kayıt

elektronik sigara

  1. 1
    * *

    sigaradan kurtulmak isteyen insanların sığındığı bir yol.
  2. 2
    yeni moda kısa zamanda o da unutulur gider.
    Sigaranın zararlarından bahsederken içinde ki pillerin radyasyonunu unutuyorlar ya haydi hayırlısı
  3. 3
    kaba olarak atomizer ve pilden oluşan zamazingo. atomizer kısmında anlık olarak oldukça yüksek derecelere kadar ısınan bir rezistans bulunur. çalışma prensibi; atomizer kısmına doldurulan nikotin içerikli likitin, rezistans vasitasıyla ısıtılarak, buhar şeklinde ciğerlere teneffüs edilmesidir.

    tam olarak sigara doygunluğu vermemekle birlikte; sigara içenlerdeki duman çekip-üfleme alışkanlığını, dudak tiryakiliğini ve tabii ki nikotin ihtiyacını karşılamaktadır. kokmaması, dişleri sarartmaması, ciğerlere duman gitmemesi, maddiyat olarak masrafsız olması bakımından sigarayı bırakmak isteyenler için denemeye değerdir. kapalı alanlarda içilmesi, ortamdakilere herhangi bir rahatsızlık vermez çünkü üflediğiniz su buharı, saniyeler içerisinde yok olmaya mahkumdur. böylelikle pasif içicilik de söz konusu olmamaktadır.

    likitlerin, nargile tütünlerinde olduğu gibi, envai çeşit aromalısı mevcuttur. nikotin oranları için de seçenekleri vardır.
  4. 4
    arkadaşlar, heathrow havalimanında içilebilir. sıkıntı yok.
  5. 5
    belli bir 'puf'dan sonra biter.
  6. 6
    2 gündür müptelası olduğum. 10 tane çeşit çeşit likitle beraber sipariş verdim internetten. alet de çok iyi. sigarayı aratmıyor. nargile gibi buhar çıkıyor çok fazla. zamanla likitleri birbirine karıştırıp daha farklı lezzetler, aromalar elde edilebilir.
  7. 7
    tütünü sıvı hale getirip özel bir dedektör sayesinde sigarayı ''soft'' bir şekilde içmeye olanak sağlayan alet.
    kendim pek yararını göremesem de çevremdeki insanların çoğu bu alet sayesinde sigaradan kurtuldu.


    www.esigaradeposu.net...
  8. 8
    tütünün sıvı hali akciğer için olmasa da vücut için çok zararlı olduğundan uzak durulması gerekendir. 1 hafta içim sonrasında komaya girenler gördü bu gözler.
  9. 9
    zeytinyağsız dolma gibi, kıymasız lahmacun gibi böyle ibne gibi puşt gibi bir şey.
  10. 10
    türkiye'de satılması, aracı olunması ve reklamı yapılması yasaklanan, cezai yaptırımlar uygulanan sigara. göte gelmeyin yani üç kuruş için.
  11. 11
    yasak olmasının sebebi sağlığa zararlı olmasıymış. nikotin bağımlılığı yapıyormuş. külliyen yalandır. devlet e-sigaradan vergi alamadığı için bunu yasakladı. zaten satmak yasak, içmek yasak değil. yoksa normal sigara elbette daha zararlı.
  12. 12
    bugün e-sigara'm geldi. ve öğleden beri hiç normal sigara içmek gibi bir isteğim gelişmedi. şu an 453 kere çekmişim öyle gösteriyor makina. gün gün anlatacağım neler olduğunu, belki bunu da bırakırım lan.
  13. 13
    yaklaşık bir haftadır içiyorum. sigara içerkenki zamanla kıyaslarsak şöyle; sıcak buhar çektiğim için ağzım kuruyor ve aşırı sıvı ihtiyacı hissettiriyor, tütün kokusu duyduğunuz anda mideniz bulanmaya başlıyor, üstünüzdeki sigara kokusu kayboluyor, ödediğiniz paranın fazla olduğunu bakkalda hissediyorsunuz ve öksürük, balgam vs. bütün nefes konusunda ki sorunlar bitti. sigarayı aramıyorsunuz. zararı azaltmak yada tamamen bırakmak istiyorsanız geçebilirsiniz. hiç sigara içmeyen içmesin, başınıza bela almayın.
  14. 14
    satın aldığım fakat henüz elime ulaşmayan sigara. günde 3 paket içen de, 1 paket içen de buna başladı ve sigaradan nefret etti, buna devam ediyor. geçenlerde saatte en az üç sigara tüketen, 3 aydır da e-sigara kullanan arkadaşım beni gaza getirdi, hemen o an onun kullandığı sigarayı sipariş ettim. 40 dolar. tam 26 gün oldu, hala tr'ye gelmemiş. ulan 26 gün nedir ya, şimdiden soğudum daha. sigaranın dudakta bıraktığı pis kokuyu seviyor oluşum ve nargileyle beraber sigara içen bir mal olarak hala kendime güvenemediğim için buna başlayınca devam edebileceğimi pek sanmıyorum. bunu e-sigara kullananlara söylediğimde de gülüp, "ben de öyle düşünüyordum ama öyle olmuyor" diyorlar genelde. bakalım, elime bi ulaşsın da her gün sonuçlarını yazmayı düşünüyorum.

    türk sitelerinde aynı ürün 300-400 liraya satılıyor.
  15. 15
    gereksiz sikimsonik şey. 2 arkadaşım kullanıyordu bundan. tek artısı kokusu ve arada çaktırmadan derste çıkarıp bi duman koymak. bide yazıcı gibi kartuş tarzı. bittikçe doldurman lazım. arkadaşlar tekrar sigaraya döndü. elektronik falan hepsi aynı bok. kafada bitirmek lazım. olmadı patlıcan. ondada nikotin varmış. öyle diyorlar.
    neyse bi sigara yakayım.
  16. 16
    Uzmanlara göre elektronik sigara zararlı gibi gözükse de sigara ile kıyaslandığın da zararı çok daha azdır. Ayrıca unutmamak gerekir ki sigara kullanmayan bir kişi elektronik sigaraya başlamaz. Ve elektronik sigara kullananların bir çoğu ya sigarayı bırakıyor yada elektronik sigaraya devam ediyor. Yani elektronik sigara sigarayı bırakmak için en ideal çözümdür.
  17. 17
    Sigarayı bırakmam için anneciğimin hediye aldığı bir alettir.
    2 - 3 gün denedikten sonra bir yerlere fırlattım.
    Sonra dedim ki "bir işi ya tam yapacaksın ya da hiç"
    Ya sigarayı içeceksin, ya içmeyeceksin.
    Tabi ki büyük bir zevkle tüttürüyorum.
    Kesmedi beni o buhar ürettirgeçi..
  18. 18
    Zamanında gidemedik göremedik diye ağlayan aydemir akbaş gibiyim şu an. İnternetten baktım 300 400 civarı fiyatlar. Alibabadan baktım. Ortalama bişey 50 dolar. Zamanında dolar düşükken alamadık diye ağlıyorum. Ama bir şekilde alıcam bundan, sigaraya bi ayda 300 yatırıyorum zaten. Belki bunla bırakırım bellimi olur.
  19. 19
    çok fazla kullanımda ciğerler su topluyor.

    sonrası kaputtttttttt.
    • vurun vurun daha ölmedim amk
  20. 20
    fazla kullanımında ciğerleri su toplatmayan hebele.

    aksine; eğer nikotin oranını düzgün ayarlayamazsanız sonucu nikotin zehirlenmesidir.

    belde ağrı, halsizlik, baş dönmesi yapar.

    her yerde serbest olmasından ötürü iç babam iç emzik gibi oluyor, böyle olunca boku yiyorsunuz.

    dişlere zararı normal sigarayla aynıdır, ciğerlik bi durumu yok.

    üstüne basa basa bi daha söylüyorum! ciğere fazla zarar vermiyor.

    ciğere yok,

    yok!
    • sen bana laf mı çakıyosun biradelllllllllllllllllllllllllllllll
    • hem de arkalı önlü kardeeeeeeeeeş
  21. 21
    İçenlerin "geleceği dönüş filmindeki, saatte 80 mile çıkıp zamanda yolculuk yapan buharlı tren" gibi ortalıkta gezmesine neden olan, rahatsız edici derecede buhar çıkaran, yeni moda sigara.

    Sigara da ilk zamanlarda zararsız diye satılmıştı. Bunun da zararları yakında ortaya çıkar. Ne olursa olsun normal sigaradan daha az zararlı olduğu kesin...
  22. 22
    (bkz: nikotin bandı)
  23. 23
    rock n roll amcaların eline düşer oldu artık
  24. 24
    Bulaşıcı bir şey. Bir kişi alınca çevresinde en az 3-4 kişi merak edip alıyor.

    Ayrıca sigara bırakma konusunda cidden etkili. İş yerinden biri yaklaşık 1 ay oldu buna başlayalı ve 1 aydır hiç sigara içmedi.

    Sonra bir kişi daha aldı o da iki üç gündür günde birkaç tane anca sigara içiyor.

    Ve bu bahsettiğim kişiler günde 1 paketten fazla içerlerdi.

    Tadı da gayet güzel. Kullanmaya başladıktan 3-5 gün sonra sigaradan tiksindirmeye başlıyormuş. Kullananlar öyle diyor.
  25. 25
    Geçen hafta aldigim ı Just 2'nin kırılmasından sonra büyük camlı hazneye tövbe edip dün joyetech aio edindim. Başladığım günden beri ağzıma sigara götürmedim ve en önemlisi kişiyi kendinden tiksindiren o koku gitti artık.

    T: yeni trend.

    (bkz: E sigara)
    • ijust2'yi defalarca düşürdüm hatta büyük moda takılı halde baş aşağı düşürdüm kırılmadı nası becerdin yasşdfksşdf
    • Hiçbir fikrim yok düşürmedim bile. ceket cebimden içmek için cikardim ve elim likit içinde kaldı. Bildiğin kırılmış camı...hemde aldıktan 3 gün sonra
    • ijust s iyi diyorlar. var mı bi bilgi ?
    • İnternette çok iyi bahsediliyor. İnternetten cam buldum. Değiştirip kullanmaya devam edecem
    • bende sipariş vericem de likitler çok dandikmiş ya. bir tane bitkisel buldum ona da 95 lira diyorlar.