kayıt

dusko tosic

  1. 29
    tüm maçlarda en çok şimdi napacak dediğim adamdır kendisi. millet ozzy'e tolgay'a q7'ye bakar.

    dünkü maçta mesela son anda 6. adam olarak ceza sahasına girdi ve gol attı. bir pozisyonda topu kaptı şenol güneş gitme diye bağırıyor adam daha da hızlandı gol atmak için. baktı duracağı yok adriano'ya bağırıyor şenol geride kal diye.

    son dönemde sol ayağını da geliştirdi ve cenk'e asistler deniyor. muazzam adam. seviyoruz seni tank reyiz.

    twitter.com/...
    twitter.com/...
  2. 30
    Bir ara beşiktaşta oynamış şu an neler yapıyor bilmediğim Sırbistanlı futbolcu. İzlediğim kadarıyla tosic yetenekleriyle insanları aman aman etkileyebilen bir futbolcu değildi ama bence tosic sahada ruhuyla oynayan elinden gelen her şeyi o sahanın içinde gösterebilen bizden bir futbolcuydu.aynı zamanda samimi ve temizdi çünkü futbolcunun birisi tosici açık açık tahrik ettiğinde önce sabır çekip dayanamayınca da yine içinden geldiği gibi davranıp gidip kafa atmıştı.kızdığı zaman düşünmeden bodoslama dalardı mesela bazen ha sonunda bir şey olduğunu gördün mü desen çok nadir derim ama o an ki verdiği heyecan yetiyordu be bana hatta bence sahadaki diğer oyunculara bile geçiyordu o enerji. Müdahele ettiği top tribünlere gitti bir şeyin var mı diye sordu izleyene meraklanıp öyle bir insandı. İyi oynar kötü oynar bilemem ama elinden gelenin en iyisini yaptığına eminim.

    ayrıca atibanın oğlu noahla aralarındaki bağı da çok seviyordum. tosicten ayrılırken o küçük nigının suratını hüzün kaplamıştı be sanki...

    Ayıca iki dakika yirmi saniyelik vaktiniz varsa bu eğlenceli videoyu izleyerek ne demek istediğimi daha rahat anlayabilirsiniz.
    www.youtube.com/...
    Unutma notu: 15 temmuz zamanında adam tankla fotoğraf çektirdi lan daha napsın.