kayıt

erzurum

  1. 40
    Avukatlar hukuki ve adli işlemlerimizi bizler adına yapan ve hukuk hakkında daha fazla bilgi ve donanıma sahip yetkili kişilerdir. Bu nedenle her insanın bir avukata ihtiyacı olabilmektedir. Boşanma, ceza, aile, icra gibi hukuk dallarında faaliyet gösterebilen avukatlar bu alanlardaki işlemlerde hızlı ve etkili bir şekilde rol oynayabilmektedir. Erzurum avukat hizmeti veren isimlerden biri olan Avukat Harun Raşit Özdemir mesleğinde başarılı bir kariyer yolunda ilerleyen, güvenilir bir avukattır. Avukat Harun Raşit Özdemir Erzurum en iyi avukat önerileri arasında akla gelen ilk isimlerden biri olarak her zaman ön plandadır. Eğitim hayatına Erzurum’da başlayan ve Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Avukat Harun Raşit Özdemir avukatlık mesleğindeki tecrübe ve donanımlarına üniversite hayatının ilk yıllarında yaptığı stajyerliklerle başlamıştır. Bilgi için avharunrasitozdemir.com/... adresine gelebilirsiniz.
  2. 39
    oyun olanı çıkmıştır. 25 tl'den indirimli şekilde 21.25 tl'den satılıyor. bence gayet iyi. oyun geliştirilmeye devam eder, eksiklikler, hatalar, mantıksızlıklar düzeltilirse çok daha iyi bir oyun haline gelir.
    #1939458
  3. 38
    Yıllardır içinde yaşadığım simülasyon oyunu.
    Hayatta kalmak gerçekten zor, çok zor...
  4. 37
    henüz oynama fırsatı bulamadığım oyun ama izlediğim kadarıyla artı ve eksi yönlerini söylemiyor kimse. sadece reklamı dönmesi için oynuyorlar.
  5. 36
    bugün 15 dk oynayabildiğim türk yapımı survival oyun.

    yalan yok oynanış ve mekaniği beğendim, sadece karakterin dönüş animasyonları ve grafiklerinde hafif geliştirmeler yapılmalı.
  6. 35
    long dark'ı yarım saat oynayıp silmiştim, türk muadili de yarım saati hak ediyor. onlardan yarım saatimi esirgemeyeceğim.
  7. 34
    long dark benzeri bir oyun olacak gibi. iç mekanlarda taş evlere biraz daha özenilseymiş keşke. dış mekanları beğendim. aşağıda bir link bırakıyorum, orada da bahsedilmiş bazı şeylerden, mesela su kaynayana kadar hızlı geç, şu kadar saati hızlı geç tarzı şeyler olmalı. yorulma-dinlenme, acıkma-doyma, üşüme-ısınma gibi şeylerin dengesini tutturabilirlerse, oyun içi mekanikleri güzel olursa tadından yenmez.

    bir de sanırım göktaşı düşme teması olacak oyunda. videonun sonunda da ani bir fırtına bastırıyor zaten. eğer o fırtına göktaşı düşüşünün etkisiyse, göktaşı düşerken havayı çok kapalı yapmayıp gökyüzünü göktaşının neden olduğu ışıltılarla doldururlarsa çok daha güzel bir başlangıç yapmış olurlar.

    easter gamestv
    www.youtube.com/...

    fedupsamania
    www.youtube.com/...

    son olarak, bu oyun türk oyunu diye milletin duygusallığa bağlayıp alacağını düşünerek fahiş bir fiyatla erişime açarlarsa oyunu kusura bakmasınlar ben almam. başlangıç olarak 30 liranın çok ideal bir tutar olduğunu düşünüyorum. hem millet söğüşleniyoruz algısına kapılmaz hem de çok daha fazla kişiye ulaşır.
  8. 33
    soğuk için aslında erzurumludur ama sivasta yaşar derler halbuki. xd. bilemedim.
  9. 32
    kadayıf dolması gibi bir tatlıyı türk mutfağına kazandırdıkları için müteşekkir olduğum şehir.
  10. 31
    eşek sikme yan görevi var mıdır acaba diye merak ettiğim oyun. *
  11. 30
    dlc olarak gelecek eklentide yobaz erzurum halkının şer dolu bakışlarından ve anasının gözü esnafının üç kağıtçılıklarından kurtulmaya çalışacağız.
  12. 29
    ramazanda cağ kebabı götürürken linç yememeye çalışmak gibi bir zorlu görevi olan oyun.
  13. 28
    Proximity Games tarafından geliştirilen ve yayımlanacak olan hayatta kalma açık dünya oyunu. Oyuncular, Taylan isimli bir karakterin hayatta kalma hikayesini keşfedecekler. Oyun Steam sayfasına göre 20 Ocak 2021 tarihinde piyasaya sürülecek. Umarım serinin "Yozgat" oyunu gelir. Eşşek olarak hayatta kalmak istiyorum.
  14. 27
    20 Ocak 2021'de çıkacak olan the long dark benzeri oyun.

    tanıtım fragmanı yayınlanmış:
    twitter.com/...
  15. 26
    bazı yazar arkadaşları çıldırtan şehir. gazete bu haberden yola çıkarak erzurum'da 398.943 öğrenci bulunuyor.
    erzurum'a gitmeyen insanlar burada erzurum'a bok atıyor. atatürkçüyüm diyenler atamın nutukta överek bahsettiği şehrin insanlarına laf atıyor.
    stratejik olarak erzurum ve erzurum halkı olmasaydı doğu anadolu'da pkk devlet kurmuştu.
  16. 25
    Bu kadar girdi görünce öldü sandığım.

    Tr'nin en yobaz 3 şehrinden biri.

    (bkz: yozgat)
    (bkz: konya)
  17. 24
    Bir kere o zamanlar paranın kıymetini bilmediğimden kışın 1 metre kara para atmıştım sonra da alabileceğimi sanmıştım.

    Hoşça kal 1 liram.. Hala aklımdasın..
  18. 23
    Kış aylarında hava sıcaklığının -35 dereceye kadar düştüğünden dolayı toprağı kazmak imkansız bir hal alıyormuş. Bu nedenle Erzurum'da 800 mezar açılarak, hazır tutulacak. Pandemi sürecinden dolayı mezar sayısı yüksek tutuluyor zannımca.

    odatv4.com/...
  19. 22
    dünyanın en boktan şehri. arkadaşım burada hapis yatıyor, ziyaret ettiğimde öyle şeyler söyledi ki bir daha nefret ettim. tam çakallar.
  20. 21
    Şükür bugün kurtulduğum şehirdir.
    İçimiz dışımız kar oldu.
  21. 20
    kentin su ihtiyacını karşılayan palandöken barajı'ndaki arıza nedeniyle bir gündür susuzmuş:

    www.haberturk.com/...
  22. 19
    (bkz: memleketim )
  23. 18
    İsminin aslında Er zulüm olduğu söylene söylene Erzuruma döndüğü bilinmektedir.
  24. 17
    göt kesen soğuklar devam ediyor.

    twitter.com/...
  25. 16
    Facebook'un dalga geçtiği insanların yaşadığı şehir.
    Sabah "günaydın Yokbisi! Erzurum'da bulutlar aralanıyor, güneşin tadını çıkarmalısın." dedi bana.
    Ağlayacaktım gözyaşlarım donar diye ağlayamadım...