kayıt

türk erkeklerini beğenmeyen türk kızı

  1. 12
    Yalnızlık korkusu artıdan da bağlanma korkusu olan götü başı ayrı oynayan sikiklerdir.
  2. 11
    (bkz: çok ta ....)
  3. 10
    Suriyeli erkekle evlenerek tarihe karışır. İlginç.
  4. 9
    (bkz: niye senin ki altın kaplama mı )
  5. 8
    ben avrupa gördüm havasını yaşayan türk kızı ile aynı olabilir. türk kızının evde kalma yaşı henüz yaklaşmadıysa türk kızıyla evlenmemek için en büyük nedenleri de duyduysa türk erkeklerini beğenmez.

    *
  6. 7
    Türk erkeklerini dünya beğeniyor. çok şey yapmamak lazım.
  7. 6
    (bkz: beğenmeyen varsa yallah arabistan'a)

  8. 5
    ispanyol erkeklerine takıntısı olan kız olabilir.
    renkler ve zevkler mevzuu.
  9. 4
    memelerini pencere pervazına dayayıp camdan cama sohbet eden kız olma ihtimali yüksektir. ağzında da sağdan sola savrulmaktan başı dönmüş bir adet zavallı sakız. ah yavrum!!
  10. 3
    sabahtan akşama kadar sıdıka gibi camın önünde çekirdek çitleyip, hayatının en önemli faaliyeti kadın programları olan nam-ı değer evde kalmaya yüz tutmuş hanım kızımızdır.
  11. 2
    türk kızlarını beğenmeyen türk erkeği gibidir. evet evet hemen hemen aynı şey bunlar. aynı tür. acilen ya sev ya terk et politikası usülü sınırdışı edilmeliler. götlerini ellerine alıp usul usul geri döndükleri zamanda kabul edilmemeliler. bakın, bakınız sayın türk gençleri. dedim yine diyorum. google'a bir turkish girl yaz. en çok italyanlar mı aramış seni hintler mi bir gör bakalım. evet türk erkeği rus kızı diye bir gerçeklik var ve yine biliyorum onlar tarafından talep görüyorsun ama azımsanmayacak bir kesimin türk kızını bile haketmiyor. neyse ne diyordum gelin dostlar bir olalım. halihazırda 3 yetmez 5 yetmez 7 tane çocuk yapalım.
  12. 1
    çevrenizde vardır denk gelir bir yerlerde bu kızımız muhabbet ortamında ortaya söyler bu lafı ,işte o an çekinmeden bu tecrübeyi edinmek için kaç yabancı erkek ile birlikte oldun anlat bakalım demekten çekinmemek lazımdır.