kayıt

mete kalkavan

  1. 31
    Ah mete #1830133 girdisini hep komik duruma düşürmek zorunda mısın be kardeşim? Nasıl da güzel eyyam dimi? Bejeke'niz seni korur meeteeeee.
  2. 30
    Az önce bir penaltı daha vermemek için düşündü taşındı ve Galatasaray lehine faul verdi. Abicim faulü hobi olarak yine ver ama bu kadar düşününce çok belli ediyorsun. Gsspor seni korur meteeee.
    • Aynı maçı izlemiyoruz sanki. Ciddiysen futboldan gram anlamadığını düşünüyorum. Pozisyon bilgin falan sıfır. Bahsettiğin pozisyonda adam yerde yatay halde topa özellikle hamlesi yok.
    • bir ipucu vereyim. t*nerci. geçiniz xd.
  3. 29
    #1830062 girdiye tamamen katılıyorum emre akbaba'nın yerde kaldığı pozisyonda net penaltıyı vermeyerek eyyam yapan hakem.
  4. 28
    İlk eyyamini penaltı vermemek için yapmıştır. Çok belli ediyorsun meteeeee...
    • :)
    • geleceği görmek bu olsa gerek.:)
    • okudum mesela bunu da. ^^
    • Benim makyaj ürünü okuduğum gibi okuyorsun xd.
    • biraz öyle evet. ^^
  5. 27
    kadıköy'deki son üç fb-gs derbisinden evvel fenerbahçe'nin ceza sınırındaki oyuncularına kart gösterilmemesi için atanmaktadır.

    (bkz: 15 şubat 2020 ankaragücü fenerbahçe maçı)

    (bkz: 7 nisan 2019 ankaragücü fenerbahçe maçı)

    (bkz: 11 mart 2018 yeni malatyaspor fenerbahçe maçı)
  6. 26
    maç farka gitti diye tetikçiliğini unutacağımızı mı sandın? yine gösterdiği kartlarla galatasaray düşmanlığını ortaya koydu bu maçta dahi. seni de diğerlerini de üst üste koyup şampiyon olacağız futbol katili.
  7. 25
    beşiktaş'ın son 2 sezondaki en önemli ismi. bu adamın yönetmediği maçlarda yokluğunu çok fazla hissediyorlar.
  8. 24
    Kalitesiz hakem resmen maçla oynuyor. Oyunu yonetmiyor.
  9. 23
    assolistten anlayan adamdır.
  10. 22
    twitter.com/...
  11. 21
    yönettiği maçlarda beşiktaş ortalama 2,17 puan alırken galatasaray 1,85, fenerbahçe ise 1,69 puan almış. büyük eyyamcı. yıldırım demirören'in manevi oğlu falan herhalde.
  12. 20
    ligde en iyi bulduğum hakemdir. bunu defaaten söyledim.

    lakin bu akşam quaresma'ya vermediği kırmızı kart ile büyük bir eyyam yapmıştır. bilmiyorum başka hangi pozisyon tartışılıyor ama bence tek yanlışı oydu. yoksa penaltı penaltı idi, onların penaltı dediği pozisyonda n'doye marcolo'yu çekiyordu.
  13. 19
    ligin en kötü hakemlerinden ama ne hikmetse en önemli maçları yönetiyor sürekli. hele bu hafta kendini de aştı. özgür yankayavari bir yönetim gösteriyor.
  14. 18
    kadrolu beşiktaş maçı hakemidir.
  15. 17
    1979 yılında dünyaya beşiktaş maçı yönetmek için gelen hakem.
  16. 16
    yakışıklı bir hakem. takım elbiseli halini gördüm az önce, muazzam yakışmış ya. bilmiyorum belki hep üniforma ile gördüğümüzdendir. zaten her maç bilmem kaç km koşuyor, inanılmaz fit bir vücudu var.
  17. 15
    an itibarı ile alex taşcıoğlu ile birlikte türkiye'nin en iyi hakemi.

    (bkz: bazılarına göre)
  18. 14
    twitter.com/...
  19. 13
    20 mart 2016 galatasaray fenerbahçe maçını yöneteceği açıklanmıştır.
  20. 12
    2 0 dan sonra eskişehirspor'u yedirtmem moduysa geçmiştir. Sene başından beri bunu istemiyoruz biz her şartta eşit yönetim.
  21. 11
    hakemdir.

    bıktım şu kendi taraftarımın hakem goygoylarından. hangi hakem verilirse verilsin bir kulp bulunacaktı. çıksınlar gerçek oyunlarını oynasınlar hakem mete kalkavan değil dursun özbek olsa alırız bu maçı. yeter ki kendileri gibi oynasınlar. umarım son birkaç yıldır başımıza geldiği gibi ayakların titreme durumunu bu derbide yaşamayız.
  22. 10
    Beşiktaş'ın bu maçtan "sıfır" puan alabilmesi adına sergilenecek piyeste yönetmendir.

    Ama şunu unutmayın bazen oyuncular rollerini unuttuklarında spontane oyunculukları ile efsane olurlar, yazarında yönetmenin de oyunculukları ile gölgede bıraktılar.

    İşte o gün bugündür, Beşiktaş Galatasaray'ı sahaya gömecektir, ben bu oyunu bozarım arkadaş diyecektir.

    Skor tahminim
    Beşiktaş:2
    Galatasaray:1

    Not düşelim, Beşiktaşlı değilim.
  23. 9
    birkaç gün önce beyaz futbol'da ahmet çakar ve sinan engin'in derbiye atandığını açıkladığı isim. ahmet çakar lige balans ayarı verilecek diyordu. göreceğiz.
  24. 8
    bu haftaki beşiktaş galatasaray maçına atanmış olan eyyamcı. bakalım neler yapacak?
  25. 7
    iki ihtimalli hakem. ya 15 numara falan bozuk gözlüdür, ya da cidden bu kadar sene maç yönetip hiç kafası almamıştır hakemliği. insan bir yerlerde oturup düşünmeli, bir takımın iki net penaltısı yenir mi ya? yazık.