kayıt

sabahlamak

  1. 26
    üni.de sınav zamanı hep böyle geçiyordu. uyumadan sınava gidiyordum. güneş yavaş yavaş doğarken bir fincan kahve alıp hayatı sorgulardım. genelde bir isyan, neden böyle oldu ki,konular yine yetişmedi, bu bölümü seçtiğim güne lanet, yine mi kaldım düşüncesiyle mala bağladığım saatlerdi. allahım o günlerin geçtiğine hala inanamıyorum.
  2. 27
    veni vidi vici ile katıldığımız eylem. saat 03.34 daha saatimiz bitmedi xd
  3. 28
    İstemsiz katıldığım eylem.
  4. 29
    her zaman olduğu gibi bugün de.. günaydın sözlük ahalisi.
  5. 30
    sen bu dünyanın en güzel şeylerinden birisin.
  6. 31
    her zaman olduğu gibi bugün de.. günaydın ey sözlük ahalisi!
  7. 32
    her zaman olduğu gibi bugün de.. günaydın sözlük ahalisi.
  8. 33
    güneşin doğmasına minik minik dakikalar kaldı..
  9. 34
    bu aralar olduğum durum. bünyem pis alıştı sabaha karşı 5 gibi uyuyorum. garip olan taraf ise saat 10 gibi kalkıyorum. güzel oluyor ya
  10. 35
    Ben bu sıçtım mavisi ile niye bu kadar haşır neşir olduk hiç anlamıyorum. Hoş mevsimde dolayı o mavi beni gömçürün grisi olmaya başladı ama olsun. Asdfghjklşi
  11. 36
    günün doğuşunu gözünüzde otomatikleştiren şey.
  12. 37
    İşe başlamadığım süreçte çok sık yaptığım bir eylemdi. Manasız bir gün uzatma mutluluğu verse de günden istediğiniz verimi alamadığıniz için sinir yapıyor ayrıca yemeği gece yediğiniz için kilo da cabası. Tüm bunların yanında inanılmaz bir depresif ruh hali modunuzu 30 şarkı üst üste arabesk dinlemiş kıvamına getiriyor.

    Hiç tavsiye etmem.
  13. 38
    İnsan gibi bir bölüm dizi izleyip de yatmadığım ve heyecanla bir tane daha diye diye gün ayana kadar oturduğum günler yaptığım eylem.

    Aman zaten yatsam günü kaybederim der ve sonra tüm gün ölü gibi gezerim.
  14. 39
    Pek tavsiye edilir bir davranış değildir. Vücut dinlenemediği için tepkiler yavaşlar. Dikkat dağınıklığı ve stres yaşatır. Uykusuzluğu bertaraf etmek için tüketilen kafein miktarı arttıkça vücut susuz kalabilir. Bu da baş ağrısı gibi istenmeyen sonuçlar doğurur.
  15. 40
    sevdiğim için yaptığımdır. başka sebebi yok.

    anonim oluşuma güvenerek reklamını yapıyorum. işsizim, elimi attığım her şey o ya da bu sebeple kuruyor falan işte; ben de gece uyuyamıyorum. çünkü yorulmuyorum. dolayısıyla gündüz de uyanamıyorum (son 1 aydır nadiren öğlen 4 ten önce uyandım, öyle söyleyim).

    sevdiceğim çok kızdı bu duruma. ilişkideyiz sözde ama sen yoksun ortalarda dedi. haklı da. ben de çok ciddi bir karar verdim. en son dün saat 4te uyandım ve bugün akşam 10a kadar uyumayacam. üniversite okuduğum için aslında bünyem alışık da böyle şeylere. ama bakalım akşama ne olacak.

    bugün beni mazur gör sözlük

    günaydın