kayıt

5 yıl önceki kendine mektup

  1. 1
    sevgili ben diye başlayacak olandır.

    sanırım tek sıkıntım ayağımı kırmamdır. o günü yaşamasam başka bir şey istemezdim. geri kalan kolay.
  2. 2
    sevgili ben; küçükken sorulan 'büyüyünce ne olacaksın' sorusuna sünnetçi falan mı dedin oğlum sen? yarak gibi bir adam olmanın başka bir açıklaması yok. geçmişini sikeyim. aferin çok güzel düşünmüşsün.
  3. 3
    yapacağın tercihi sikeyim. 6 ila 7 yi yer değiştiricektin. : (
  4. 4
    hala zenginiz, hala para bok... bedelli de çıktı, kısacası hiç bozma aynen devam.*
  5. 5
    "tecrübe etmeden bilemezsin" temalı mektubum
  6. 6
    sevgili ben

    2014 şamp. ligi finali real madrid 4-1 atletico madrid
    2013 şamp.ligi finali borussia dortmund 1- 2 bayern munih
    2012 şamp.ligi finali bayern munih 1 - 1 chelsea
    2011 şamp.ligi finali barcelona 3 -1 m. united
    2010 şamp.ligi finali bayern munih 0 - 2 inter

    not: evi rabayı sat, bas. sevgilerimle....
  7. 7
    sen daha yatmaya devam et zoru görünce görücem ben seni.

    (gördü)
  8. 8
    çanakkale 18 mart üniversitesi tercihini yapma. orada çanakkale dediğine bakma, bigada dağ başında 5 yıl okuyacaksın, 2 kere aşık olup yıllar süren ilişkilerden sonra yalnız kalacaksın. üzerler seni etme..

    not: sarhoşken durex kullan -diğer markalara güven olmuyor zaten- sonra sabah, "acaba ?" sorusuyla uyanıp ertesi gün hapına 50 tl verme. öğrenciyken çok koyuyor..

    onun dışında iyisin hoşsun bozma kendini.*
  9. 9
    ay saçmalama, ne demek sınavlara girmemek? gerizekalı mısın sen? tamam 3'e rahat geçiyorsun da bi tarafında patlayacak o dersler annem, okul 5 yıla uzayacak. değer mi sence?

    aman boşver be, değer tabi. senden önemli mi. girme sınavlara, git ailenin yanına, dinlen, tatilini yap. nasılsa bizim okulu 4 yılda bitirenin ömründen 4, 5 yılda bitirenin ömründen 1 yıl gidiyor.

    iyi tatiller şekerim.
  10. 10
    çok geç kaldık... iki yıl önceki haline mektup yaz 12 haziran akşamı saat 9 sularında evinde otursun, o hıyar göktuğ un sözünü dinleyip dışarı çıkarsan onunla karşılacaksın. etme..

    yeri gelmişken belirteyim, 7 yıl sonra ki ilk iş kurma girişiminde başarısız oluyorsun, yılmadan ikinciyi dene. ikincide istediklerin fazlasıyla olacak.

    not: amk baktın benim geldiğim noktaya gelemiyorsun, al buda benden sana son kıyak:
    5 eylül 2015 loto sonuçları: 11 12 17 37 47 52

    sağlıcakla delikanlı.
  11. 11
    müzik işini tamamen bırakma bence...*

    yine de sen bilirsin tabii ama kızdın diye özel seri dj set ile turntable'ı satma bari amk!!!
  12. 12
    "artık çok büyüdüm." havalarına girme. bebeksin bildiğin. o hallerine 5 yıl sonra götünle güleceksin.
  13. 13
    bence o derslere biraz çalış, ben yaparım yea diyip geçiştirme çünkü yapamayacaksın.
    abartıp her gece dışarı çıkmaya çalışma, bir yerden sonra öyle bi sıkılacaksın ki ev kuşu olacaksın, yapma o da çok sıkıcı. tüm hayatına yay o enerjini. çıkacaksan da özellikle fransız sokağından uzak dur. başına bela alıyorsun hep. bir de o düzeltmeye çalıştığın şey hiç düzelmeyecek. yol yakınken dönebiliyorsan dön. sonra baya zor oluyor...
  14. 14
    (bkz: tünelin ucu bombok bir yere çıktı)
  15. 15
    tercihlerini yapmadan önce 2 kat fazla düşün. zamanın var korkma.

    o kızı unut aceleyle ve gerekirse bir yıl daha dur sınav için. o hukuk fakültesine giremezsen sikik bir bölümü okuyup bırakacaksın yoksa. şehir şehir mal mal gezersin.
  16. 16
    şimdi sen karşıyaka diyosun ya. lise falan. hah yapma. paşa paşa evinin dibindekine git. o kısa çocuk var ya onu da sal artık başından yoksa beş sene sonra hala gecenin 2sinde arayıp ağlıycak.
    ha bi de annene iyi bak çok yorma kadını. ve merak etme baban da seni seviyor.
  17. 17
    yaptığın hatalar seni bugünki kişi yaptı. o hataları yapma, yapmış gibi hayal ederek de bugünki kişi olabilirsin. güçlü bir birey oldun ama çabuk tepkimeye giriryorsun. o hataları yapmayarak iradeni eline al ve büyü. şu an ongunlaşmış değil içi koflaşarak çürümüş bir meyvesin.
  18. 18
    basketbolu bırakma evlat. parke sahaların tozunu attır daima...

    bu kadar.
  19. 19
    Seni çok özledim.
  20. 20
    ileride biriyle tanışacaksın sana çok cazip bir iş teklifi sunacak. onu bir kez daha ret edersen senin geçmişini sikerim. onun dışında sıkıntı yok.
  21. 21
    çooook büyük hayallere kapılma sonra bi bok olmuyor hayal kırıklığı yaşıyorsun. kendine bolca zaman ayır, sosyalleş. sosyalleşeyim derken alkolik olma. paranı savurma ilerde çok lazım olacak kenara at biriksin. izmirden bahane üretip erken dönme tadını çıkar gez toz bol bol. mesleğe atılmak için mezun olmayı bekleme sonra tecrübe diye bir kavramla karşılaşıp göt gibi kalacaksın. herkese hemen güvenme az cin fikirli ol şüphe etmeyi öğren. kartuşu asla geri verme anneni ikna edebilirsin, duygu sömürüsü yap işe yarayacaktır. seni seviyorum canım kendim.
  22. 22
    kendini geliştir.
  23. 23
    Emin misin?
  24. 24
    bu mektubu 5 yıl önceki haline ver xd
  25. 25
    Yüzmeyi bırakma, insanları hayatının merkezine oturtma, gözlerini dinlendir, alkol alma, daha fazla kağıt üstünde çalış, annenle daha fazla vakit geçir, her projeden sonraki ganimeti çar çur etme, sokaklarda sürtüp izbelerde bıçaklanma.