kayıt

sevgiliden ayrıldıktan sonraki ilk gün

  1. 28
    ilk sevgilimden ayrıldığımda bir gün boyunca kesintisiz ağladım, 1 ay boyunca her gece ağladım belki de daha fazladır. ama değmezmiş ne kadar aptalmışım diyorum -ki hala öyleyim- ben daha çok ağlarım.
  2. 29
    yedek listesine bam bam yüklenilen gündür. aşko kuşkoları değil de takılmalıkları tercih etmekte fayda var.
  3. 30
    bölük pörçük bir uykudan sonra başlayan, dakikaların inanılmaz yavaş geçtiği, hiç bir şeyin zevk ve keyif vermediği, yemek yemenin bile işkence haline geldiği ve beynin tek bir yere odaklandığı berbat gün.
  4. 31
    Hiçbir şey olmamış, aslında o kişiyle hiç tanışılmamış gibi rutin hareket edilmeye çalışılır. Ani gelen kısa çaplı ağlama krizlerini saymıyorum bile.
  5. 32
    aynı zamanda aldığım işin deadline’ı olduğundan ve neredeyse projeye hiç başlamadığımdan nefes almakta zorlandığım bir gündü.
    • Yapma!
    • atma şu izmaritini denize!
  6. 33
    çok fazla bir numarası olmayan gündür.

    tek başıma barbekü yapmıştım...
    • Barbekü yaparken hiç mi üzülmedin dürüst ol?
    • bir iki hafta sonra üzüldüm ya. keyfim yerindeydi barbeküyü yaparken xd.
    • Bir kere de şasırt be tc erkeği bir hafta sonraymış bzjxj. Kralsın kral.
  7. 34
    Her konuştuğun kişi “ üzülme ya zamanla geçer” ya da “zaman her şeyin ilacıdır.” Der. Ki doğru da ama sürekli bunu dinlersin. Eğer ayrıldığın kişi belirli bir olgunluğa erişememişse göndermeli hikayeler, whatsapp durumları, gönderiler vb. Paylaşır.
    Gerçekten zor zamanlar ama bilin bakalım ne eksik? :d
  8. 35
    anneyle yapılan dip köşe temizlikle atlatılan gündür. hem annenin de gözüne girersin. diş fırçasıyla fayans derz dolgusunu kendi istediğimle beyazlattığımı bilirim.
  9. 36
    5 Gevrek, 7 boyoz, 3 poğaça ve 1 pastiç alıp ailemin yanına kahvaltıya gittim. Evet tek sayı takıntım var.

    Babam senelerdir hayat düzeni, evlilik vakti vb. Konuları tekrar sabah kahvaltısı sonunda hatırlattı bana, annem De her zamanki gibi bir orduya yetecek omleti neden bitiremedin diye kafamı şişirdi masada. Kardeşlerim ise harçlık koparmak için her türlü soytarılığı yaptılar.

    Bir saate yakın böyle sohbet muhabbet kahvaltı yaptık. Sonra duşumu alıp evden çıktım ve tüy gibiyim.

    Sonuç ne amk diyorsunuz? Aileniz ile iyi kötü ilişkiniz hangi konumda olursa olsun, hayatın her zamanki gibi devam ettiğini görmeniz gerektiği ayrılık süreçlerinde onlara gidin. Bir başka omzu veya başka avuntuları salın. Çünkü ne olursa olsun hayatın hala bir şey değişmeden devam ettiğini size en güzel onlar gösterebilir.

    Tabi iki adet bromance ilişkimin olduğu adamın kafasını da biraz sikerim.
  10. 37
    ayrılığın sebebine bağlı geçen gündür. ''oh be'' demek ile ''ben bunu nasıl atlatacağım'' demek arasındaki fark tamamen ne yaşandığıdır.
  11. 38
    Zaten arayıp sormayan, ruhen yanında olduğunu hissettirmeyen, anlaşmaya çalışmak yerine sürekli suçlamayı tercih eden, sanki onun hayatında fazlalıkmışsın, sen olmasan da sorun olmazmış hatta belki de daha iyi olurmuş gibi hissettiren birinden ayrılınca “oh be yaşıyormuşum ben” dedirten gündür.
  12. 39
    Ilk once ne oldugunu anlamazsin sonradan kafasi gelir tir carpmisa donersin
  13. 40
    boslukta hissettigim mal gibi takIldIgIm bir gun. yine de 12 yIllIk kankamla dargIn oldugumuz bir bucuk yIlda daha cok acI cekmistim.
  14. 41
    sevgiliden ayrılmadan önceki son günden sadece tek bir farkı olandır.

    Ayrıldığının ertesi günü duygusal boşluğa düştüğünü sanan erkek, yedekte bulundurduğu “takılmalık” kızlara iş atar. Bak takılmalık diyorum. Ardından onlardan alacağı sinyale göre o günü değerlendirir.

    Hayırlı işler :)
  15. 42
    alışkanlıklardan vazgeçmenin başladıgı gündür. hele bir de o gün hava kapalı yağmurlu soğuk bir gün ise en boktan gündür. sürekli el telefona gider acaba mesaj gelecekmi diye ( genelde gelmez ) zaman yerinde sayar sanki, zamanla alışıyorsun.
  16. 43
    Eğer karşı tarafı seviyorduysanız, Saatler dakikalar saniyeler geçmez. Mod düşüktür. Bir şey yapasınız gelmez.
    Eğer karşı taraftan önceden soğumuşsanız zaten bir oh çekersiniz. Temiz bir sayfa ve yeni bir gün tadından yinmes :3