kayıt

dusko tosic

  1. 1
    Gençlerbirliği'nde forma giyen Sırp milli futbolcu.
  2. 2
    trabzonspor'a transfer olacağını cavcav başkanın açıkladığı isim.

    www.medyahaber.com/...
  3. 3
    beşiktaş'a transfer olmuştur.
  4. 4
    beşiktaş'a transfer olduğu dedikoduları dolaşan sırp futbolcu.
  5. 5
    yenge'nin istanbul'da takılmak istemesinden ötürü beşiktaş'a gelecek isim.

    yenge de erik gibiymiş hani..

    im.haberturk.com/...
  6. 6
    sırbistan milli takımında da görev yapan oyuncu.
  7. 7
    (bkz: allah'ını seversen doğru söyle kardeşim beleş mi aldın karıyı)
  8. 8
    senelik 900 bin euro + maçbaşı 10 bin euro alırken senelik 50şer bin euro artış olacak. bu şartlarda 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.
  9. 9
    kendi kalesine gol atmakta uzman biri. resmen adam kendi kalesine gol atsın diye falsolu kafa vuruyor. ismail'in yanında topçu bile sayılmaz ama motta sonrası idare eder diye tutuyoruz.
  10. 10
    çin'e itelemeye çalıştığımız kamyon reyiz.
  11. 11
    ibrahim üzülmez'i mumla aratan isimdir.

    abv.
  12. 12
    gelecek sene için kasımpaşa'ya gideceği söylenen isim.

    twitter.com/...
  13. 13
    darbe girişiminde kullanılan ve sonrasında terk edilen bir tankla poz vermiş.

    scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/...
  14. 14
    kendisine bir soru iletmek istediğim fitbolcu.

    hacım sence biraz gavatlığa girmeye başlamadı mı bu??--> pbs.twimg.com/...
  15. 15
    twitter.com/...
  16. 16
    bu aralar taraftarın boynuma dola diyeceği ilk isim. yıllardır süren adam gibi stoper ihtiyacını kesmiştir. daha ne olsun!
  17. 17
    bu adam bir de simon kjaer stoperlik konusunda ders veriyorlar bu sene. milli takımda böyle stoperler yok amiga.
  18. 18
    çok kötü bir sol bek, tipik bir sırp stoper.

    öncelikle sol bek yedeği olarak almıştık ancak geçen sezon sakatlıklar, transferler nedeniyle tosic bir anda kendini efsane olacağı yer olan sol stoperde buldu.

    açıkçası iyi bir stoper mi? sabaha kadar tartışırız ve karar veremeyiz buna ama şunu görüyoruz ki çok başarılı oldu burada.

    bir defa müthiş hamleli bir futbolcu. ki bu pek çok sırp stoperde var. öne doğru çıkıp topu alacak ya da almış futbolcunun önünü kayarak, yatarak, zıplayarak kesiyor. bu özelliği dışında diğer özelliği de yine sırp stoperlerin en başarılı olduğu noktalarından biri olan topu oyna isabetli bir şekilde sokma. vidic, ivanovic, subotic gibi isimler de bu özelliği ile tanınır. top hakimiyeti çok iyi olduğundan ivanovic daha sonra sağ beke de kaydı hatta. son olarak stoper olarak hücuma katılması. yine saydığım isimlerin gollerinde böyle çokça örnek vardır.
  19. 19
    bugün kırmızı kartı hakeden stoper. kırmızı kartı haketmesi değil beni kızdıran ağlayan arkadaşların bu pozisyon için hiç yorum yapmamaları ya da hasan ali'nin gökhan gönül'e karşı yaptığı fazla sert hareketleri hiç konuşmamaları.

    keşke bazı şeyler biraz değişsse....
    • kardeşim ben daha maçı izlerken fark ettim o pozisyonu. ve evet kırmızılık pozisyon. hatta gs maçında da buna benzer saçma bir hareket yapmıştı rvp. ama ben tabi ki rakip futbolcunun verilmeyen kartını yazacağım. sen de onun başlığına
    • gidip onunla ilgili yaz. bazı şeylerin değişmesini en az senin kadar ben de istiyorum emin ol.
    • ha eğer konu buradan devam edecekse oğuzhan'ın volkan'ı düşürdüğü bir pozisyon da var. son adam kalıyor volkan. ben her iki tarafın da canını yakan yanlış kararlar çıktığını düşünüyorum ve bunlardan birini buraya yazmak istedim.
    • biz kaç haftadır bu adamın iyileşmesini bekliyoruz dört gözle. oyuna giriyor ve böyle bir taban yiyor. içim gitti benim izlerken. ödüm koptu kalkamayacak diye. sen kendini koy bizim yerimize bir de.
  20. 20
    2020'ye sözleşmesini uzattığını eşinin açıkladığı tank reyiz.

    twitter.com/...
  21. 21
    adam boşuna saldırmamış aq: www.exkutupsozluk.com/...
  22. 22
    direkt kırmızı kart gördüğü için en az 2-3, başkasına ait akreditasyon kartı ile soyunma odasından dışarıya çıkıp kenardan maçı izlediği için de en az 8-24 maç arası ceza alması gerekendir.

    takipçisi olacağız. 3 maç ceza alır en fazla.
  23. 23
    acemilik etmiştir. Bunu uzatmanın gereği yok; Lâkin geçen sene kupanın sapına oturttuğumuz sucukluk Hollandalı provokatör de ceza almalı.

  24. 24
    30 nisan 2017 medipol başakşehirspor beşiktaş maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüştür.

    rvp bunu sevmedi.

    (bkz: 7 mayıs 2017 beşiktaş fenerbahçe maçı)
  25. 25
    Şampiyonluktan sonra instagram'a fotoğraf koyup robin van persie'yi etiketleyen çapsız. Ben bugüne kadar herhangi bir futbolcunun bu kadar amatörce bir sosyal medya paylaşımı yaptığını görmemiştim. Resmen kaliteaizlik akıyor adamın kişiliğinden. Sen önce maçta adama saldır, sonra takımının kazandığı şampiyonluk ona karşı kazanılan bir şey gibi davran. Ha bunun van persie'nin sikinde bile olacağını sanmıyorum. Zira van persie dünya kupasında final oynarken bu adam evinde çekirdek çitliyordu. Karısı kendisinden daha fazla konuşulan bir futbolcunun böyle saçma şeyler yapmak yerine van persie ile aynı sahada top oynadı diye sevinmesi lazım.