kayıt

warlock

  1. 1
    sevimsiz bir yazar.

  2. 2
    hoş gelmiş yeni yazarımız. ayrıca entrylerini falan da sevdik.
  3. 3
    adam içinde sik olan her şeyden haberdar arkadaş. porno kategorileri, en ucube fanteziler, kitaplar dolduracak seksli şeyler...

    severek izliyoruz. en azından belli bi uzmanlık alanı var.
  4. 4
    tanım: kutup sözlük yazarı

    not: sen askerde çok dayak yersin

    edit: yazar farkı gözetmeden okurum tüm entryleri elbette warlockunkileri de okuyorum. küfre karşı bir insan da değilim ama belirli bir kitleyi hedef alıp ona göre küfretmesi hoşuma gitmedi ne yalan söyleyeyim. belki ironidir yaptıkları belki trol belki de gerçekten öyle düşündüğü-hissettiği için yazıyordur ama kendini ispatlama çabasına girmiş ve büyük ihtimalle kötü bir çocukluk geçirmiş izlenimi bıraktı bende. o yüzden eksilemiyorum da yazdıklarını.
    aslına bakarsanız tam tersi de olabilir, çok rahat bir çocukluk geçirmiştir aile içinde el üstünde tutulmuştur fakat hayatın tokadını sokakta arkadaşlarından yemiştir, bu da olabilir.

    her ne olmuşsa ya da oluyorsa olsun bir şey fark etmez gerçi. kendisi böyle bir kişilik, yapacak bir şey yok.
  5. 5
    gayet sevimsiz entryleri olan yazar. entrylerini düzeltmesi dileğiyle,* hoş gelmiş.
  6. 6
    aynısından sözlükte yeterince bulunan yazardır. bi tane de orijinal biri gelmiyor lan şu klasmanda. aynı fabrika çıkış gibi hepsi.
  7. 7
    çılgın bir DotA'cı olabilme ihtimali olan bir yazardır.
  8. 8
    (bkz: Burası warlock tr)
  9. 9
    (bkz: influence)
  10. 10
    (bkz: komünistsavar)

    troll denilen başlıklarını hunharca okuduğum ve eğlendiğim tek yazar. verilen eksilere rağmen pes edecek gibi olmayan yazar. hep yazsın.

    (bkz: seni çılgın şey)
  11. 11
    Bok yazar. Efendim bakınız "bok gibi" bile değil!
    Neyse, hoşgelmiş.
  12. 12
    beni köyümün yağmurlarında yıkayacak kese atacak çitileyip ipe serecek olan yazar.

    üfle beni bebeğim!
  13. 13
    Sanırım ölü taklidi yaparak kurtulabileceğimiz şahsiyet.
    Üç deyince..
    (bkz: kapatınca oh be kafa sikiyormuş denen şeyler)
  14. 14
    kutup sözlük yazarı, hoş gelmiş. ama hoş bulduğum söylenemez çünkü kendisi belli ki troll olmayı hedefliyor. çok da güzel yapıyor. trollsüz sözlük mü olur? garibim. insanlara hakaret ederek, hedef göstererek, bir de temellendiremeden oraya buraya saldırıyor.

    www.exkutupsozluk.com/...
  15. 15
    2000'lerde satanizm adlı başlığı ve girisiyle yaran yazardır.

    yalnız moruk, satanistler solcu değil. bunu iyi belle.

    (bkz: seviyorum bu çocuğu)
  16. 16
    Twitter, Ekşi gibi mecralardan soğumama neden olan vasat yazarlara çok benziyor. Özgün ve kaliteli olamıyorsanız troll de olmayacaksınız. Kendisine nasıl bakıyor bilmiyorum ama buradan çok itici görünüyor.
  17. 17
    buralarda kargaşa yaratmaya geldiği belli olan yazar.

    o halde hoşgelmiş. aşlskdaidai :D
  18. 18
    ağzına bir mentalite bir kafa tutturmuş yazar. gören de 1. kademe nobel kültür edebiyat kurulu üyesi zannedecek. 4 farklı sözlükte yazdım, süslü kelimeler ile ayar vermiş görüntüsü sağlamaya çalışıp bir bok bilmeyen adamları tek bir girisinden anlarım. senin küfürsüz iğrençlik ve hayal ürünü olarak yazdığını düşündüğün girilerin yeterli seviyeni anlamak için. kimse kusura bakmasın sen de bakma aşağıdakini yazan adamın seviyesi de yerlerdedir hayal gücü de. ben kendi eğlenceme bakarım bakış açısıyla bu sözlükte yazan tek sen değildin. biz hepsine bir şekilde saygı duymayı bildik ama burası senin hayal gücünün çocuk parkı değil seviyeyi aşarsan karşılığını alırsın.

    www.exkutupsozluk.com/...
  19. 19
    Engelle butonunu koyan kişinin inandığı dine göre cennet'e gitmesini saglayacak olan yazar. Inanmiyorsa da at cennetine falan gider herhalde. Çok büyük iyilik yaptı o engelle butonunu koyan adam.
  20. 20
    bi de bu adamın yazdıklarına artı veren adamları da barındıran yazar.

    ironik olan, olm adamın yazdıklarını onaylayan ve pozitif yönde oylayan adamlar var. ciddi ciddi bu adamın yazdıklarına gülüp eğleniyor musunuz? cidden hoşunuza mı gidiyor amk? gerçekten sözlüğe renk katan yazar mı yani? trollükle iğrençlik arasındaki farkı algılayamıyor musunuz?

    yazı yazmayı öğrenmiş bu enteresan oluşum, yazarken kafasında "off bana ne gülecekler, ne süper adam diyecekler" beyni ile yazıyorsa harbiden yazık.

    engelleyin gitsin. kendi kendine siklenmeyecek hatta görülmeyecek bile yazılar yazsın. kumda oynasın yani.
  21. 21
    (bkz: edepsiz troll yazarların çok rağbet görmesi)
    bu kadarını ben bile tahmin edememiştim.
  22. 22
    Yazdıklarının iğrençliğine, gereksizliğine, şuursuzluğuna değinmeyeceğim. Kendinden üçüncü şahıs gibi bahseden bir adam var çocuklar, daha nasıl bir facia olabilir ki?
  23. 23
    (link: www.59saniye.com/... : burası karışacak vaziyet alın)
  24. 24
    sen gidip engelli sevgilimi sikmek minvalinde başlık açacaksın ben de yazarı engelle deyip geçicem oldu paşam. alışmışsınız şu her yaptığınız gevşek trollere gülen adamlara. ben gülmüyorum, sen o başlıktaki giriyi yazdığın zihniyete sahipken engellemiyorum da amına koyayım sana da net sövüyorum ki dün bir admine sövmeyeceğimi söylemiştim ama sen uslanmıyorsun. git şikayet et şimdi böyle hastalıklı bir zihniyet ile aynı sözlükte yazmaktansa hiç yazmam daha iyi.
  25. 25
    kendi halinde bırakılması gerek ve eğer trolükten vazgeçtiği taktirde sağlam şeyler yazabileceğine inandığım yazar. bu yazar kardeşimiz bir ülkü edinmiş. buralara çekidüzen vermek istiyor kendi aklınca. bunu da yapmak için o bahsettiğiniz uslübü araç olarak kullanıyor. başarılı oluyor mu orası tartışılır ama istediği tartışma ortamını yaratmış. yani istediği zaten tepki almak. bir diğer diyeceğim husus tekrar ilk yazdığım cümleye dönecek olursak kendi halinde bırakılması gerekir. istediği şeyi yazsın, ki o yazarın da doğru dediği bir şey var. engelle butonu da boş yere konmamış. onun stratejisine karşı rahatsız olanlar cevap vermeme stratejisi geliştirmesini düşünüyorum.