kayıt

mete kalkavan

  1. 1
    fenerbahçe tarafından eleştirilen (ki buz gibi golü vermedi, ama o gol sayılsaydı fenerbahçe 2-0 öne geçmeyecekti, hemen geriye yaslanacaktı) ve yerine fifa kokartlı hakem istenen hakem. ama unuttukları ya da bilmedikleri şey ise kalkavan'ın da fifa kokartlı olduğu idi.
  2. 2
    ilk derbisinde gayet iyi maç yöneten fifa kokartlı hakem. evet goldü ama golü vermeyen yan hakem.
  3. 3
    5 mart 2013 manchester united real madrid maçı'nın hakemi cüneyt çakır'ın çizgi hakemi olacak şahsiyet.
    türkiye'de bir anket yapılsa ve sorulsa ki; ''en çok harcadığınız şey ne'' diye; samimiyet yoksunu halkım ''zaman'' ve ''insan'' diyemeyecek kadar da dürüsttür.
  4. 4
    hakemliği kasaptan almış desem kasaba hakaret etmiş olurum. yönettiği her maçta bir bokluk var.
  5. 5
    Beşiktaş - medikal park antalyaspor maçında kart çıkarmak istediğinde kartlarını unuttuğunu farkedip, yan hakemin kartlarını alan hakem.
  6. 6
    bugün beşiktaş maçını katleden adam. 9. dakikada gözünün önündeki faulü pek çok sarı kartı kısmen tartışılır 2 elle müdaheleyi penaltı olarak vermeyince sahada iyi şeyler yaptı diyemeyiz tabii.
  7. 7
    iki ihtimalli hakem. ya 15 numara falan bozuk gözlüdür, ya da cidden bu kadar sene maç yönetip hiç kafası almamıştır hakemliği. insan bir yerlerde oturup düşünmeli, bir takımın iki net penaltısı yenir mi ya? yazık.
  8. 8
    bu haftaki beşiktaş galatasaray maçına atanmış olan eyyamcı. bakalım neler yapacak?
  9. 9
    birkaç gün önce beyaz futbol'da ahmet çakar ve sinan engin'in derbiye atandığını açıkladığı isim. ahmet çakar lige balans ayarı verilecek diyordu. göreceğiz.
  10. 10
    Beşiktaş'ın bu maçtan "sıfır" puan alabilmesi adına sergilenecek piyeste yönetmendir.

    Ama şunu unutmayın bazen oyuncular rollerini unuttuklarında spontane oyunculukları ile efsane olurlar, yazarında yönetmenin de oyunculukları ile gölgede bıraktılar.

    İşte o gün bugündür, Beşiktaş Galatasaray'ı sahaya gömecektir, ben bu oyunu bozarım arkadaş diyecektir.

    Skor tahminim
    Beşiktaş:2
    Galatasaray:1

    Not düşelim, Beşiktaşlı değilim.
  11. 11
    hakemdir.

    bıktım şu kendi taraftarımın hakem goygoylarından. hangi hakem verilirse verilsin bir kulp bulunacaktı. çıksınlar gerçek oyunlarını oynasınlar hakem mete kalkavan değil dursun özbek olsa alırız bu maçı. yeter ki kendileri gibi oynasınlar. umarım son birkaç yıldır başımıza geldiği gibi ayakların titreme durumunu bu derbide yaşamayız.
  12. 12
    2 0 dan sonra eskişehirspor'u yedirtmem moduysa geçmiştir. Sene başından beri bunu istemiyoruz biz her şartta eşit yönetim.
  13. 13
    20 mart 2016 galatasaray fenerbahçe maçını yöneteceği açıklanmıştır.
  14. 14
    twitter.com/...
  15. 15
    an itibarı ile alex taşcıoğlu ile birlikte türkiye'nin en iyi hakemi.

    (bkz: bazılarına göre)
  16. 16
    yakışıklı bir hakem. takım elbiseli halini gördüm az önce, muazzam yakışmış ya. bilmiyorum belki hep üniforma ile gördüğümüzdendir. zaten her maç bilmem kaç km koşuyor, inanılmaz fit bir vücudu var.
  17. 17
    1979 yılında dünyaya beşiktaş maçı yönetmek için gelen hakem.
  18. 18
    kadrolu beşiktaş maçı hakemidir.
  19. 19
    ligin en kötü hakemlerinden ama ne hikmetse en önemli maçları yönetiyor sürekli. hele bu hafta kendini de aştı. özgür yankayavari bir yönetim gösteriyor.
  20. 20
    ligde en iyi bulduğum hakemdir. bunu defaaten söyledim.

    lakin bu akşam quaresma'ya vermediği kırmızı kart ile büyük bir eyyam yapmıştır. bilmiyorum başka hangi pozisyon tartışılıyor ama bence tek yanlışı oydu. yoksa penaltı penaltı idi, onların penaltı dediği pozisyonda n'doye marcolo'yu çekiyordu.
  21. 21
    yönettiği maçlarda beşiktaş ortalama 2,17 puan alırken galatasaray 1,85, fenerbahçe ise 1,69 puan almış. büyük eyyamcı. yıldırım demirören'in manevi oğlu falan herhalde.
  22. 22
    twitter.com/...
  23. 23
    assolistten anlayan adamdır.
  24. 24
    Kalitesiz hakem resmen maçla oynuyor. Oyunu yonetmiyor.
  25. 25
    beşiktaş'ın son 2 sezondaki en önemli ismi. bu adamın yönetmediği maçlarda yokluğunu çok fazla hissediyorlar.