kayıt

sevgiliden ayrıldıktan sonraki ilk gün

  1. 1
    *
    genellikle, kız-erkek kategorisi olmaksızın, her şeyin bir rüya, akıldan geçen kötü bir kurgu olduğu hissi vardır. kabullenemeyişin en temel ilkesi de budur. ilk gün normal geçmeye devam ederken, iletişimde olmadığınızı farketmenizle ayrılığın gerçekliği sizi sarsmaya başlar.
    arkanızda korkunç bir yaratık olduğunu bildiğiniz halde, orada olmadığına inandığınız, ama arkanızı döndüğünüzde onu göreceğinizi ve size saldıracağını bildiğiniz bir korku filmidir aslında.
  2. 2
    dost dediklerinin ortaya çıktığı gündür.
  3. 3
    henüz bazı şeylerin farkına varamadığınız gündür. herkesi arayıp ayrıldık lan dersiniz. sonra ne yapsam şimdi diye düşünür ama birşey bulamazsınız. gece yattığınızda bir gerginlik oluşmaya başlar. düşünmek istemez hemen uyursunuz. sabah kalktıp o günaydın mesajını göremediğinizde bazı şeyler oturmaya başlamıştır.işte macera o zaman başlar.
  4. 4
    Sadece boşluk hissi vardır. Tam olarak anlamazsın ne olduğunu, kabul edemezsin de zaten ilk gün bitmiş olduğunu. Bir garip halde dolaşırsın. İçindeki boşluk hissini söylemiş miydim ?
  5. 5
    içmek için en güzel gündür.
  6. 6
    Biteceğinin sinyallerini zaten bir süredir veriyorsa diğer günlerden farkı olmayan gün
  7. 7
    (bkz: Sıradandır)
  8. 8
    mümkünse uyuyarak geçirilmeli. zira o gün sağlıklı düşünmek pek mümkün olmuyor.
  9. 9
    Varlığının sonlandığını anlamakta zorlanarak geçer.. her gün aradığın, sorduğun haberdar olduğun kişi bir anda bir yabancı olur.. arayamaz , soramazsın, ne yaptığinı ve nasıl olduğunu bilmedigin günlerin ilk günüdür.. hala seviyorsan iğrenç bir gündür..
  10. 10
    Bilardo oynayarak geçirmeniz gereken gündür. Toplara dan dun girdikçe 3-4 saate tüm sinirinizi alıyo.
  11. 11
    uyandıktan sonra kafası yeni yeni gelmeye başlar balkonla odan arasında gidip gelmeye başlarsın sürekli hele ki aynı ortamda bulunacaksan bir kaç saat sonra ki öğrenciysen muhtemel olaydır fazla sıkıntı çıkartır muhtemelen görünce gözlerini kaçırır ardından eve gelip gece olunca ah bugün gitse miydim yanına diye düşünürken kül tablan dolar saçlarının hafiften de yağlandığını hissedersin ama duşa girmeye halin olmadığı için umrunda olmaz 30 saate yakın uykusuz kalırsın ardından sağlam bir uyku sağlam bir duşla kendine geliceğini sanarsın ama her şey daha yeni başlar
  12. 12
    genelde üzülür insan depresyonun ilk günüdür. bende bi keresinde detox etkisi yapmıştı. sonra her şey daha güzel oldu zaten. oh be.
  13. 13
    erkek için;

    saçlar 3'e vurulur.
    odadaki hatıralar toplanır bir poşete, arka bahçede yakılır, yanışını seyrederken bi sigara yakılır.
    odaya dönülür, eşyaların yeri değiştirilir. sonra buz gibi soğuk bi duşa girilir.
    duştan sonra akşam bora'larla bi gece klübüne gidilir. düşerse bi kız düşer. düşmezse arkadaşlarla eve dönülür.
    ara verilen bilgisayar oyunlarına devam edilir.

    erkeğin ayrılık sancısı sonra sonra çıkar. bunlar süreci yavaşlatmak için yapılanlardır...
  14. 14
    Hiçbir şey olmamış, aslında o kişiyle hiç tanışılmamış gibi rutin hareket edilmeye çalışılır. Ani gelen kısa çaplı ağlama krizlerini saymıyorum bile.
  15. 15
    ayrılığın sebebine bağlı geçen gündür. ''oh be'' demek ile ''ben bunu nasıl atlatacağım'' demek arasındaki fark tamamen ne yaşandığıdır.
  16. 16
    Özellikle birinden sonraki gün işkence gibiydi. Sorgulamalar, kızgınlıklar, öfke, sevgi, özlem, keşkeler, ihtimaller, anılar, ... zıt bir sürü duygu. Atlatmam 6-7 ay sürmüştü.
  17. 17
    Zaten arayıp sormayan, ruhen yanında olduğunu hissettirmeyen, anlaşmaya çalışmak yerine sürekli suçlamayı tercih eden, sanki onun hayatında fazlalıkmışsın, sen olmasan da sorun olmazmış hatta belki de daha iyi olurmuş gibi hissettiren birinden ayrılınca “oh be yaşıyormuşum ben” dedirten gündür.
  18. 18
    Bkz.
  19. 19
    bölük pörçük bir uykudan sonra başlayan, dakikaların inanılmaz yavaş geçtiği, hiç bir şeyin zevk ve keyif vermediği, yemek yemenin bile işkence haline geldiği ve beynin tek bir yere odaklandığı berbat gün.
  20. 20
    yedek listesine bam bam yüklenilen gündür. aşko kuşkoları değil de takılmalıkları tercih etmekte fayda var.
  21. 21
    aynı zamanda aldığım işin deadline’ı olduğundan ve neredeyse projeye hiç başlamadığımdan nefes almakta zorlandığım bir gündü.
    • Yapma!
    • atma şu izmaritini denize!
  22. 22
    Ilk once ne oldugunu anlamazsin sonradan kafasi gelir tir carpmisa donersin
  23. 23
    Fazla zorlamayan gündür hele yanınızda sizi hizaya getirecek bir arkadaşınız varsa çabuk alışırsınız.
  24. 24
    ona olan bağınız ve bekleyip beklemediğinize göre değişen durum ama çoğuz kez sancılı.
  25. 25
    çok fazla bir numarası olmayan gündür.

    tek başıma barbekü yapmıştım...
    • Barbekü yaparken hiç mi üzülmedin dürüst ol?
    • bir iki hafta sonra üzüldüm ya. keyfim yerindeydi barbeküyü yaparken xd.
    • Bir kere de şasırt be tc erkeği bir hafta sonraymış bzjxj. Kralsın kral.