kayıt

sürpriz doğum günü

  1. 12
    Bugün yaşadığım olaydır, ne derdiniz olabilir ki 13 gün önce doğum günümü kutladınız bre cahiller? 9

    Her neyse bana yalan söylediğinden sürpriz kılıfıyla güzelleyemeyeceğim bu olayı, sağ olsunlar tabii.

    Canım da günlerdir nasılsın pasta çekiyordu ayrıca bugün de ultra avel olduğum bir gün olmasına rağmen kutlama mekanına makyaj, topuklu ayakkabı ve Musmutlu yıllar bana kazağımla gittim asfsdsd, tuhaf.

    Tabii beni bir miktar rahatsız eden durum ise kendisine doğum gününde kırmızı dantelli sütyen aldığım arkadaşımın bana kur'an-ı kerim meali hediye etmesi oldu. Derin manalar aradım, neys asıl onlar feyz alsınlar benden. Hahayt!

    Haftaya diğer arkadaş grubum kutlasa, inşallah künefeli bir kutlama olur, sonraki hafta kendim kendim için kutlasam *, misssss.
  2. 13
    yaklaşık 10 ay sonra farkına vardığım sürpriz. nickaltımda kutlamış buranın güzel insanları, sağolup varolsunlar efendim, insan doğum gününden 10 ay sonra da doğum günü sebebi ile mutlu olabiliyor imiş.
  3. 14
    Ne doğum günülerinden ne de sürprizlerden zerre haz etmem ayrıca zorlama alınan hediyeleri de sevmem yani para taksam daha mutlu olurum çünkü herhangi biri için düşünmek beni rahatsız ediyor aq. *

    Fakat bu yıl her doğum gününe gittim yani çağrıldıklarıma, iyisiyle kötüsüyle hediyeler aldım tabii benim gibi entelektüel ve müthiş insanlar ne alabilirse, çiçek, kitap falan.

    Bunların tek amacı ise varoluş amacım olan yani kendim içindi. Benim doğum günümde 32 lira olan o kitabı almaları için gerçekten katiyen yapmayacağım şeyleri yaparak haz etmediğim insanlarla aynı ortamda bulundum.

    7 tane arkadaşım var, ben de dahil, inşallah para toplayıp aldıracağım. Zaten 5 lira benim gibi bir insan için büyük bir meblağ, umarım sorun çıkarmazlar.
  4. 15
    Bu yıl olmayacak benimki.

    Çünkü tüm arkadaşlarımla belirli sebeplerden iletişimimiz son buldu.

    Neys, zaten sevmezdim.

    Mecbur eve gideceğim çünkü babam unutmaz doğum günümü ve hep çikolatalı pasta alır.

    Biliyor musunuz çocukken bana kalpli çikolatalı pasta almıştı bir kere.

    Neys. Bu sene kendime alacağım hediyeyi seçtim. Heyecanlıyım, daha var ama.