kayıt

sabah sporu

  1. 1
    günün erken saatlerinde yapılan spor çeşidi.

    (bkz: duşta titremek)
    • çok seksi.
  2. 2
    Aç karnına kesinlikle yapılmaması gereken aktivite. Zira benim gibi salaklık yaparsanız matın üzerinde bayılabilirsiniz. Ehe.
    • Estağfirullah kıvırbaş hanım o benim salaklığım.
  3. 3
    kıymalı börek-çay ikilisiyle yaptığım spordur.
  4. 4
    Cs go oynayarak yapacagim spor.
  5. 5
    20 gün önce başladığım aktivite. her sabah düzenli olarak 6 da uyanıp kıyı şeridi boyunca aralıklarla koşu ve arından evde egzersiz hareketleri yapmak güne zinde başlamanıza vesile oluyor. son 1 haftadır dizimde yaşadığım problemden ötürü koşamasam da 5 kilo vermişim bile. ağrılar dün azaldı bugün ise hissedilmeyecek kadar az yine de 1 gün daha bacaklarımı dinlendirip yarın sabah 6 da tekrar başlamayı düşünüyorum.
  6. 6
    Gece yapılmaz.
  7. 7
    insanı zımba gibi yapan yegane aktivitedir.gün içerisindeki miskinliği kaldırır,iş ortamında arkadaşların çapağını silerken enerji dolu güne başlama mutluluğu verir.gece uykusu alındığı sürece.
  8. 8
    günün hiçbir zamanında spor yapamıyorum ki sabah yapayım
  9. 9
    Sonunda başlayabildiğim aktivite. Oh be! Valla sabah altıda kalkıp sporumu yapıyorum, ölü eşek gibi dolanmaktan ve yuvarlak karın kasımdan kurtuluyorum...
    • Ebru Şallı?
    • Henüz o mertebeye erişemedik...
  10. 10
    sabah koşusu da bu bağlamda değerlendirilebilecek bir aktivite.
  11. 11
    tekrarlı yapıldığı zaman kişiye enerji katar. metabolizmanın hızlanmasını sağlar. eğer ilk defa yapıyorsanız, geçmiş olsun.
  12. 12
    güne güzel başlamak adına, verimlilik için yapılır. akşam sporundan en temel farkı budur, akşam sporu ise dadlı bi uyku çekmek içindir, aksini iddia eden çıkarsın göstersin.
  13. 13
    ilk defa sabah spor yapıyorum genelde akşam yapıyorum yaparsam.d
    şu an iyiyim ama çok acıktım.
    youtu.be/...
    12 dk deyip de 16 yaptıran ebru şallı çok güzelsin..