kayıt

intihar etmeden önce video çeken travesti

  1. 1
    mehtap zengin'dir. iki gözü iki iki musluk ağlarken çekmiştir videoyu. üzdü.

    www.facebook.com/...
  2. 2
    kendine yazık etmiş travesti hanımdır. Keşke yapmasaymış canısı be.
  3. 3
    Yaş konusunda bir takım garip matematiksel işlemler yapıp kendini büyük göstermiş olmasına rağmen kendisine allahtan rahmet dilediğim travestidir.
  4. 4
    Üzmüştür, diyecek başka bir şey yok.
  5. 5
    üzerken düşündürmüş videodur efendim.
  6. 6
    sesine katlanamayıp 'merhaba'dan sonrasını doğru düzgün dinleyemediğim travestidir.

    ablacım, keşke el kol işareti ile anlatsaydın veya alt yazı geçseydin. çünkü ben yapamadım. :(

    sonunda noluyor bir de bi özet geçseniz.
    • bu arkadaş gibi milyonlarca insan var bu ülkede ve bu milyonların arasında yaşamlarını sürdürmeye çalışan bir avuç insan.
  7. 7
    yaran travesti mehtap zengin'dir.

    (bkz: yaran travestiler)
  8. 8
    köpeği adına sevindiğim travesti.
  9. 9
    intihar etmesinin sebebi işte bu başlıkta görüldüğü gibi travesti olması onun kişiliğinin, bir insan oluşunun önüne geçmiş olmasıdır. şu açılan başlığa yazılan girdilere bakın hele.... allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun diyeceğim ama intihar.. zor.
  10. 10
    toplum vicdanını ortaya koyan videolardan birine imza atmış travesti. sesine, hesaplamadaki yanlışlarına, annesinden isteklerine, dekoltesine, tarzına, kadınsılığına, çekiciliğine, iticiliğine, "boğaz'da son kez vuruşması"na kadar her şey laf eder o toplum vicdanı da diyemez ki "mehtap zengin'in katili benim!". niye? muhtemelen yaptığı iş hepimizce tahmin edilmekte, zaten ülkede travesti olunca başka şansın kalmıyor gibi. açık açık başka bir çare bırakılmadığını, yargılandığını, ötelendiğini, ötekileştirildiğini söylüyor. ve söyleyemediği onca şey var ama ne mutlu ki annesinin onun arkasından isteğini yapacağından emin.

    belli ki hayatta bir yerlere gelmek istemiş gelememiş. toplum onun önüne engeller koymuş. din allah ile kendisi arasında iken bir sürü eleştiren olmuş ama o gene de tüm içtenliği ile allah'a havale ediyor. keşke direnebilseydi. keşke toplum onu ezemeseydi. keşke bugün burada aptal heriflerin beyinsizce olan homofobik ve özgüvenden bihaber yorumlarına maruz kalmasaydı. hayatta en dik duruşu "abi hocaya söyleyelim sınavı ertelesin." olanlar yüzünden canından olmasaydı, yıllardır toplumda ister homofobik isterse de onu yeterince korumayan diğer bireylere dik duruş ne demek gösterseydi, keşke şimdi "dik durmak" denilince "ooo o fena dik dururdu eheheehehe." diye konuşan sike sürülmeyecek akıllara yem olmasaydı.

    kimseyi yargılamak, değerlendirmek ne haddimiz ne görevimiz. ölümünden hepimiz sorumluyuz. allah hem onun hem de bizim günahlarımızı affetsin. mekanı cennet olsun.
  11. 11
    üzerine günlerce konuşulabilecek fakat inceleyeceğim tek sosyal yönünün, bahsi geçen şahsın ortalama bir türk kızından güzel olması gerçeğidir.
  12. 12
    intihar etmeden önce insanları güldürmek isteyen kişi.

    not: bazı lgbt savunucuları hödö hede edebilir. bu insan bildiğimiz erkek ya da kadın olsaydı bu konuşma tarzıyla yine aynı şekilde güldürürdü.
  13. 13
    Hakkında yazılan şeyleri gerek burada, gerek başka yerlerde yine içim kaldırmayarak okuyorum birkaç saattir.
    O kadar zavallı, o kadar hastalıklı zihinlerin ürünü ki yazılanlar hakikaten okudukça acıyorum bu insanlara.
    İki dakika dürüst olalım hadi. Mehtap, lara, ahsen, azra ve intihar eden veyahut onlarca öldürülen trans bireyin sorumlusunun kim olduğunu hepimiz biliyoruz. Daha cinsel yönelim, toplumsal cinsiyet kimliği, trans birey dendiği anda kafalarında koca bir soru işareti ya da çöp yığını bulunan onlarca okumuş cahil bunların sorumlusu. Her türlü sapkınlığı töreye, dine bağlayan mağara adamları bunun sorumlusu. Trans misafirhanesi kurup fuhuş yapmayanları o misafirhanelere almayan sözde dernekler bunun sorumlusu. "Ay ben sokakta sevdiğimin elini tutamıyorum" diye ağlayan, tek derdi koli olan lubunyalar bunun sorumlusu.
    Çok afedersiniz de ben sizin olmayan ahlakınızın orta yerine sıçayım. Ben sizin o aşk örgütlenmektir çantası takmaktan başka bir boka yaramayan zihniyetlerinize tüküreyim.
  14. 14
    intihar edip etmediğini merak ettiğimdir.

    arabanın sağ tarafından otururken ve hareket halindeyken nasıl böyle video kaydetmesine izin verilmiş onu da anlayamadım. hayır hayır öldüyse başka ölmediyse başka yorum yapmayacağım.
    yaşadığı toplumsal baskının yanı sıra elbette yakınlarından da kazık yemiştir. zaten bence en çok yakın çevresinden gördüğü zararlar insanları intihara sürükler.

    ama bu kayıt esnasında hemen yanında olan şahıs demiyor mu kardeşim ne yapıyorsun diye. benim en çok aklıma takılan budur. burada bile hiç tanımadığı bir kişi için veryansın edenleri görünce, düşündürücü.

    edit : dün gece öldüğü teyit edilmiş.
  15. 15
    www.habergzt.com/... intihar etmiştir.
  16. 16
    (bkz: kutupsözlük travesti kayniyor)
  17. 17
    iyi olmuştur,daha nicelerinin gebermesini diliyorum.

    sonradan karı olmak da ne ki amk. beter oldun, kimse bana traş yapmasın, yok hormonlar şu bu, alayı sonradan dönme ibne.

    lan sikik, allahın vermiş olduğu aklı kullanarak erkekten karı olmaya meyil etmesini biliyorsun, o aklını kullanıp intahar etmek de nedir, geçiniz bu işleri, zekasızın teki intahar etmiştir, haber bile olmaması evladır.

    siktirin gidin mk'un troları.
  18. 18
    anlamadigim sey travestiligi normallestiren zihniyet bazilari diyorki efenim yok intihar etmesinden halk sorumlu biz sorumluyuz yok ebenin ami ulan nasil genis bir kafa yapisina sahipsin anlayamiyorum bide kendini bogaz koprusunden atiyor bu dangalak bak bak olaya bak.azicik akillari olsa travesti olmazdi simdi biki bik eder hormoncular.arkadasim bu ulke yeterince karisik gelip surda elin sizofren bir travestisine aglayacagimiza onlari ulkeden kapi disari etmeye calisalim.

    velhasil (bkz: delidir ne yapsa yeridir )
  19. 19
    Travesti'den önce insan olan ve onca yok olması gereken insan varken hayatına son verme korkaklığını yapmış insan. Allah Rahmet Eylesin.

    Mesele hayatta kalabilmek. En büyük cesaret değil midir hayatta kalabilmek zaten?
  20. 20
    şu aralar zaten kafam bozuk, şimdi bu insanın neyi nasıl yaptığını merak eden,sebebiyle b.k atma hakkını kendinde bulan şerefsizler var ya, şakasına bile, hatta ciddi ciddi bile bu kadar adileşen bir mahlukken bacaklarının arası nasıl?

    hayır niye soruyorum biliyor musun? orada bir sorunun var senin, kimsenin savunucusu vs. değilim, insanın insana ettiği diriye duyamadığınız saygıyı yine de beceremeyip bir ruhla dalga geçiyorsunuz ya şerefsizsiniz! adi !pespaye! ucuz!basit! ve hiç!

    söyleyeceklerim bu kadar. ölüsü dirisi beni alakadar etmediği gibi eğlenceyi bölecek kadar vicdan ve değer sahibiyim.
    ruhlara bari rahat verin lan şu ülkede utanın biraz, biraz düşünün! varacağınız sonuca tüküreyim ezik utanmazlar!

    şimdi s..tirin gidin!
  21. 21
    çoğu erkek geçinenden daha delikanlı travestidir.
    arabayı kullananın da kayıtsız kalması ayrı bir mesele. git bunu istediği yere götür ne yaparsa yapsın demişler sanki ona.
  22. 22
    Baskılara dayanamayan insandır !

    İzlerken umarım dediğini yapmamıştır diyerek izledim. Gördüğü baskıları tahmin etmekte zorlanmıyorum çünkü burda da görmek mümkün. Bizden biraz farklı olana hayatı cehenneme çevirmekte üstümüze yoktur.

    Herkesi vicdanıyla başbaşa bırakıyorum dedi. Vicdanlar ağır gelmiyor artık en çok buna üzüldüm.
  23. 23
    hakkında iyi bi şey yazmayana ortalama 5 eksi oy getiren travestidir.
  24. 24
    herkesin derdi var boğaz köprüsüne çıkıp atlasın mı dedirtendir.

    trans mırans sikimde değil. 22 yaşında ergenlik bunalımında, belki üzerindeki baskılar normal bir tc vatandaşının üzerindeki baskıdan 0.1 bar daha fazladır ama ölerek hiç bir haltı değiştiremeyeceğini bilemeyerek büyük bir aptallık yapmıştır.

  25. 25
    ölünün arkasından konuşulmaz ama burada da görüleceği üzere, en çok girdi girilen başlık olarak yerini almıştır. peki neden ? geçen aylarda mehmet pişkin adlı vatandaşımız da aynı metodla intihar etti. benim gözlemim şu şekilde, farklı olan insanları önce yermeyi sonra da onun üzerinden ikiyüzlü bir edebiyat yapmayı çok iyi biliyoruz.

    sorarım size, hangimiz arkadaş ortamında 'istiklal'de geçen gün arkadan birini gördüm bu ne taş hatun dedim, önünü bir döndü hilmi abi çıktı ekii ekki ekii' diye gülmedik. onun yapmış olduğu seçimden, kadınlığın getirdiği naiflikten dolayı, ezdik hor gördük. bu seçimi yapmadan önceki halinde, o lafları yapanların hepsinin ağzına tıkayacak haldeyken görseydik bir de o yarım ağızlıları. kadının sadece annelik yaparak kariyeri olabileceğini belirtilen adamlarca yönetilen bir ülkede, sadece geçen sene 294 tane kadın cinayeti yaşanmış bir ülkede, erkek dominantlığını bırakıp kadın olmayı seçmiş, bunu da seks işçiliği yapmayı tercih edecek kadar çaresiz kalmış kırık hayallerin insanı bu zulme daha fazla dayanmamış ve ölümü seçmiş.

    ülke olarak bizi biz yapan en spesifik özelliğimiz, riyakar olduğumuzdur. hani şu 'saygı duyuyorum' geyiği var ya, heh o işte. o kadar saygılıyız ki, bırakın cinsiyeti tercih etmiş birini dinlemeyi, kendi din,ırkından olmayanları adam yerine koymayan bir ülkede yaşıyoruz. bir radyo programında sözde sosyal medya fenomeni tarafından, iğrenç fikrini 'am mı sikiyoz eheuheuhe' diye bir travestiye telefon şakası yaparak yayın yapan bir ülkede yaşıyoruz.

    hayatı hakkında en ufak bilgi sahibimi olmadığımız, bir travestiye selam vermeyi kendine aşağılayıcı bir esame olarak gören ama azınca peşinden koşan bizler, şimdi şanslı olarak geldiğimiz bu hayatta sıcak odamızdan klavye kahramanlığı yapmaya devam edelim. ne de saygılı insanlarız öyle değil mi?