kayıt

sarhoş olmak

  1. 1
    ayık olan insanın anlatamayacağı olay. hani tamam sarhoş olursunuz ve sarhoşken yaptığınız ve hatırladığınız bazı şeylerden bahsedersiniz fakat gerçekten sarhoşsanız anlatamazsınız. çünkü sarhoş olmak bunu gerektirir yani göte kadar sarhoş olmak.

    ya bir şeye sevinirsiniz ya da bir şeye üzülürsünüz fakat sarhoş olursunuz. herkesin sarhoşken aklından geçen ve sonradan hatırlanması zor olan şeyler vardır, işte olay odur hocam, o anları unutmayın. sarhoş olmanın kötü bir hali yoktur, sarhoş gezin demiyorum fakat her insan en az bir kere sarhoş olmalı diyorum.

    ha bu arada sarhoşken sexten uzak duralım, babalara gelmeyelim.
  2. 2
    sözlüğe sardırır.

    daha dün biri dolanıyordu ortada..

    içiyomm ben yhaa, diyerek.

    yaa alın bunları buralardan hep.
  3. 3
    ceteris paribus'u hiç eder. zira başlı başına ayarsız bir meseledir ki bu sebepten de tüm kriterleri siker atar.
  4. 4
    Eskiye nazaran çok daha az içinde bulunduğum durum. Bir haftayı minimum üç ya dört gece dışarıda geçiren bir insanım ve bundan nasıl diyeyim altı ve ya yedi ay öncesine kadar bayağı ağır içiyordum desem hiç yalan olmaz sanırım. Alkolik derecesinde kesinlikle değil fakat götürüyordum yani. Çok içtiğim zaman düşüp zart zurt bayılmalarımdan sonra kendime bir çeki düzen vermeye karar verdim. Tek bu değil zaten, spor hayatımı da büyük ölçüde etkiliyordu.

    Evet ilginç ki şimdilerde hiç içmiyorum hatta, kokteyl tarzı şeylerle geçirtiyorum.
  5. 5
    artık tiksindiğim durum. en azından şimdilik. huzur kahvede.
  6. 6
    ağzıyla içen biri için çok hoş bir eylem
  7. 7
    çok garip bir duygu.(bkz: anlatılmaz yaşanır) (bkz: sarhoşken entry girmek)
  8. 8
    Son zamanlarda aldığım ilaçlar yüzünden çok ucuza ve hızlıca gelebildiğim hal.

    Akşamdan kalma olayını pek sevmedim ama bu yeni durumda.
  9. 9
    zaman : dün gece
    yer : ankara

    görls nayt auuttt yapcaz yaa diyerek 5 kız bir arabaya biner ve mekana gider. mekan tanıdık dolu selamlaşılır içilmeye başlanır. ulan naytınıza karınıza kızınıza sövecem artık. ben ne güzel sarhoş olup gülümsüyom oturuyom ya da anormal danslar yapıyorum. kusmanızı sızmanızı şöförlüğünüzü yapmak zorunda mıyım ümitköy eşrafına rezil olmak zorunda mıyım.
  10. 10
    www.exkutupsozluk.com/...
  11. 11
    tor browserla sözlüğe girmememineze sebep olan .. , amaçlarlınızın aksine duygularınızın mantıksız işlediği nokta hatta ve hata duygularınızızn o kadar öne çıktığı ve beyninizle düşündüğünüz ve sonuna kadar desteklediğiniz herşeye karşı çıkabildiğ-iniz ve bilinçaltınızda yatan iyi kötü ne varsa umursamazca kendini gösterdiği ve bunu bi şekilde mantık çerçevesine uyuşturabildiğiniz nokta(aynı zamanda bu yazıyı mantıklı yazabildiğiniz nokta ve yukarıdıkilerden hepsi ...)
  12. 12
    tamamen isteğe bağlı olay.

    bu raddeye gelmek bi kere isteğe bağlı. kimse zorla içirmiyor değil mi? kardeşim ne alaka diyeceksiniz. neyse bundan bahsetmiyorum. şöyle isteğe bağlı;

    kafada bitiyor. o sabah, o gün, o akşam yaşadıkların doğrultusunda eline geçtiyse zaten bu içki denen zıkkım; tek bir amacı vardır. sarhoş olmak. sarhoş olmak, hafızayı yitirmek gayesiyle içilir içki genelde. bu yüzden sarhoş olunur. buna bağlı olarak da alkol değil, sarhoş olma bağımlığı gibi bi şeyler vardır.

    (bkz: bence)
  13. 13
    Dağıtılmış göt başla millete salça olmadıktan sonra ilginç bir eylemdir.Ama karaciğeri siker atar orası ayrı.
  14. 14
    gereksiz amaç ve eylem. kafa dediğin çakırlıktan öteye geçmeyecek. ayık kalacak.
  15. 15
    peki ya bastırılmış duygularının (kötü olmayan) bir şekilde dışarı çıkmasını sağlıyan ve farkındalığı körelttiği kadar keskinleştirdiği bi durma sokuyorsa seni çakır keyiften üstün bir durum değil midir?
  16. 16
    basıncın kritik sevbie üstüne çıktıpı durumlarda emniyeyt supapı görevi görür. falzalığı alır. "psst psst" diye tehlikeyi neyin alır. patlamanı önüne neyin geçer, engel falan olur. kalın cidarlı tank bile olsanız o basınç adamı patlatırö. arada fazlalıkı almak gerek. allah muhafaza stopmp!!!! diye gümleyivesiniz valla..

    acil tahliey vanası gibin bötyler...

    bi de saçmalamaya sebebiyet berebilir. arada gerekendir hacı, kim ne derse desin. kafa bu da, kimse ona tereyağı mualemesi yapamazç.

    not: yazım yanlışları yarın düzeltilecektirt.
    entrinn silinip silinmememsi adminlerin insafındadırç...
    insaflıdır adminelr. severiz onları...

    yarın oldu şunu insan okuyacak kıvama getirelim editi:

    basıncın kritik seviye üstüne çıktığı durumlarda emniyey supapı görevi görür. falzalığı alır. "psst psst" diye tehlikeyi neyin alır. patlamanı önüne neyin geçer, engel falan olur. kalın cidarlı tank bile olsanız o basınç adamı patlatır. arada fazlalığı almak gerek. allah muhafaza stopmp!!!! diye gümleyiverirsiniz valla..

    acil tahliye vanası gibi böyle...

    bi de saçmalamaya sebebiyet verebilir. arada gerekendir hacı, kim ne derse desin. kafa bu da, kimse ona tereyağı mualemesi yapamaz.

    not: yazım yanlışları yarın düzeltilecektir.
    entrinin silinip silinmememsi adminlerin insafındadır...
    insaflıdır admineler. severiz onları...
  17. 17
    dün gece bokunu çıkarıp cüzdanımı çaldırdığımdır. lan hangi akla hizmet sen içiyorsun o kadar? metroda uyuyakalmışım sanırım birisi uyandırdı son durak diye indim saat 12 allahtan telefonumu almamış. çıldırıyorum şu an. metrodan bi indim cüzdanım yok ama akbilim kredi kartım ve okul kartım cebimde. insan hayret ediyor, evet. umarım mekanda unutmuşumdur. allam sabah sabah sen affet.

    Edit: cüzdanım montumun üst cebinden 2 gün sonra çıkmıştı, o montu olaydan sonra 3. Kez giydikten ve nüfus müdürlüğüne kimlik çıkartmaya giderken fark etmiştim. Az önce fav gelince editleyeyim dedim.
  18. 18
    Hiç olmadım. *bir gün bizim piçler alkolü bir şeye katıp ben anlamadan bana içirecekler ve sonra eski dosyaları açıp beni ağlatacaklar diye ne korkardım.*
  19. 19
    kurudan uzak durun, yaş olanı tek içen varsa çağırsın beraber içelim muhabbet döner. hem ilk sarhoş olanı da eğleriz mavra döner.
  20. 20
    Arkadaş grubunda ilk önce ben oluyorum ve gayet de memnunum bu durumdan. Önce bi' herkese laf etme seansı, arkadaşları içtiğine içeceğine pişman etme seansı, ağlama seansı ve kapanış.
    Kapanış kısmı benim için tabiiki. Arkadaşlarıma göre hala devam ettiğine eminim.
    • o laf etme kısmını yapma. bir gün bırakır giderler zira sarhoşun dilini tutamayanı çok kötü oluyor :D
    • heheh :D ben de o durumu tecrübe ettim ve çözümü şöyle buldum; baskı ile nispeten az içiriyorum :d
    • zevki konusunda bilgim yok, sana çıkıyor olabilir ama yanındakilere çıktığını sanmıyorum ^^
      tavsiyemi onlara ilet, baskı kursunlar sana az iç diye ^^
    • rica ederim öyleyse ^^ ve benim uyumam gerekiyor, iyi geceleer ^^
  21. 21
    neyin kafasını yaşadığına bağlı ne düşündün ne içtinde sarhoş oldun.
  22. 22
    Abartmayınca yapılan en güzel aktivitedir. Abartınca kalp kırarsın, can yakarsın. Abartıp çok içersen kendi canını yakarsın.
  23. 23
    arkadaşım yarım saat önce bir bardak viskiyi dikledi ve dişleriyle soda açarken dişini kırdı hala konuşamıyor ahahshhs.
  24. 24
    Şu an üst kat komşumuzu saçmalamaya iten durum.

    Geri zekalı ne kadar içtiyse önce şarkı söylüyor sonra da birilerine analı bacılı küfrediyor.

    Yaramıyorsa içme amk.
  25. 25
    içerisinde bulunduğum durum. saçmalamadıkça güzel. saçmaladıkça da güzel gerçi.