kayıt

24 mayıs 2015 galatasaray beşiktaş maçı

  1. 1
    saat 20:00'de başlayacak derbi.
  2. 2
    şampiyonun değişmesini etkilemeyecek maçtır.hakem faktörü olmazsa beşiktaş'ın alacağını düşünüyorum.

    skor tahmini: 3-1 beşiktaş alır.
  3. 3
    kalkmış birçok götün ineceği maç olacaktır. hiçbir zaman bilic'e güvenmedim şu maçta olduğu kadar.

    ya sabır ya selamet.
  4. 4
    beşiktaş'ın vücudumun nacizane bir organının başını alacağı maç.
  5. 5
    melo'nun kırmızı kart göreceği maçtır.
  6. 6
    beşiktaş'ın iddiası olsaydı %90 kaybedeceği maçtı.

    ama şimdi nolur hiç bilemem.
  7. 7
    berabere biteceğini düşündüğüm maçtır. he illa ki skor tahmin edeceksek 1-1 skor oynamayı bile düşürüyorum. hatta olay şu şeklide gelişebilir. beşiktaş maçın son dakikalarına 1-0 önde girmişken ve biz fenerliler sevinmeye başlamışken galatasaray ın atacağı golle gene hevesimizin kursağımızda kalacağını düşünüyorum.
  8. 8
    bu saatten sonra beşiktaş'a giren çıkan bir şey olmayacak olan derbidir. ikincilik diyeceksiniz ama yensek dahi ihtimal vermiyorum. sene başından beri ilk defa bir derbide bu kadar rahatım. beşiktaş'ın kazanma ihtimali çok yüksek. 2 senedir oynadığı tüm derbilerde kötü olan taraf olduğu için değil saçma sapan heyecanlar, titremeler yüzünden puan kaybedildi. 3 sonucunda beşiktaş'a bir faydası yok. galatasaray son haftalarda oynadığı gibi oynarsa %70 beşiktaş kazanır diyorum.
  9. 9
    trt radyo'dan takip edeceğim maç.
  10. 10
    beşiktaşın galip gelmesine %0.1 oran verdiğim maçtır.
    hatta iddia sahibi olsam beşiktaşa 12 oran verirdim.

    son 3 haftada anlaşılacağı üzere beşiktaştan bir bok olmaz. bilic falan sallantıda olduğu için, lige havlu atıldığı için beşiktaş doğru düzgün hazırlanamaz bile. gökhan töre son maçta neden oynamadı anlamadım. bu maçta da olmayabilir.

    galatasaray şampiyonluk uğruna yardırıp gelir. kötü oynuyorlar ama kazanmasını biliyorlar.
  11. 11
    şampiyonun kim olacağını belirleyecek maçtır.beşiktaş için zor geçecek belli.
  12. 12
    melo'nun kırmızı kart görmeyeceği maçtır.

    oyun kuralları değişti, melo'ya kırmızı kart yasak. yoksa siz bilmiyor muydunuz?
  13. 13
    galatasaray'ın 1-0 kazanacağı maç. takım son 2 haftada siki tutmuş zaten daha zorlamazlar.
  14. 14
    toplam bir golün çıkacağı maç. İki takım da pert.
  15. 15
    fenerbahçenin 3-0 kaybedeceği maç.
    ismail kartal ne yapar eder galatasaray-beşiktaş maçının sonucunda feneri 3-0 mağlup götürür.
  16. 16
    pbs.twimg.com/...
  17. 17
    hakemin iki taraftan birisine mutalaka kıyım yapacağı maç olacaktır. o kadar ciddidir ki durum bence ihtimalleri %50'dir.
  18. 18
    alt bitecek olan maç. alt bitecek oluşuna %90 oran veriyorum üstelik. beşiktaş rahat, sakin olacak. Bu bir sorun. Bütün bir dönemi kurtarmak adına rahat kafayla ama istekli bir biçimde oynayacaklar. Galatasaray ise aşırı istekli ama gergin ve aceleci olacak. anadolu takımlarıyla olan maçlar gibi de olmayacak. Gol gelmedikçe takım daha çok gerilecek. Galatasaray hep tek kurşunla işi bitirdi. Bjk gol atamazsa ve cimbom vitesi boşa alıp giderken gol de gelmezse ancak beraberlik gelir. Bjk gol bulursa cimbom hırslanır berabere de bitebilir yoksa son haftaların geleneği de bozulabilir. Bu hırsın iyi huylu olup olmamasıyls alakalı. şimdi birçok olanak var, maçta göreceğiz. Benim düşüncem cimbom'un yine az kurşunla işi bitireceği yönünde. Bol gollü bir maç beklemiyorum. birde sanılmasın ki bjk rahat diye açık oynayacak. Akıllarındaki ilk şey yenilmemek olacaktır ve savunma oynayacakları açık ve net.



    çok olanak yazılır bu maç için ama tek bir şey söyleyerek bitireyim:


    Az gol, hayal edemediğimiz kadar çok farklı sonuç. Her şeye gebe.


    Bok gibi bir giri oldu bunun da farkındayım.
  19. 19
    hamza hamzaoğlu'nun yine umut'u kanat oyuncusu olarak kullanması durumunda benim sinir krizi geçirmeme sebep olabilecek maçtır. evet galatasaray şu anda şampiyonluk ile arasında ki belki de son ve en önemli engele kadar rakiplerine göre çok daha iyi geldi. fakat bu rakiplerinin de kötü olması ile alakalı. sezonu duble yaparak tamamlama şansımız var ama bu yine de hamza hoca konusunda benim kafamda ki bazı soru işaretlerini kaldıramayacak gibi. umut bulut ve olcan adın gibi oyunculara tanınan fazla krediler, oyuncu değişikliklerinde ki ciddi başarısızlıklar ve her derbi maçında umut'un savunmaya katkı yaptığını düşünerek onu kanada atmak.

    bu sorunları göz ardı edersek muslera, sneijder, melo, yasin ve selçuk gibi son dönemin formda isimlerinin yine ortaya yüreklerini koymaları durumunda ciddi manada galibiyete yakın taraf galatasaray.

    ama bu sezon sonunda kazanılacak olası kupa yada kupaların kesinlikle gelecek planlaması esnasında yanlış kararlar verilmesine sebep olmamasını umarım.
  20. 20
    Bir yanda üzerinde şampiyonluk baskısı olan Galatasaray,

    Diğer yanda moralsiz ama iddiası kalmamış bir beşiktaş.

    Galatasaray: Kazandığı maçlarla morali yerinde olsa da bu maça ekstadan baskı ile çıkacak. Bilhassa bek ve forvetlerin bu baskı sonucunda saçmalayabileceklerini düşünüyorum. Fakat Fenerbahçe'nin oynadığı futbol ve o hafta oynayacağı başakşehir maçı takımda güven oluşturacak.

    Beşiktaş: Son haftalarda kaçan bir şampiyonluk. Biliç tartışmalarıyla beşiktaş son derece moralsiz. Muhtemelen bu moralsizlik maça fazla asılamamasını sağlayacak. Fakat bir iddiası da olmadığı için en rahat maçını oynayacaktır ve prestij için bu maçtan galibiyet arayacaktır.

    Tahminim 1-0 2-0 ve 2-1 gibi bir sonuçla biteceği. %55 Galatasaray %45 beşiktaş derim.
  21. 21
    galatasarayı yenerek beşiktaşı lider yapmış ve 2 hafta sonra beşiktaşı yenerek galatasarayı lider yapmış fenerbahçe'yi liderliğe çıkartma ihtimali olan maç.
  22. 22
    bu maçla ilgili çok rahatım. bu da kesin bir galatasaray galibiyeti anlamına geliyor ki en az 2 fark atacağız bu maçta.
  23. 23
    gökhan töre'nin ardından motta da kadrodan çıkarıldı.
  24. 24
    Genelin aksine Beşiktaş'ın kolay teslim olmayacağını düşündüğüm maç.

    Handikap yaparız falan diyen kişiler gördüm. Galatasaray antep'e bile pozisyon verdi kalecisi çok iyi oynuyor. Benzer pozisyon hatalarını yaparsa bu maçta, cezayı kesecek isimler var.

    Töre'nin olmayışı dezavantaj.
  25. 25
    sporx.com ‏@sporx 2 dk.2 dakika önce
    galatasaray'ın ilk 11'i: muslera, sabri, semih, hakan, telles, melo, selçuk, hamit, sneijder, yasin, burak.

    sporx.com ‏@sporx 2 dk.2 dakika önce
    beşiktaş'ın ilk 11'i: günay, serdar, atınç, sivok, opare, kerim, necip, tolgay, atiba, sosa, demba ba...