kayıt

yerin dibine girilen anlar

  1. 1
    Bugün yakın bir arkadaşımla kantine gittik yan taraftada benim hoşlandığım değil ama beğendiğim bir çocuk
    Ben arkadaşıma bir şey söylemek için eğildim (uzun saçlı biri hatırlatıyım) tam söyledim geri çekilirken burnumdaki piercing onun saçına takıldı geri çekiliyorum çekiliyorum arkamı döndüm tabi saçta döndü elimle çekiştiriyorum utançtan kıpkırmızı halde biliyorum böyle şeyler hep beni bulur şaşırmıyorum :')
  2. 2
    kafka'nın evlenmesi
  3. 3
    legolas'ın selena gomez'e verip veriştirdiğini öğrenmek. ben utandım be uzun kulak abi.
  4. 4
    üniversitenin ilk senesi bir barda tanışma gecesi gibi bir şey yapılacaktı akşam ne giyeceksin diye sordu bir arkadaş blazer ceket diyeceğime brazzer ceket giyicem dedim. kızlarda var onlar anlamadı ama benim arkadaşlar yarım saat boyunca gülünce açıklamak zorunda kaldık. yerin dibine girdim ceket falan giymedim üni boyunca.
  5. 5
    az önce yaşadığımdır.

    ego 104teyim. gölbaşına göçüyoruz. sözlükteyim okuyorum ediyorum. göndere basarken elim kaydı o alttaki lanet reklama gitti. ya allah affetsin telefonu yiyodum.
    sonra güneşten kaçar gibi bir pozisyon alıp kapattım.

    ayk parası neyse verelim kaldır şu reklamları.
  6. 6
    Bugün yanlışlıkla antrenörüm suyunu içmeye kalktım ve dehşet verici bir şekilde göz göze geldik. Öleydim daha iyiydi ya.
    • Kötü hissettirdi...
  7. 7
    Havalı havalı yürüyüp, saçları savururken, hele de özenli giyinmişken şlap diye düşmek ya da düşecek gibi olmak.
    Rezalet...
  8. 8
    halı deseninin ilginç gelmeye başladığı anlardır.
  9. 9
    Bazen yerin dibi bile kabul etmez
    -piç
  10. 10
    akbilden yetersiz bakiye sesi geldigi o an.
  11. 11
    otelde stajımın ilk günü resepsiyondayım, patronun arkadaşı varmış evli falan ama sık sık farklı bir kadınla geliyormuş ne bileyim ben, o gün geldi bi kadınla oda falan ayarladık patron da yanımda adam yukarı çıkarken ''kolay gelsin'' dedi bi an boş bulundum, esnaf ağzıyla böyle imalı imalı ''size de kolay gelsin'' diyerek eşek gibi sırıttım, o an patronla göz göze gelmemle kendimi kat hizmetlerinde bulmam bir oldu, tecrübeye bak be.
  12. 12
    arkadaşım telefonundan sevgilisiyle bir konuşmasını okuttuğu sırada, sevgilisinin ''sürpriz'' diyerek uzvunu attığı an. görmemiş gibi yapma şansım da yoktu. refleks olarak gözümü kapatmıştım. keşke hafızamdan silebilsem...
  13. 13
    hiç unutmam, bir gün konferansa gitmiştim. mezun olduğum liseden tanıştığım kişilerle karşılaşmıştım orada. onlardan bir hanımefendi beni görüp bana el salladı, ben de hevesli hevesli ona el sallıyorum. kız gülümsedi bana, ben de gülümsedim. ülen ne dedim ne tatlı kız. sonra kafamı sola bi çevirdim başkasına el sallıyormuş. ikiside birbirine bakıp haykırmaya başlayınca ben yerin dibine girdim..
  14. 14
    1
    2
    3

    Top 3 bu benim için. Daha buraya yazmaya çekindiklerim var akrabalar falan izliyordur şimdi aman aman...
    Edit şeysi: ben buraya iki girdi daha bıraktım onlar niye gözükmüyor lan?
    Esit şeysi 2: hah tamam oldu.
    -cvp
  15. 15
    Benim çok var.
    Ne zaman artistik bir çıkış yapsam rezil olurum zaten.
  16. 16
    düşün düşün aklıma gelmedi. galiba yoğun bir arsızlık var ya da gerçekten harika bir insanım. ilk ihtimal daha ağır basıyor, söylemenize gerek yok, biliyorum.
  17. 17
    Yerin dibine girmedim ama çok güzel yerin dibine soktuğum anlar oldu.
    Eğlenceli anlardır.