım. kocaman aferin bana.
  24. 499
    karantinada otururken farklI ne yapalIm gunluk? well i don't know
  25. 500
    sevgili kutup günlük. bugün de şeref yoksunu hocalarıma söve söve makale okuyorum. dünden ondan önceki günden hatta öncesinden hiçbir farkı olmadan. makale şartlarından bıktım. ayrıca 12 punto times news roman karakteri size girsin. sen o konuda 3 sayfa yazı yazabilecek misin acaba amk diye düşün düşün akşamı ettim bugün de.
    neyse gece uzun konu derin makale okuruz...