kayıt

kalem etek

  1. 17
    kimse kusura bakmasın linç yemekten de korkmuyorum bu eteği rica ediyorum götü güzel olan kadınlarımızın giymesini istiyorum.

    (bkz: beyaz show psiko)
  2. 16
    boyu çok önemlidir.
    dizlerin hemen üzerinde bitenler iğrenç duruyor. boyunun diz altına inmesi gerekiyor.
    ayrıca minyon insanlara pek yakışmıyor itiraf etmek gerekirse :(
  3. 15
    kişide sıvazlama isteği uyandırması ile bilinir.
  4. 14
    çıplaklık
    olmadan
    seks
    kokan
    şeylerdendir

    bonus
  5. 13
    ince belli ve yine ince, uzun bacaklı hatunlar giydiği zaman gerçekten çok yakışan etek. herkes giymemeli yani. kalemine güvenen giysin.
  6. 12
    Efsanedir.
  7. 11
    ince, biçimli bacak sahibi zarif hanımlarda -zaten ürünün yönelimi o kitledir- siyah ince çorap (8 denye) eşliğinde sivri burun ince topuklu stilettoyla harikalar yaratabilmektedir.
    bahsettiğim kombin için önemli önemli nokta; ya dizin birkaç tık altında uzun olmalı ya da dizin birkaç tık üstünde bitmeli. aşırı kısa olmamalı.

    mini -miniden kasıt kalça bitiminin beş on cm altı- giyilecekse maalesef her modele ince çorap gitmediği gibi düz kesim kalem eteklerde aşırı mini hoş durmuyor.
    resimdeki kırmızı etek gibi kesimi hareketli (ae01.alicdn.com/...) modeller çorapsız/ ten rengi ince çorapla tercih edilebilir.
  8. 10
    gram tarzım olmayandır.
  9. 9
    beğendiğim tekstil ürünüdür...

    hele boyfriend jeans gibi bir şey 'in yanında kraliçelere yaraşır.
  10. 8
    bununla yürümeye çalışan bir kadın gördüğümde ben bunalıp yoruluyorum. üstelik ne kadar yakışanına hakkını vermek gerekse de öyle çok estetik bir şey olduğunu düşünmüyorum.
  11. 7
    çalışırken uzunu, kısası her zaman tercih ettiğim etek.. esnekliği çok çok önemli.. adımlarınızı 10'a katlatır yoksa. Aşırı kısalarda hoş durmuyor açıkçası..Gömlek ve kazaklarla güZel kombinler yapılabilen kurtarıcı..
  12. 6
    mini olanını postallarımla tamamlayarak spor bir görünüm elde ettiğim etek. yaratıcı olursanız aslında sadece iş hayatında kullanılmayacağını, illa klasik tarzda kullanılmayacağını görebilirsiniz.

    esnek kumaş noktası gerçekten önemli ayrıca. yürüme zorluğu çektirmemesine dikkat edilmeli.
  13. 5
    öldürseler giymem dediğim etek türüdür. ileri ki zamanları bilemiyorum ama şimdi asla.
  14. 4
    Ozellikle zayif kokoslari yakistirdigim parca. Bence tarzinina şik bir dokunus katar. Bence siyah ve bordo olanlar cok cok daha şik durur.
  15. 3
    sancısı büyük olandır. dizleri kavrayan dar kalıbı yüzünden kafasında kitapla yürüme provası yapan modeller gibi kısa adımlaı birbiri ardına atmak zorunda bırakır insanı. zor oturup kalkarız o yüzden alırken mutlaka bir soyunma kabinine girip esneyen streç bir kumaşı olup olmadığına bakmak lazım.

    bununla bitmiyor birde yapıları ince uzun olduğu için bluzu içine sokarsınız etek üzerinde potluk veya iz yapar.ne kadar şık dursa da çilesi say say bitmez yani..
  16. 2
    yakışan kadın giydiğinde tüm kanın vücudun üst kısmından tamamen çekilmesine yol açan etek modelidir. yakışmayan da ise tam bir kadınlardan soğutma itemidir.
  17. 1
    kalçadan bacaklara doğru incelen bir etek. son dönem ofis modasının baş tacı denilebilir, genellikle topuklularla kullanıyor kadınlar. geniş basenleri gizlemekte aktif rol oynar.