kayıt

aile hekimi

  1. 1
    *

    sbu.saglik.gov.tr/...
    sitesinden ulaşabileceğiniz family doc.
  2. 2
    Yeni nefretim sensin muharrem.

    O kadar gittiğimle kaldım yine bu alerji ilacımı alamadım.. Hani benim minik, şeker göğüs hastalıkları doktorum nerde...
  3. 3
    ufak rahatsızlıklarınızı kolayca halletmek açısından faydalı bir hekimlik. şansıma mı nedir bana hep garipler düştü... ilk doktorum mükemmel bir hekim ama din-afyon ikilisi olarak çok uyumluydu. lustral kullanmak yerine umre ziyareti ile kendini düzeltebildiğine falan inanıyordu. diğer doktorumun ise bir gülüşü vardı atlar kıskanır, boş vermişlik damarlarına işlemişti. şimdiki ise kafasına vur ekmeğini al ama ilgili biri bari. hem de ilk ikisinden sonra şükrediyorum.
  4. 4
    nefretimdir. cok sukur isim dustugunde hep tatilde cIktI kadIn da kac yIldIr yuzunu gormedim. elimde olsa o tatildeyken gittigim kadIna giderdim ama aileyi bIrak civardaki akrabalar bile aynI doktora gittiginden gozum yemiyor da.
  5. 5
    Meleğim..

    Hiç diş doktorundan başkasını sevebileceğimi düşünmemiştim ama sen...

    (bkz: çok şükür bin şükür seni bana verene)

    Hastalık kaygısı fobisi mağduru biri olarak tüm Affedersiniz sikko sorularımın yanıtlanması beni çok mutlu ediyor. Bilemiyorum bir insanı nasıl daha fazla sevebileceğimi...
    • bu dediğin şey mi oluyo? ııı hastalık hastalığı? bilemedim...
    • hmmm. yeni bir şey öğrenmiş olduk. geçmiş olsun bakalım.
  6. 6
    Sağlıkla ilgili sorunlarımı danışa bileceğim bir makam. Kendisine ya da bir başka yere müracaatımı öngören. Ziyadesiyle faydalı bir kişi ve makam.
  7. 7
    odasına almıyor bizi binanın dışından pencereden muayene ediyor, tahlilleri yorumluyor sonra bakıyor reçete yazıp geliyor. pandemi var evet ama diğerleri bu şekilde bir uygulama yapmıyor gerçekten çok garip.
    (bkz: böyle bir şey olabilir mi ya) *
    ayrıca vitaminsiz kalmış baya, demir eksikliğim de var saçların dökülüyor mu dedi evet dedim evde kaldın o zaman dedi.d ev benim olduktan sonra hep kalabilirim orada..