kayıt

sevdiğin insanı paylaşmak

  1. 1
    asla yapmayacağımdır.*. bi çikolata bi yemek filan mı lan bu, tutup da paylaşayım? 2al biraz da sen kullan, ayarlarını bozma ama sonra toparlaması zor oluyo, işin bitince getirirsin.' filan derim mi sandınız? bu nasıl bi zihniyet lan? böyle düşünenin de ben taa ...
  2. 2
    Aşkta misafirlige/misafirlere inanan insanların yaptığı eylemdir.
  3. 3
    kıskanç biri olduğum için düşüncesi dahi geren durum.

    (bkz: çay yok bok için)
  4. 4
    insanın karakteri ile alakalı bir duygudur, kıskançlık. insan her zaman sevdiklerini sahiplenmek ister. insanın doğasında vardır. sevdiğin kişinin üzerine daha fazla gidersin. senden başkasıyla yapılan her paylaşım seni rahatsız eder. kafanda kurmaya başlarsın. sonu nereye gider bilinmez ama her şeyin dozunda olması güzeldir.
  5. 5
    Aa iyi başlık, dur yazayım.

    Ortaokulda öğretmenim anneme, silgisini bile paylaşmıyor, demişti.

    Hayatım boyunca az şeyi benimsedim. Sevdiğim şeyleri de genelde 4 gün falan sürdü ama abartarak sevdim.

    Sevdiği insanı bırak sevdiğim rengi, sayıyı ya da hayranı olduğum insanı seven insanlardan bile hoşlanmam. Beni sevgi birleştirmiyor malesef.

    Velhasıl insan suyunu da paylaşmaz, sevdiği insanı da. Anneler çocuklarını da paylaşamıyor mesela.

    Paylaşmaktansa vazgeçin daha iyi. Sinir hastası olmak için genciz daha.

    Hastalıklı düşüncelerim ne de güzel oldu buraya.
  6. 6
    (bkz: Senin mi ki paylaşmıyorsun)

    Bak bu yüzden çoğu zaman bu ülkede evlilikler saçma sapan haller alıp sonra da mahkeme salonlarında son buluyor. Bireysellik dedeler, bi-rey-sel-lik! Sen ayrı insansın o ayrı insan. Sevgili veya karı-koca olunca bu değişmiyor. Bir anda ikiniz bir kişi etmiyorsunuz lan. Paylaşmak ne amk bi' defa? Ekmek mi lan bu, canının istediğine böl ver? Başkaları ile iletişime geçince adamın/kadının değeri mi düşüyor? Bir yastıkta kocamak ile, bir insana zincirlenmek aynı şeyler değil oğlum, toplayın kendinizi...
  7. 7
    Benim için asla olmayacak olandır. Duyar kasmaya gerek yok paylaşılan her şey azalır. Sevgi de öyle. Sevdigim birini başkasıyla paylaşırsam otomatik olarak sevdiğim kişi bende azalır. Bu yüzden ben paylaşmam. Kendisi paylaşılmak istiyorsa da azalmayı göze almalı.