kayıt

ismail saymaz

  1. 44
    bugün cüneyt özdemir’e açıklamalarda bulunarak, bakanın inatla sorularını yanıtlamadığını ve iki kere reklam aralarında tartıştığını söylemiştir.

    öte yandan bakanın 50 kişilik polisle gelmesini de belirtmiştir, sanıyorum ki bu işin psikolojik baskı kısmına da dikkat çekmiştir.

    kendisini pek sevmesem de, bu konuda bir linci hak etmediğini düşünüyorum. belki lafını kesip “sorularımızı yanıtlamıyorsunuz.” diyebilirdi ama karşısında normal bir insan yoktu. o yüzden istedikleri kadar sıkıştırsalar da cevaplarını alamayacaklarını düşünüyorum.

    ha yaptıkları iyi bir gazetecilik miydi? bence iyi de değildiler. uyuşturucu konusu hiç konuşulmadı ki, bence televizyon izleyen akp kitlesinin öğrenmesi gereken bir konuydu. konvansiyonel medya hiç değinmemişti uyuşturucu konularına, takip edebildiğim kadarı ile. bu konuda birçok soru sorulabilirdi.

    ayrıca mehmet ağar ve oğlu ile ilgili de yeteri kadar soru sorulmadığı kanaatindeyim. ha sorulsa da cevaplarını zaten alamayacak olmalarından dolayı bir şey diyemiyorum.

    allah bir daha kimseyi böyle bir program izlemek zorunda bırakmasın.

  2. 45
    çok kaliteli yazar. muhabbeti iyi, yazdıkları çok çok iyi. en sevdiğim gazete yazarıdır.
    ama eğer böyle güzel yazmaya devam ederse hapse düşer demedi demeyin. çünkü Türkiye'de iyi insanlar mutlaka ya ölümle ya da hapisle cezalandırılır.
  3. 46
    +18

    -- spoiler --

    www.youtube.com/...

    -- spoiler --

    +18