kayıt

sürpriz doğum günü

  1. 21
    Mutlu eden ama olmayınca da sorun etmediğim şey.

  2. 20
    Gerçekten bunun sürpriz olanını yaşayan var mı?
    (bkz: asla sürpriz olmayan sürpriz doğum günleri)
  3. 19
    Daha çok kasıldığım bi ortam yoktur. O yüzden sevmem
  4. 18
    çok severim, hiç yapılmaz bana.
  5. 17
    Leş bi şey. Doğum gününde birinin size ulaşabileceği her türlü yolu kapatmak için yeterli bir sebep...
    • Ulaşırım..
  6. 16
    Bu yıl olmayacak benimki.

    Çünkü tüm arkadaşlarımla belirli sebeplerden iletişimimiz son buldu.

    Neys, zaten sevmezdim.

    Mecbur eve gideceğim çünkü babam unutmaz doğum günümü ve hep çikolatalı pasta alır.

    Biliyor musunuz çocukken bana kalpli çikolatalı pasta almıştı bir kere.

    Neys. Bu sene kendime alacağım hediyeyi seçtim. Heyecanlıyım, daha var ama.
  7. 15
    #1349428

    Evet, aldılar asdfsf.

    Çok mutluyum, her başlıkta müthiş hediyemden bahsetmek istiyorum.

    Neys, sürprizlerden hoşlanmadığım için biricik kankam önceden haber verdi, ki iyi ki verdi de az eli yüzü düzgün gittim, haberdar olarak bilmezden gelerek kutladık doğum günümü 2 gün önceden.

    Pastamın üzerine göğe bakma durağı yazdırmışlar, yau bu insanlar benimle arkadaş olduktan bu yana ne kadar müthişleştiler.

    En çok da arkadaşlarımın kitaba verdiğim değerden ötürü kitabı incitmemek, zarar vermemek adına üzerine not falan yazmamalarına hayran kaldım. Mü kem mel.

    2 gün sonra da canım, aşkım, babamcım para gönderirse kendime sürpriz bir doğum günü yapabilirim.
  8. 14
    Beni en çok mutlu eden şey. Yani doğum günü kutlamak beni başlı başına mutlu etse bile sürpriz doğum günü kutlamasının yedi bende kesinlikle ayrıdır.

    ——reklam——
    Doğum günüm 10 temmuz her türlü hediye, sürpriz, pasta falan kabul edilir.
    ——reklam——

    İnsanı her seferinde başta bi bozan, “lan en yakın arkadşlarım niye doğum günümü kutlamadı” diye düşündürten -ben bu yüzden ağladığımı biliyorum asdfgh- sonra akşam böyle çat diye gelince dehşetül vahşet mutlu eden munteşem ötesi olay.

  9. 13
    son 5 senenin 4'ünde yaşadığım gün.
    böyle öğleden sonra bir değişik hallere bürünmeler, beni olur olmadık şeyler için bir yerlere çağırmalar falan.* bu senekinde yakın arkadaşım çağırdı işte bir şey sorma bahanesine. anlatıyorum falan, bir muhabbet geçti, oyalama görevi de bana düştü dedi, geyik çevirdik. sonra telefon geldi. yani işaret fişeği.* gittik mumlar, çatapatlar var, üfledim üfledim mumun biri sönmedi. güzeldi. güzel şeyler bunlar. hem insanlar için güzel bir mola verme fırsatı oluyor hem ne kadar doğum günü kutlamasından hoşlanmam ben diyen tipler olsa da ister istemez insanı mutlu ediyor böyle şeyler.
  10. 12
    Bugün yaşadığım olaydır, ne derdiniz olabilir ki 13 gün önce doğum günümü kutladınız bre cahiller? 9

    Her neyse bana yalan söylediğinden sürpriz kılıfıyla güzelleyemeyeceğim bu olayı, sağ olsunlar tabii.

    Canım da günlerdir nasılsın pasta çekiyordu ayrıca bugün de ultra avel olduğum bir gün olmasına rağmen kutlama mekanına makyaj, topuklu ayakkabı ve Musmutlu yıllar bana kazağımla gittim asfsdsd, tuhaf.

    Tabii beni bir miktar rahatsız eden durum ise kendisine doğum gününde kırmızı dantelli sütyen aldığım arkadaşımın bana kur'an-ı kerim meali hediye etmesi oldu. Derin manalar aradım, neys asıl onlar feyz alsınlar benden. Hahayt!

    Haftaya diğer arkadaş grubum kutlasa, inşallah künefeli bir kutlama olur, sonraki hafta kendim kendim için kutlasam *, misssss.
  11. 11
    Böyle bir şey olamaz aq.

    Hadi siz sürpriz yapalım diye düşündünüz de bu adam bilmiyor mu kendi doğum gününü amk?!
  12. 10
    En sevdiğim şeylerden birisi. Doşum tünlerini başlıca severken sürpriz olanları daha çok seviyorum. Asla unutamayacağım, müthiş günler hepsi. Prensesler gibi mutlu oluyorum, etrafa gülücükler saçıyorum ya.Keşke süekli bana sürpriz doğum günü partisi yapılsa.
  13. 9
    hep "offf ne saçma işler bu işler" şeklinde karşıladığım bir durumdur ve hep yarım ağız gülerek "yaa ne gerek vardı" diye tepki veririm.
    30. yaşımda da sekmedi.
  14. 8
    Sevmediğim olay. Her sene arkadaşlarımı tembihlerim yapmayın diye. Bu sene dinlemeyip yapmışlardı. Hem uğraşan insanlara karşı mahçup olmuştum hem de haberim olmadığı için ortamdaki tek paçoz bendim. Herkes özenle hazırlanıp gelmişti, ben de "aman yemek yiyip döneceğim nasılsa" diye düşünerek enayi gibi gitmiştim...
  15. 7
    muhteşem jest.
  16. 6
    Ne doğum günülerinden ne de sürprizlerden zerre haz etmem ayrıca zorlama alınan hediyeleri de sevmem yani para taksam daha mutlu olurum çünkü herhangi biri için düşünmek beni rahatsız ediyor aq. *

    Fakat bu yıl her doğum gününe gittim yani çağrıldıklarıma, iyisiyle kötüsüyle hediyeler aldım tabii benim gibi entelektüel ve müthiş insanlar ne alabilirse, çiçek, kitap falan.

    Bunların tek amacı ise varoluş amacım olan yani kendim içindi. Benim doğum günümde 32 lira olan o kitabı almaları için gerçekten katiyen yapmayacağım şeyleri yaparak haz etmediğim insanlarla aynı ortamda bulundum.

    7 tane arkadaşım var, ben de dahil, inşallah para toplayıp aldıracağım. Zaten 5 lira benim gibi bir insan için büyük bir meblağ, umarım sorun çıkarmazlar.
  17. 5
    yaklaşık 10 ay sonra farkına vardığım sürpriz. nickaltımda kutlamış buranın güzel insanları, sağolup varolsunlar efendim, insan doğum gününden 10 ay sonra da doğum günü sebebi ile mutlu olabiliyor imiş.
  18. 4
    sürpriz sevmeyen insanlar için doğum gününü zehir edendir.
  19. 3
    bir spa merkezinde keyifli ve relax zaman geçirmek güzel bir süpriz olabilir.
  20. 2
    aşama aşama, çok rutin bir süreç haline gelen doğum günüdür. bence artık doğum günlerinin sürpriz bir tarafı kalmadı günümüzde. hep aynı terane, gün boyu bilmezden geliyormuş gibi davranma, sonra birkaç arkadaşla birlikte yalnız bırakılma, ardından gelen telefonla acilen bir yere gidip orada doğum günüyle karşılaşma. oğlum bir kere de kutlamayın o gün sürpriz olsun yani arkadaş.
  21. 1
    aslında olmayandır... zira doğum günü çocuğun bu işten mutlaka haberi olacaktır... düşünsenize kız ve ya erkek arkadaşınız sürekli telefonda konuşuyor aynı anda kankanızın da telefonu meşgul... işte tam o anda umarım doğum günü planı yapıyorlardır aksi takdirde gerçekten bir sürpriz olacaktır ama bu doğum günü olmayacaktır...