kayıt

başbakan'ın seks hayatimiza karışması

  1. 1
    sayın tayyip erdoğan 'ın önce 3 sonra 5 çocuk istiyorum sizlerden beyanatlarından anlaşılan durum . nasıl bakılır ,asgari ücret ,yaşam kalitesi filan başlığı değildir bu orası ayrı konu nasıl halka ne kadar seks yapmasını söyleyebilir bir başbakan nasıl bir samimiyetimiz olmuştur bilinmez .baba oğluna konuşmaz bu ülkede karısı ile olan seks hayatını başbakan çıkar 5 istiyorum diyebiliyor ama , korkum başbakan değildir şimdi çıkacak partisinden birisi bacak omuza yapın tohumu tarlaya iyi ekin demesidir .
  2. 2
    aklı selim insanlar tarafından kabul edilemeyecek yasalardan ya da tasarı ve önerilerden ve oylamalarından önce gündeme gelen bir burun taktiğidir. çoğu sayıda aklı selimler için bile aklını başlarına devşiremeden içine çekildikleri suni gündemdir.
  3. 3
    nüfus politikalarından ötürüdür. türkiye'de gençleşen nüfusla birlikte hem ülke ekonomisine bir dinamizm geldi, hem de tüketim toplumu olduk. gerizekalı nesiller yetiştirerekten, ileriyi göremeyen köle insanlar yetiştirdik. şimdi bu derece büyük gerizekalı bir toplumdan henüz kavuşmuşken gerek ülke sermayesi, gerekse küresel sermaye olarak vazgeçmek istemiyoruz. bu yüzdendir ki mevcut dinamik nüfusu korumaya çalışıyoruz. yoksa kalkınma, insani gelişmişlik filan hak getire. bizim derdimiz sadece biraz daha sermaye yığabilmek.