kayıt

ahmet şık

  1. 1
    *

    bu flood'u paylaşmış gazeteci. ilginç.

    twitter.com/...
  2. 2
    gözaltına alınmış attığı bir tweet yüzünden. twitter.com/...
  3. 3
    fetö döneminde de gözaltına alınmıştır. muhalif olanları fetönün gözaltına aldığını 2-3 gün önce sümeyye hanım söylemiştir. e ne değişti darbe olmayınca?
  4. 4
    Ahmet Şık tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.
  5. 5
    5 gün avukatı ile görüştürülmeyip daha sonra da tutuklanmış gazetecidir.
    Aradan birkaç sene geçince yanlışlık oldu pardon denilip serbest bırakılır.

    Biz de böyle hukuk devletiyiz.
  6. 6
    önce cemaat karşıtlığından içeri alınmış şimdi de cemaat yandaşlığı suçlaması ile içeri alınmıştır.

    işler iyice zıvanadan çıktı.
  7. 7
    herdem muhâlif, saygı duyulası insan. ekranlara muhalif olarak ismail saymaz'ın çıkartıldığı bir ülkede doğal olarak kendisini içeriye atmak lazım gelecektir. soranlara "ismail muhalif, bakın ekranlara çıkarıyoruz daha ne?" dersiniz, olar biter.
  8. 8
    herkes fetö'yü yalarken cemaatin yaptıklarını yazan gazetecidir. bu sebeple sussuz diye içeri atıldı ancak o yılmadı doğruları söylemeye devam ediyor.

    twitter.com/...
    pbs.twimg.com/...

    not: fetö üyesi olarak yargılandığı davadan dolayı hala içeride.

    twitter.com/...
  9. 9
    148 gündür tutuklu.
  10. 10
    200 gündür tutuklu.
  11. 11
    201 gündür tutuklu.
  12. 12
    203 gündür tutuklu.
  13. 13
    206 gündür tutuklu.
  14. 14
    207 gündür tutuklu.
  15. 15
    bugün cumhuriyet davasının görüldüğü mahkemede arşı titreten bir savunma yapmış alfa gazeteci.

    "benim bayrak ardına saklayacak suçum, islam ardına saklayacak günahım yoktur. kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet." diye biten epik savunması üzerine duruşma savcısı biz de sizin kadar eğitim aldık, bizi küçümseyemezsiniz demek zorunda kalmışdslkglskgsldkglsdg...
  16. 16
    türkiye cumhuriyeti'nde yaşayan en değerli şahsiyetlerden biri.
  17. 17
    çok büyük adam.

    twitter.com/...
  18. 18
    (bkz: siyasal iklime bağlı belli olmaz)
  19. 19
    (bkz: ya ittihat ya istibdat)
  20. 20
    akplilerin sinirlerini zıplatması gerekirken orospu çocuğu perinçekçileri bozan halk kahramanı. bunun sebebi de aydınlanma taraftarlarının kendileri gibi saray oğlanlarını değil, ahmet şık gibi gerçek ittihatçıları kendileriyle özdeşleştirmeleri.

    mesela ben perinçekçiler soykırıma uğrasa memnun bile olabilirim. ama ahmet şık'a çok üzülürüm yani. bu da ne yapıyor ? göt yakıyor. perinçekçi götü. sarık üstüne kalpak giyen 0,25'in götü. nar gibi.
  21. 21
    bu ülkenin ihtiyacı olan insanlardandı. pek tabii dışarıda olacak hatta yazacak hali yoktu ya.
  22. 22
    türkoland'daki akli dengesi bozuk muhalif tipine ne kadar ihtiyaç olduğunun kanıtı olan winner erkek.

    fethullahçı piç savcı ve hakimlerin karşısına nedim şener'le birlikte çıktıkların nedim ılık ılık ağlarken, ahmet şık sizi dışarıda vazelinsiz sikeceğim diyordu. manyakçıyız. ahmet şık'çıyız.
  23. 23
    Zamaninda 10 numara bes yildiz gazetecelik yapip kitap yazarken son donemlerde mualiflik yapacagim diye hainlik yapan gazetecidir kimse kusura bakmasin ataturkcuyum diye gecinen sozluk yazarlari bu adami nasil tutar anlamiyorum.pkk icin teror orgutu demekten aciz,dhkpc sempatizani bir adamin fikirleri bana cok agir ve yanlis geliyor savunmasinda ise ermeni soykirimini savundugunu belli eden demecler vermesi.hani lutfen savunmasini okuyun da kimi neyi savundugunuzu bilin
  24. 24
    pbs.twimg.com/...

    ne vatansever ne türkçü ama, taksim meydanına gerilmeyen ipler kurusun.
    • vatansever türkçü fırat çakıroğlu'nun ambulansını kampüse almayanlar ilk seni çamaşır gibi asmasın ?
  25. 25
    kendisinin tunceli olayı'nı devlet terörü, ermeni olayını ermeni soykırımı olarak kabul ediyor olması tarih konusunda ki yetersizliğinin göstergesidir. bunu hainlik olarak adlandırmak gereksizdir. kendisinin atatürkçü olup olmaması da bizi ilgilendirmemeli. pkk'ya terör örgütü demiyorsa oda onun ayıbıdır. bunların hepsi başka tartışmalardır. bugün yapılan tartışma ise adaletin tartışmasıdır. kendisinin gıt bir tarih bilgisi olması, bir terör örgütüne terör örgütü diyememesi veya başka bir terör örgütüne sempati beslemesi bu kişinin adalet kavramına erişememesi için bir sebep değildir.

    adalet bizim düşüncelerimizi kabul edenler için var olan bir olgu değildir. adalet herkese gereklidir. bu yüzden kendisinin yanındayız. kendisi adaleti bulduğu zaman pkk'ya neden terör örgütü değildir sorusunu sorarız. tunceli ve ermeni olayı için ise kendisine üzülürüz zira tarih bilmeyenlerin ideolojik rüzgarlarda gözü kapalı her şeyi söylediği bir coğrafyada yapılacak başka bir şey yoktur.

    adalet sadece bir zümreye gerek değil, adalet hepimize gerek. birbirimizle olan kavgamızı başka gün devam ettiririz. bugün kavga adaletin kavgasıdır.

    benden olmayan oçtur. benden değilsen geber demek ne kadar absürd ise. kendisinin sizin görüşünüzden olmadığı için adaleti çok görmeniz de o kadar absürddür.

    nefret gözünüzü kör etmesin.