kayıt

her söyleneni kafasına takan insan

  1. 1
    Öz eleştiri sonrası yaptığım çıkarıma göre Kafasızdır. Yaptığının gereksiz, saçma ve de yanlış olduğunu fark edip söylenenleri mantık süzgecinden geçirmesi gerekir.
  2. 2
    (bkz: buyrun benim)
  3. 3
    ruh hastası insandır. hayat kısa kuşlar uçuyor sen hala kafana her söyleneni takıyorsun yapma.
  4. 4
    (bkz: balık burcu erkeği)
  5. 5
    Duygusal ve kırılgan insandır.
    Kendisine tavsiyem ömrünü değmeyecek şeyler için yok yere kısaltmasın.
  6. 6
    (bkz: obsesif olmak)
  7. 7
    bu huyundan vaz geçmediği takdirde çok zarar görecek insandır.
  8. 8
    Bos issiz insandır. O kadr bostur o kadar issizdir ki başkalarının laflarinı kafaya takacak zamanı da enerjiyi de bulabilmektedir.
  9. 9
    genç yaşta ölecek insandır.
  10. 10
    kafasına takmıyordur aslında.. sınırlı bakış açısı ile gördüğü kadarını değerlendirmeye çalışıyordur.. zihin o kadar uçsuz bucaksız derya deniz değil maalesef.
  11. 11
    Kendini gereksiz yere yoracak insandır. Ailenin ve arkadaşlarının söylediği şeyler dışında hicbir şeyi önemsememesini öneririm. Aile ve arkadaşlarının da dediği şeyleri mantık süzgeçinden geçirdikten sonra önemsemeli kişi.
  12. 12
    bir süre sonra sadece kendisi için değerli olanları kafasına takması gerektiğini anlayacak olan insandır. o güne kadar başı epey bi ağrıyacaktır.
  13. 13
    Yaklaşık 1-1.5 sene öncesine kadar bendim bu insan.

    En hafif tabirle manyak oluyor insan başka bir şey değil. İnsanların söylediklerini değil de kendini dinlediğin zaman fark ediyorsun, ne yaşıyorum ben ya aydınlanması geliyor. Zamanla özsaygı geliştikçe bu durum da yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor. Önemli olan şu 'ne yaşıyorum ben ya' noktasını yakalamak.