kayıt

kenan sofuoğlu

  1. 16
    (bkz: yavru alim mi seni beyaz motorum var sikinti yapma)
  2. 17
    avusturalya sahilinden paylaştığı resme kıyısında olduğu okyanusun kardeş sileriz sıkıntı yapma şeklinde cevap vermesinden korktuğum sporcudur.
  3. 18
    kardeş ölürüz sıkıntı yapma demiş...

    pbs.twimg.com/...
  4. 19
    alpay ile bu da akp'den milletvekili adayı olmuş.

    kaynak haber bağlantısı

    sen bu ülkeye başarılarınla defalarca gurur yaşat, sonra da git vatan haini bir iktidara yamanmaya çalış.

    vallahi bunlar eğitilmezdir, zaten ülkem sporcusu genel itibariyle de eğitimsizdir.
  5. 20
    belki bu girdiden pek hoşnut olmayacaksınız değerli yazarlar ancak ben yine de yazacağım. demokratik hakkını kullanıp milletvekili adayı olmaktan başka hiçbir şey yapmamış olan, buna rağmen de çok büyük ihtimalle muhalif kesimin lincine uğrayacak olan eski moto gp2 sporcusu.

    artık birilerine sırf birilerinin destekçisi olduğu için tepki göstermekten vazgeçmemiz lazım. zira biz de birilerinin destekçisiyiz. hayat onun, kariyer onun, tercih de onun. yasa dışı hiçbir şey yapmadan milletvekili adayı olmuş. buna "sırf" görüşüne karşı olduğumuz için tepki göstermemiz, bizim ülkedeki tüm hukuksuzluklara, yolsuzluklara ve demokratik çerçevede yapılmayan işlere gösterdiğimiz tepkiyi anlamsız kılar. üzerimize giydiğimiz demokrasi savunuculuğu kıyafetini de parçalar. ek olarak, karşı tarafın savunduğu şeyin demokrasi olmadığını bilmemize rağmen bizim de inandığımız şeyin demokrasi olmadığını kanıtlar.

    "o adam bizim bayrağımızı dalgalandırdı" "o adam bizi gururlandırdı" gibi söylemler etmeyeceğim çünkü milli bir değer olsa da olmasa da siyasi görüşünden dolayı saygıyı hak ediyor. ben de hak ediyorum. evet sen de hak ediyorsun. karşımızdaki şahsiyeti siyasi görüşüne göre yargılamak cehaletinden kurtulduğumuz gün bu ülkede bir şeyler değişmeye başlayabilir ancak. ve evet, umarım artık başlayabilir. çünkü ben sırf görüşlerim farklı olduğu için karşısına geçtiğim insanlara benim yanımdakilerin de benzediğini görmeye daha fazla tahammül edemiyorum.
  6. 21
    Yarışlara abdestsiz çıkmayan ve yarışlardan sonra şampanya patlatmayan motorsiklet yarışçısı.
  7. 22
    Abartılan supersport motorcusudur. Ha başarılı işler yapmıştır, ülkesini sever, mütevazi adamdır falan ayrı ama bir GP yarışçısı kadar abartmak niye???
  8. 23
    (bkz: kardes sileriz sıkıntı yapma)
  9. 24
    evinin 3. katından havuza atlarken sakatlanmış. geçmiş olsun diyelim.